Πως αγοράζω Dogecoin; Το κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε για πλάκα και «έφτασε στο φεγγάρι»!

By

dogecoin-kriptonomisma Μετά το tweet του Elon Musk «to the moon», το DOGE πραγματικά εκτοξεύθηκε και αυτή τη στιγμή έχει αξία 0,05€. Πριν σας πούμε πως μπορείτε να αγοράσετε το Dogecoin, δείτε τι είναι το Dogecoin.

dogecoin-timi-diagrama

Το Dogecoin είναι κρυπτονόμισμα (σαν το γνωστό Bitcoin) αλλά η αξία του είναι πολύ μικρότερη και χρησιμοποιείτε από τους χρήστες των social media για φιλοδωρήματα. Ξεκίνησε σαν πλάκα μεταξύ δύο προγραμματιστών (όπως και το Yolo.gr).

Το DOGE διαθέτει ως σύμβολό έναν σκύλο ράτσας “Shiba Inu”, από το γνωστό meme του διαδικτύου “Doge”.

Το ότι ξεκίνησε σαν αστείο το έχει κάνει πολύ γνωστό και πολλοί χρήστες που επενδύουν σε cryptocurrencies έχουν αγοράσει πολλά τέτοια ψηφιακά νομίσματα μήπως και στο μέλλον αυξηθεί η αξία του και γίνει σαν το bitcoi, ξεκίνησε με κάτι λιγότερο από 0,01€ πλέον έχει αξία 50.000€, οπότε αν αγοράζατε ένα DOGE τώρα ίσως σε 10 χρόνια να αξίζει τόσο. Βρεεεε λες?

Το σίγουρο είναι ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν μπει στην ζωή μας και θα μπουν ακόμα περισσότερο καθώς πέρα από νομίσματα και αξίες είναι μια τεχνολογία που θα αλλάξει το internet και θα το πάει σε μια άλλη διάσταση που κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί.

Αν δεν έχετε ψαχτεί ακόμα για τα κρυπτονομίσματα, θα σας πάρει πολύ καιρό για να κατανοήσετε την τεχνολογία που χρησιμοποιούν αλλά όταν την αντιληφθείτε τότε θα εκπλαγείτε.

Στο θέμα μας, παίζοντας λοιπόν και κάνοντας πλάκα με το Dogecoin με φίλους και γνωστούς, μπορείτε να μπείτε στον κόσμο των crypto. Για να αγοράσετε Dogecoin θα πρέπει να εγγραφείτε σε κάποια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές τέτοιες πλατφόρμες, μια από τις μεγαλύτερες είναι το Binance. Μπορείτε να μπείτε από το site ή να κατεβάσετε το app στο κινητό σας. Κατά την εγγραφή βάλτε τον κωδικό στο πεδίο Referral ID (Optional): XM4USJ5V για να κερδίζουμε και οι δύο το bonus μας.

Αν γραφτείτε από τον link μου, στείλτε ένα mail με την διεύθυνση του DOGE wallet και θα στείλω ένα συμβολικό DOGE.

*Προσοχή!! Η αγορά κρυπτονομισμάτων ενέχει κινδύνους απώλειας περιουσιών. Να είστε υπεύθυνοι και να μην επενδύεται ποσά που δεν είστε διατεθειμένοι να χάσετε!

Αν έχετε ερωτήσεις στείλτε τα σχόλια σας από κάτω.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (5,00 / 5 από 1 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.