Πως αγοράζω Dogecoin; Το κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε για πλάκα και “έφτασε στο φεγγάρι”!

By

dogecoin-kriptonomisma Μετά το tweet του Elon Musk “to the moon”, το DOGE πραγματικά εκτοξεύθηκε και αυτή τη στιγμή έχει αξία 0,05€. Πριν σας πούμε πως μπορείτε να αγοράσετε το Dogecoin, δείτε τι είναι το Dogecoin.

dogecoin-timi-diagrama

Το Dogecoin είναι κρυπτονόμισμα (σαν το γνωστό Bitcoin) αλλά η αξία του είναι πολύ μικρότερη και χρησιμοποιείτε από τους χρήστες των social media για φιλοδωρήματα. Ξεκίνησε σαν πλάκα μεταξύ δύο προγραμματιστών (όπως και το Yolo.gr).

Το DOGE διαθέτει ως σύμβολό έναν σκύλο ράτσας “Shiba Inu”, από το γνωστό meme του διαδικτύου “Doge”.

Το ότι ξεκίνησε σαν αστείο το έχει κάνει πολύ γνωστό και πολλοί χρήστες που επενδύουν σε cryptocurrencies έχουν αγοράσει πολλά τέτοια ψηφιακά νομίσματα μήπως και στο μέλλον αυξηθεί η αξία του και γίνει σαν το bitcoin, ξεκίνησε με κάτι λιγότερο από 0,01€ πλέον έχει αξία 50.000€, οπότε αν αγοράσετε ένα DOGE τώρα ίσως σε 10 χρόνια να αξίζει τόσο. Βρεεεε λες?

Το σίγουρο είναι ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν μπει στην ζωή μας και θα μπουν ακόμα περισσότερο καθώς πέρα από νομίσματα και αξίες είναι μια τεχνολογία που θα αλλάξει το internet και θα το πάει σε μια άλλη διάσταση που κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί.

Αν δεν έχετε ψαχτεί ακόμα για τα κρυπτονομίσματα, θα σας πάρει πολύ καιρό για να κατανοήσετε την τεχνολογία που χρησιμοποιούν αλλά όταν την αντιληφθείτε τότε θα εκπλαγείτε.

Στο θέμα μας, παίζοντας λοιπόν και κάνοντας πλάκα με το Dogecoin με φίλους και γνωστούς, μπορείτε να μπείτε στον κόσμο των crypto. Για να αγοράσετε Dogecoin θα πρέπει να εγγραφείτε σε κάποια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές τέτοιες πλατφόρμες, μια από τις μεγαλύτερες είναι το Binance. Μπορείτε να μπείτε από το site ή να κατεβάσετε το app (Android ή iPhone) στο κινητό σας. Κατά την εγγραφή βάλτε τον κωδικό στο πεδίο Referral ID (Optional): XM4USJ5V για να κερδίζουμε και οι δύο το bonus μας (το οποίο είναι έκπτωση στις προμήθειες συναλλαγών).

*Μια πολύ πιο εύκολη, αξιόπιστη εφαρμογή, ότι πρέπει για αρχάριους και για ανθρώπους που δεν ασχολούνται με την τεχνολογία είναι της Coinbase, αλλά εκεί δεν είναι διαθέσιμο για αγορά το DOGE, καθώς το ανταλλακτήριο επιλέγει πιο προσεκτικά ποια κρυπτονομίσματα θα κάνει listing. (Αν γραφτείτε από το link θα πάρετε $10 σε bitcoin μόλις κάνετε την πρώτη σας κατάθεση άνω των $100)

Αν γραφτείτε από το referral link, στείλτε ένα mail με την διεύθυνση του DOGE wallet, θα στείλω ένα δωρεάν συμβολικό DOGE.

4-05-2021 – Ένα μήνα μετά, η αξία του DOGE έχει φτάσει στο x10 οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι λίγο δύσκολο να στέλνω DOGE, έτσι, για πλάκα. (όταν τα 15 ευρώ γίνονται 150€ ελπίζεις όταν θα γίνουν περισσότερα ή και μηδέν γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση με τα crypto.)

*Προσοχή!! Η αγορά κρυπτονομισμάτων ενέχει κινδύνους απώλειας περιουσιών. Να είστε υπεύθυνοι και να μην επενδύεται ποσά που δεν είστε διατεθειμένοι να χάσετε!

Αν έχετε ερωτήσεις στείλτε τα σχόλια σας από κάτω.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (3,71 / 5 από 14 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

3 Comments
 1. Pantelis 3 έτη ago
  Reply

  Έχω γραφτεί στην Coinbase εδώ και ένα μήνα, αλλά δεν μου δέχεται τα στοιχεία και δεν μπορώ να αγοράσω. Τι κάνω ?

  • Dennis 3 έτη ago
   Reply

   Είναι πολύ συχνό αυτό, ειδικά για τους Έλληνες χρήστες καθώς το σύστημα δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες (διάβασε τις οδηγίες σε αυτήν την ανάρτηση https://vouchers.gr/coupon/doro-10-se-bitcoin-sto-coinbase/ )

 2. toratora 3 έτη ago
  Reply

  Όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα είναι πυραμίδες

Leave a Comment

Your email address will not be published.