Πόσες πτήσεις γίνονται καθημερινά στον κόσμο εν μέσω κορονοϊού

By

airbus-lufthansa-airplane-aeroplano-aeroskafos
Μου αρέσει να παρατηρώ τα αεροπλάνα, καθώς είναι ένας τρόπος να ονειρεύομαι το επόμενο ταξίδι. Αυτόν τον καιρό, οι πτήσεις που γίνονται είναι ελάχιστες και τα αεροπλάνα έχουν εξαφανιστεί, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γίνονται πτήσεις. Ας δούμε στο παρακάτω διάγραμμα πόσες πτήσεις γινόντουσαν παγκοσμίως σε κανονικές καταστάσεις και πόσες τώρα, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού

posa-aeroplana-petane-kathimerina-pagosmios

Οι εμπορικές πτήσεις που γινόντουσαν κάθε μέρα σε όλον τον κόσμο ήταν κατά μέσο όρο περίπου 100.000. Αυτή τη στιγμή, με τις γνωστές καταστάσεις, ο αριθμός αυτός έχει μειωθεί κατά 70% και οι πτήσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά είναι κατά μέσο όρο περίπου 28.000.

Τα στατιστικά αυτά προέρχονται από τη δημοφιλής ιστοσελίδα flightradar24.com, η οποία καταγράφει σε πραγματικό χρόνο την εναέρια κυκλοφορία σε όλο τον πλανήτη.

Μπορείτε να δείτε τις συνολικές πτήσεις που αφορούν ελικόπτερα, πτήσεις ασθενοφόρων, κυβερνητικές πτήσεις, ορισμένες στρατιωτικές πτήσεις και drones σε αυτήν την σελίδα.

Ο αριθμός που αναφέραμε προηγουμένως αφορά εμπορικές πτήσεις, δηλαδή πτήσεις επιβατών + πτήσεις cargo + πτήσεις charter + ορισμένες επαγγελματικές πτήσεις.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (5,00 / 5 από 4 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.