10 λόγοι που ο Gay Γάμος πρέπει να είναι παράνομος

By

PORTUGAL-GAY-MARRIAGE
Να εξηγήσω ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους gay , στο κρεβάτι σας μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε , δεν με αφορά! Απλά δεν συμφωνώ με την ιδέα του γάμου μεταξύ ομοφυλοφύλων ..

Οι γκέι ας κάνουν τα πάντα για να είναι μαζί αλλά όχι να παντρευτούν , όταν λέμε γάμος έχουμε στο μυαλό πάντα έναν γαμπρό (άντρας) και μια νύφη (γυναίκα) όχι ανθρώπους ιδιου φύλου. Τότε δεν ξέρουμε ποιός είναι ο γαμπρός και ποιός είναι η νύφη !

Λόγοι που ο Gay Γάμος δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί !

1) Πρώτον , αν ο γκέι γάμος γίνει νόμιμος αυτό θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γίνουν gay . Με το πέρασμα τον χρόνων αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο και όλοι πια .. θα είναι γκέι !

2) Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι φυσικολογικό . Το να βλέπεις Sex And The City , να το κουνάς σαν να φτιάχνεις φραπέ και να κάνεις πάνω κάτω τα χέρια με λεπτή φωνή .. δεν είναι αντρική συμπεριφορά !!

3) Με την νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων θα ανοίξει η πόρτα σε άλλες παράξενες συμπεριφορές. Οι άνθρωποι μπορεί ακόμη να θέλουν να παντρευτούν τα κατοικίδια ζώα τους, επειδή νιώθουν ότι μια κατσίκα ή ο σκύλος τους , τους αγαπάει περισσότερο από την σύντροφο τους !

4) Οι γάμοι μεταξύ ετεροφυλόφιλων είναι νόμιμοι επειδή έχουν ως σκοπό την οικογένεια και τα παιδιά.Για αυτό άτεκνα ζευγάρια όπως οι γκέι δεν μπορούν να παντρευτούν νόμιμα γιατί ο κόσμος χρειάζεται περισσότερα παιδιά . Άρα με τους γκέι το δημογραφικό πρόβλημα μεγαλώνει.

gay-marriage

5) Ο Gay γάμος δεν υποστηρίζεται από την εκκλησία. Σε μια θρησκευόμενη χώρα όπως η Ελλάδα που έχει σταυρό ακόμα και στην σημαία, οι αξίες της θρησκείας είναι για όλο το σύνολο της χώρας .. και δεν πρέπει να καταστρέφονται.

6) Τα παιδιά που ζουν σε οικογένεια που δε υπάρχει το πρότυπο του αρσενικού και του θηλυκού , δεν θα έχουν σωστή ανατροφή και δεν θα πετύχουν στη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πολιτεία υποστηρίζει τις μονογονεϊκές οικογένεις. Αν οι γονείς είναι γκέι .. τα παιδία θα είναι σαν ορφανά από τον ένα γονιό .

7) Ο Straight γάμος υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει αλλάξει καθόλου, και είναι μια αρχή στην οποία στηρίζεται όλη η ανθρωπότητα.

8) Προφανώς, οι ομοφυλόφιλοι γονείς θα μεγαλώνουν γκέι παιδιά, αφού οι γονείς Straight μεγαλώνουν Straight παιδιά .

9) Ο Gay γάμος θα αλλάξει το θεμέλιο της κοινωνίας. Και θα κάνουμε πολύ καιρό να προσαρμοστούμε στις νέες κοινωνικές μεταβολές . Θα χρεαστεί να περάσουν γενιές ..

10) Αν ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων επιτρεπόταν ο Straight γάμος θα είναι λιγότερο σημαντικός , η ιερότητα του θα καταστραφόταν . Θα είναι ένας γάμος της πλάκας , σαν εκείνο της Britney Spears με τον Jason Alexander διήρκεσε μόλις 55 ώρες.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (2,76 / 5 από 21 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

15 Comments
  1. leov 13 έτη ago
    Reply

    1) Αυτό δεν σε αφορά. Εσύ μπορεί να είσαι είσαι str8, ολυμπιακός, παναθηναικός, υδραυλικός, ροκάς, αριστερός, δεξιός ή ό,τι άλλο. Το να είσαι gay όμως είναι σαν να λέμε πως είσαι άντρας. Δεν το επέλεξες, γεννήθηκες έτσι. Η επιστήμη σήμερα, αλλά και οι gay επίσης, θα σου πουν το ίδιο πράγμα. Δεν είναι προσωπική αλλά φυσική επιλογή.

    2) Η ομοφυλοφιλία είναι απόλυτα φυσιολογική και παρατηρείται σε όλο το ζωικό βασίλειο. Αν σε ενοχλεί η συμπεριφορά κάποιου, επειδή είναι περισσότερο γυναικεία είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Προσωπικά βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να μου τη εκνευρίζουν οι άντρες που για να το παίξουν άντρες πρέπει να βγάλουν το γκομενάκι στα μπουζούκια, να φορέσουν κουστούμι, να καπνίζουν πούρο και να χαλάσουν 500 ευρώ σε λουλούδια. Θέλει τελικά τόση προσπάθεια για να δείξεις ή να νιώσεις πως είσαι άντρας?

    3) Ο τρίτος λόγος είναι ανάξιος απάντησης. Απλά αντικατοπτρίζει το εύρος της ευφυίας του αρθρογράφου. Όπως και να έχει όμως, τον ποιον ή το “τι” θα παντρευτεί κάποιος είναι προσωπική του επιλογή. Φαντάζομαι πως για να παντρευτείς μια γυναίκα δεν χρειάζεται να πάρεις την έγκριση του κράτους. Απλά το επιλέγεις.

    4) Συνεπώς και άνθρωποι που έχουν προβλήματα γονιμότητας (και είναι πάρα πολύ αυτοί) πρέπει να τους απαγορευθεί το δικαίωμα στο γάμο. Το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν σημαίνει πως είσαι και στείρος. Αν θέλεις παιδί το μόνο εύκολο είναι να το αποκτήσεις (ακόμα και εκτός γάμου).

    5) Για όσους το βλέπουν ως θρησκευτική υποχρέωση, τότε ναι. Υπάρχει όμως και ο πολιτικός γάμος. Και αυτός είναι για τους πολίτες, όχι αποκλειστικά για τους Χριστιανούς. Κανένας ομοφυλόφιλος δεν ζήτησε να παντρευτεί στην εκκλησία με παπά άλλωστε.

    6) Δηλαδή όσο παιδιά έχουν μεγαλώσει χωρίς πατέρα ή χωρίς μάνα είναι προβληματικά και όσα έχουν μεγαλώσει με 2 γονείς είναι υγιη ? Και τότε γιατί οι μεγαλύτεροι μ@λ@κες και κομπλεξικοί που έχω γνωρίσει στη ζωή μου έχουν μεγαλώσει σε οικογένειες με έναν μπαμπά και μία μαμά? Ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά χρειάζεται απλά σωστούς γονείς και το να είσαι σωστός δεν έχει να κάνει με το φύλο σου.

    7) Ακόμα και χωρίς τον γάμο η ανθρωπότητα θα υπήρχε. Γι αυτά έχει φροντίσει ευτυχώς η φύση.

    8) Και όλοι οι ομοφυλόφιλοι που υπάρχουν στον κόσμο από που βγήκαν? Τους παράγουν σε εργοστάσια μήπως?

    9 & 10) Υπάρχει περίπτωση δηλαδή στο μέλλον οι str8 να παντρεύονται με gay γάμο? Πρώτη φορά έχω διαβάσει τόσες μ@λ@κιες συμπυκνωμένες σε μία παράγραφο!

    • Georgia 7 έτη ago
      Reply

      Ήμουν έτοιμη να γραψω και εγώ τα ίδια…ευχαριστώ που με εβγάλει από τον κόπο

  2. Γιωργος 13 έτη ago
    Reply

    Μπηκα στο πειρασμο να απαντησω γιατι βλεπω οτι τελικα ο Αινσταιν ειχε δικιο περι ηλιθιοτητας γι αυτο το λογο θετω τα εξης
    1)Αν στο καθε ανθρωπο ηταν τοσο ευκολο να μεταπηδησει απο ετεροφυλοφιλικος σε αμφισεξουαλικος ή ομοφυλοφιλικος τωρα θα ειχαν εξαφανιστει τα ετεροφυλα ζευγαρια. Ειναι ευρεως γνωστο οτι ομοφυλοφιλος δεν γινεσε γεννιεσαι και μιλαω και κρινω εξ ιδιας πειρας διοτι τυγχανει να ειμαι και να γνωριζω οτι ειμαι μολις απο τη πρωτη δημοτικου χωρις να εχω δεχθει καμια ενθαρρυνση και μεγαλωμενος μαλιστα σε ενα αρκετα στειρο και μονολιθικο τροπο ζωης
    2)Ποιος ειναι αυτος που οριζει το φυσιολογικο και το μη, μηπως ειναι οι θρησκευτικες επιδρασεις και κοινωνικες επιταγες αυτο το μοτιβο ανδρα γυναικα που ο ανδρας σερνει τη γυναικα απο τα μαλλια στη σπηλια δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να δεχτω ως φυσιολογικο κατι που μου λενε οι αλλοι οτι ειναι και δεν επεκτεινομαι σε ακραιες θεσεις απλα φυσιολογικο δε θεωρειτε και η πρωκτικη επαφη τυγχανει ομως να ειναι ευρεως δημοφιλης στο ‘straight’ κοσμο οσο για τα κουνηματα και τη φωνη ποιος εισαι εσυ το πως θα κινηθει και θα εκφραστει ο αλλος και πιστεψε υπαρχουν ομοφυλοφιλοι και με μπασες φωνες και χωρις κουνηματα ε και?δεν τους κανει αυτο περισσοτερο αντρες η λιγοτερο ειναι οπως και να χει
    3)Καλα αυτο ειναι τελειως γελοιο εδω μιλαμε για ενωση δυο ανθρωπων οπου και οι δυο εχουν επιγνωση,γνωση,βουληση και προπαντων το θεμελιοδεεστερο ολων ελευθερια σκεψης, αποψης, και αυτοδιαθεσης το ζωο δεν τα εχει ολα αυτα και θα σε παρακαλουσα μη συγχεεις ζωα με ανθρωπους
    4)Υπαρχουν παρα μα παρα πολλοι ανθρωποι που δεν μπορουν να κανουν παιδια υπαρχουν αλλοι τοσοι που τα κακοποιουν και υπαρχουν αλλοι τοσο που απλα δεν θελουν και υπαρχουν και αλλες τοσες απειρες κατηγοριες το βασικο ομως οτι υπαρχουν αλλα τοσα παιδια εκει εξω που δεν ειχαν τη πολυτελεια να μεγαλωσουν με εναν υπολογιστη και ενα σπιτι και μια οικογενεια και αυτα τα παιδια μεγαλωσαν στα ιδρυματα λογω καποιων ανθρωπων που ειτε ηταν ‘ανικανοι’ και εννοω οικονομικα ψυχολογικα κλπ να τα μεγαλωσουν ειτε απλα κτηνη που τα πεταξαν σε ενα καδο η ενα παγκακι αυτα τα παιδια λοιπον θα μπορουσαν να υιοθετηθουν απο ενα ομοφυλλο ζευγαρι οπως πολλες φορες εχει γινει στο εξωτερικο. Κατι ακομα ειναι οτι ο γαμος δεν εχει το νοημα που του δινεις γιατι απλα αυτο σε καθιστα ερμαιο γαμος για μενα ειναι η συντροφικοτητα, η αλληλοκατανοηση, και για αυτους τους ανθρωπους ειναι σημαντικο γιατι αν ο ανθρωπος τους μπει στο νοσοκομειο μονο τα μελη της οικογενειας επιτρεπεται να τον δουν αυτα τα μελη που του αποστερησαν το πραγματικο του ευατο και δεν τον δεχτηκαν και ο ανθρωπος του να μη μπορει να τον δει που εμεινε ξαγρυπνος νυχτες οταν ηταν αρρωστος και πηγαινε στη δουλεια και γυριζε να τον φροντισει οπως αυτος ο ανθρωπος θα ηθελε να μεταφερει τη κληρονομια του στον ανθρωπο του και οχι σε αυτους που δεν τον δεχτηκαν
    5)Οπως ειπα μεγαλωσα σε μια συντηρητικη οικογενεια με πατερα στα ορια της θρησκοληψιας γι αυτο θα σου πω κατι και μπορεις να το ψαξεις αν θες εξαλου ο Θεος ειπε ‘πιστευε και μη,ερευνα’ δεν ειναι η θρησκεια που δεν επιτρεπει το γαμο ομοφυλοφιλων αλλα η μισσαλοδοξια γι αυτο λοιπον μεσα στη Παλαια Διαθηκη πραγματι υπαρχει χωριο που αναφερει οτι αν ενας αντρας πραγματοποιησει ανομον πραξη με εναν αλλο αντρα ειναι βδελλυγμα και πρεπει να θανατωνεται γραφει ομως και λιγο πιο κατω Δευτερονομικον στιχος 17 οτι αν ενα παιδι δεν υπακουει τους γονεις του πρεπει να θανατωνεται οπως και εαν μια γυναικα δεν ειναι παρθενα τη πρωτη νυχτα του γαμου πρεπει να λιθοβολειται μεχρι θανατου στη πλατεια αν για σενα αυτα ειναι κατανοητα τοτε ευχομαι να μη βγαλεις ανυπακουο παιδι γιατι ειναι κριμα να το σκοτωσεις και να πας φυλακη αχ ξεχασα ο θρησκευτικος νομος δε σε καλυπτει α και ευχομαι να μην ειχες προγαμιαιες σχεσεις βλεπεις αυτα ολα ειναι μελανα σημεια τα οποια οι ιερεις τοτε συνεταξαν για να κανουν τους ανθρωπους πιο υπακουους και το νομο πιο φιλικο προς αυτους και να τονισω οτι πιστευω στο Θεο αλλα οχι σε αυτον που μου μασανε και μου προσφερουν αλλα στο Θεο τον ενα που μας δημιουργησε γιατι μας αγαπαει και μας δημιουργησε ολους και κανεις δε μπορει να κρινει το Λογο Του Θεου
    6)Δεν μπαινω καν στο κοπο να απαντησω σε αυτο ελεος ομως να θυμασαι ομως οτι πετυχαινουν παιδια που μεγαλωσαν ορφανα σιγουρα δυο γονεις εστω και του ιδιου φυλλου δεν θα τα καταστρεψει αν και ειναι μεγαλη κουβεντα που υπαρχουν κομματια που εχεις δικιο αν αναπτυχθει η κουβεντα
    7)Καλα εχεις βαλθει να με τρελανεις οι γονεις μου τι ειναι τι νομιζεις οτι υπαρχει εργοστασιο παραγωγης ομοφυλοφιλων και οτι κλεινει τα 10000 χρονια λειτουργιας του τον ερχομενο Σεπτεμβρη οπου θα παρευρεθουν οι Ταμτα, Αννα Βισση κλπ να γιορτασουν την επιτυχημενη αναπτυξιακη πορεια του ελεος δηλαδη τι αλλο θα ακουσω ακομα σε αυτο το κοσμο
    8)Τη σημαντικοτητα σε ενα γαμο τη δομουμε εμεις, εμεις ειμαστε που βαζουμε τα θεμελια και οχι οι γαμοι των αλλων
    Τελος θελω να ζητησω συγνωμη αν προσεβαλα καποιον με τη σταση μου και να πω οτι οταν κατι δεν ειναι στο δρομο μας δεν αποτελει τροχοπεδι για τη ζωη μας μοιραια. Το σημαντικοτερο πραγμα για μενα ειναι ο ανθρωπος να ειναι ευτυχισμενος και χαρουμενος αρκει να μην επηρρεαζει τους αλλους εμμεσα η αμεσα Καλη συνεχεια

    ”ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ”

  3. Μιχαλης 13 έτη ago
    Reply

    Πραγματικα επαθα μεγαλο σοκ με το που ειδα αυτο το αρθρο. Δεν πιστευα στα ματια μου. Διαφωνω με ολα εννοειται αλλα δε νομιζω οτι εχω ορεξη να παρουσιασω επιχειρηματολογια, τα ειπαν ολα τα παιδια. Ενα δεκαχρονο θα μας επειθε πολυ καλυτερα.

  4. Δημήτρης 13 έτη ago
    Reply

    Για να σου απαντήσει κάποιος με επιχειρήματα, θα πρέπει να αντικρούσει τα ήδη υπάρχοντα επιχειρήματα τα οποία οφείλουν να παρουσιάζουν νοηματική αλληλουχία. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στους 10 λόγους και καλύφθηκα πλήρως από τους προλαλήσαντες.
    Ο γάμος είναι μία ένωση -είτε πολιτικός είτε θρησκευτικός- δύο ανθρώπων που ερωτεύτηκαν/αγαπήθηκαν ψυχή με ψυχή και ΟΧΙ σώμα με σώμα, θέλουν να ευλογήσουν με τον οποιοδήποτε δυνατό τρόπο αυτήν την ένωση και κατ επέκταση να νομιμοποιήσουν τα δικαιώματα που έχουν ο ένας για τον άλλον (κληρονομικά, περιουσιακά κτλ κτλ.). Αν εσύ δε γουστάρεις την ιδέα πρόβλημά σου. Ωστόσο το γεγονός ότι είσαι καθαρά ομοφοβικός καταδικάζει κι εκείνους που έχουν ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στην ευτυχία και δε σε ενοχλούν.
    Μη μας λες για σωστές νορμάλ οικογένειες γιατί ανάθεμα αν η πλειοψηφία των ψυχανώμαλων/βιαστών/κακοποιών/junkie γονέων που κάνουν “νορμάλ” γάμους της μιας βραδιάς μπορεί να αντιληφθεί την αξία της οικογένειας. Ο ομοφυλόφιλος επειδή έχει να περάσει απ’ όλα τα δεινά που του υποβάλλει η κοινωνία των “καθώς πρέπει”, αντιλαμβάνεται κι εκτιμάει αυτά που οι “νορμάλ” και “str8” θεωρούν δεδομένα. Απλά τα πράγματα. Κοιτάς τη ζωή σου, κοιτάζουν τη δική τους.

  5. Μαρια ! 9 έτη ago
    Reply

    διαφωνώ !!! ξερω οικογένειες (ομοφυλόφιλους) που μεγαλώνουν παιδια και τα παιδιά έχουν πάρει σωστή ανατροφή και ξερω οικογενειες που εινια στειτ κι τα παιδιά ειναι (@@)
    επίσης αυτο που λες δεν ισχύει οτι οι ομοφυλοφιλοι γονείς μεγαλώνουν γκει παιδια ενω οι στειτ στείτ παιδια !! ποσα γκει παιδια υπαρχουν απο στειτ γονεις :ρ τα περισσότρα ετσι ειναι !

  6. Χρηστος 8 έτη ago
    Reply

    1.Όσο για το θέμα της θρησκείας που έθεσε ο αρθρογράφος (ο θεός να τον κάνει γιατί από μόνος του δεν γίνετε με τίποτα) ο χριστός η ο θεός η οι αρχάγγελοι η η αγία τριάδα δεν είπε ποτέ μην είστε gay το είπε κάποτε ένας παπάς που έπασχε από ψυχική διαταραχή (πχ ferby η κούκλα του σατανά)
    2. Επειδή είμαι μοριακός βιολόγος με μεταπτυχιακό στην εγκληματολογια και διδακτορικό στην τεχνητή εξωτερική μετατροπή δομής του DNA με μετεκπαίδευση γενετιστή στην scotland yard και τώρα πάω για μεταπτυχιακό στην εγκληματολογια και έπειτα αν ξαναπάρω υποτροφία και διδακτικό μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι πρώτον κατά 70% οι πρωτόγονοι ανθρώπου ήταν μπαι δεύτερον η ομοφυλοφιλία άμα δεν προέρχεται από ψυχική νόσο που είναι μόνο 6% πχ (οξέα σχιζοφρένεια η εθισμό στο σεξ ) είναι απόλυτα φυσιολογικό

    Πριν ξαναγράψει άρθρο κανε έρευνα πρώτα

    • Fame 8 έτη ago
      Reply

      Δεν ήξερα ότι χρειάζεται έρευνα για να γράψω ένα άρθρο λέγοντας την άποψη μου.. έτσι λέω να πάρω άλλα δύο μεταπτυχιακά, να γίνω διεστραμμένος επιστήμονας και να συμφωνούν όλοι μαζί μου!!! Για να εξηγούμαστε, δεν θεωρώ τους γκέι ότι δεν είναι φυσιολογικοί, απλώς ΔΕΝ συμφωνώ με αυτόν τον τρόπο σεξουαλικής έκφρασης και θα μου πεις τι σε νοιάζει εσένα?? Με νοιάζει γιατί ζούμε στο ίδιο περιβάλλον! Όταν δεν σε βλέπω και είσαι μόνος σου.. κάνε ότι θες! Εμένα μη με βάζεις να σε ανεχτώ και σου πω κι’όλας.. αχχ τι ωραίο ζευγάρι!! (ο τελικός σας στόχος)

      Λογικό και ρεαλιστή γκέι να ρωτήσεις δεν του αρέσει αυτό που είναι.. θα ήθελε να του αρέσουν οι γυναίκες, δεν συμφωνεί στον γάμο και δεν θέλει να δημιουργήσει ένα σωρό προβλήματα εάν υιοθετήσει ένα παιδί, προφανώς πρέπει να ξεφύγεις από τον εγωισμό για να καταλάβεις.. τις ευθύνες που έχεις στην κοινωνία!! Αυτό μου κάνει ένας εγωιστής είναι να επιλέγει κάθε φορά ότι τον συμφέρει.. και τον δικαιολογεί!

      • Δημήτρης 8 έτη ago
        Reply

        Προφανώς για να γράψεις ένα άρθρο πρέπει να κάνεις έρευνα αν θες οι άλλοι να σε πάρουν στα σοβαρά. Ο λόγος που ένα επιστημονικό δοκίμιο γίνεται πιστευτό είναι το γεγονός ότι βασίζεται σε τεκμήρια και όχι σε απόψεις χωρίς θεμέλια. Προφανώς και η γνώση δεν παράγει διεστραμμένους επιστήμονες. Με αφορισμούς, γενικότητες, και απουσία αλληλουχίας στα νοήματα άρθρο δοκιμιακού λόγου δεν γίνεται. Το άρθρο σας μοιάζει με έκθεση λυκείου (και προφανώς δεν αναφέρομαι σε τελειόφοιτους). Από εκεί και πέρα θα σε βοηθούσε ιδιαιτέρως να βρεις την ετυμολογία της λέξης “φυσιολογικό” η οποία εξ΄ορισμού ορίζει την ομοφυλοφιλικό σεξ ως κάτι το φυσιολογικό αφού αφενός συναντάται στην φύση, αφετέρου οι ΛΟΑΤ δεν έχουν προβεί σε τεχνητές αλλαγές στο σώμα τους προκειμένου να παρέμβουν στην θέληση τους. Η θέληση προϋπάρχει των όποιων αλλαγών. Κανείς δεν ζητάει να του πεις ότι είναι ωραίο ζευγάρι. Ίσα δικαιώματα φορολογικά και νομικά επιδιώκουν και πρέπει να πάρουν οι άνθρωποι. Το κατά πόσο κάποιοι μαύροι ρασοφόροι και λοιποί παρατρεχάμενοι που πιστεύουν σε δράκους και λοιπά εγκρίνουν σχετικά είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ίσως να ενδιαφέρει τους δράκους. Λογικό και ρεαλιστή γκέϊ να ρωτήσεις θα σου πει ότι ποτέ δεν επέλεξε το φύλο του. Το γνώριζε εξ’ αρχής. Αυτό που θα σου απαντήσει είτε με παράπονο είτε με θυμό είναι η έλλειψη ίσων ευκαιριών και ίσως δικαιωμάτων. Παράλληλα θα σας ενθάρρυνα να ψάξετε σχετικά με τον “σταυρό” στην ελληνική σημαία. Θα εκπλαγείτε αλλά δεν είναι χριστιανικό σύμβολο αλλά είναι αρχαιοελληνικό και δεν έχει καμία ομοιότητα με τον χριστιανικό (του οποίου η κάθετη δοκός είναι διπλάσια της οριζόντιας ενώ της σημαίας ο σταυρός είναι ισοσκελής). Φαντάζομαι ότι θα δηλώνετε και “πατριώτης” για αυτό το αναφέρω. Είναι κρίμα να γνωρίζει ένας άθεος-ανθέλληνας σαν και μένα κάτι τέτοιο και όχι εσείς. Τέλος θα σας ζητούσα αφού κατακρίνετε δημοσίως τους ομοφυλόφιλους και θεωρείτε ότι η νομιμοποίηση της σχέσης τους θα οδηγήσει σε αλλαγή των δομών της ελληνικής κοινωνίας να μου υποστηρίξετε τον ισχυρισμό σας με βάση την αρχαία ελληνική κοινωνία. Για παράδειγμα την σχέση Σωκράτη – Αλκιβιάδη.

  7. Loldiladi 8 έτη ago
    Reply

    Δεν είμαι γκέι παρόλ’αυτα έχω πολλούς φίλους μου γκέι. Διαφωνώ σε μερικά πράματα στο άρθρο. Συγγνώμη αλλά είναι γελοίο να λέμε ότι οι straight θα γίνονται γκέι. Το θέμα γκέι είναι λόγο γενετικής διαταραχής στα χρωματοσώματα. Επίσης λες οι γκέι γονείς θα έχουν γκέι παιδιά????? Λολ πραγματικά. Ε τότα πως οι straight γονείς έχουν γκέι παιδιά? Καλύτερα ένα αγαπημένο και καλό ζευγάρη να υοθετίση παιδιά και να είναι καλοί γονείς, παρά ένα βίαιο straight ζευγάρη. Εμένα ο πα-τέρας μου ήταν ότι πιο απίσιο έίχα στη ζωή μου γι αυτό σου λέω. Άποψη σου το άρθρο και σεβαστό βέβαιο, αλλά ψάξε λίγο πρώτα. Και μην ξεχνάς, όταν δαχτυλοδίχνουμε κάπιον, τα 3 δάχτυλα δίχνουν εμάς. Και κανείς μας δεν είναι σε θέση να κάνει κοινωνικό αποκλεισμό σε μια μερίδα ανθρώπων. Η θρησκεία σου μάλλον λέει “Αγαπάτε αλλήλους”, “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Δεν θέλω να κρίνω το άρθρο, ίσως σε μερικά σημεία συνφωνάμε, απλά θέτω προβληματισμούς.

  8. Lina 8 έτη ago
    Reply

    Αν θεωρειτε φυσιολογικο κάτι που δημιούργησε ο άνθρωπος, συγνώμη κιόλας, αλλά αν είναι έτσι θα έπρεπε να υπάρχει μονο ενα φυλλο, όχι δυο. Το να μεγαλωσεις ενα παιδι ενω είσαι ομοφυλόφιλος κανεις κακό στο παιδί γιατί του διδάσκεις κάτι αφύσικο και όχι αυτό που θα έπρεπε να είναι. Επίσης αν ρωτησετε επιστήμονα θα σας πει οτι ομοφυλόφιλος γίνεσαι απο προβλήματα στο περιβαλλον που μεγαλωνεις και απο γενετικό πρόβλημα, δηλαδή να είσαι σαν γυναικα ή σαν άντρας οπου πλεον υπαρχουν οι πλαστικοί χειρουργοί οπου αν θέλει το άτομο γίνεται αυτο που είναι.

  9. Είστε ηλίθιοι 8 έτη ago
    Reply

    Καλα με δουλευεις ειλικρινά νομίζεις πως το να είσαι γκέι είναι επιλογή?τόσο ηλίθιος είσαι ? Και συγνωμη το πρώτο σ επειχηρημα είναι ότι και άλλοι άνθρωποι θα γίνουν γκέι αν δουν ότι ο γάμος μεταξύ τους είναι νόμιμος?ειληκρινα αυτή η χώρα πέρνει την λάθος κατεύθυνση με ανθρώπους σαν και εσένα και θα σε παρακαλεσω να κρατας τετειες γνώμες μόνο για σένα και να μην της δημοσιεύσεις σε κάθε ιστοσελίδα και που το ειδες το δημογραφικό πρόβλημα οι άνθρωποι δεν κάνουν παιδιά γιατί δεν μπορούν να τα ταιζουν και υπαρχουν κάλλιστα εκατοντάδες παιδιά π περιμένουν στα ορφανοτροφεία να υιοθετηθούν αλλά κανένα straight ζευγάρι δεν υιοθετεί οπότε καλύτερα να σκάσει φιλαρακο και να σταματήσεις να λες μαλάκιες από την κ***τρ***δα που αποκαλεις στόμα καφρε

  10. Χρήστος 7 έτη ago
    Reply

    Εισαι άξιος της μοίρας σου! Δεν εισαι μορφωμένος και ταυτόχρονα προχωρημένος… Πάρε ένα μαγκουρι και γυρνα 200 χρονια πίσω! Γι’αυτό εισαι!!

  11. είναι όπως τα λες 6 έτη ago
    Reply

    συμφωνώ απόλυτα την αρρώστια και την ανwμaλία τους δεν θα μας την επιβάλουν κάποιοι

  12. Δημήτρης 3 έτη ago
    Reply

    Μπράβο ρε φίλε επιτέλους ένας σωστός και ηθικός άνθρωπος σε μια τέτοια κοινωνία

Leave a Comment

Your email address will not be published.