Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο.. Δες τώρα τη νέα ταινία της Lacta

By

lacta-tainia-agapa-san-na-min-yparxei-avrio
H Lacta παρουσιάζει την ταινία “Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο”. Μια ιστορία που δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί χωρίς τη δική σας παρέμβαση!

Λίγα λόγια για την υπόθεση
Ο Μάρκος είναι ένας νέος άντρας, φιλόδοξος και απορροφημένος από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις του. Η γυναίκα του Μαρίνα, είναι καθηγήτρια φλαμένγκο και προτεραιότητά της είναι η ζωή και οι μικρές χαρές της. Μια μέρα, ένα μοιραίο δυστύχημα δίνει απότομο τέλος στη ζωή της Μαρίνας και ο Μάρκος μένει πίσω απαρηγόρητος.
Τη βλέπει διαρκώς μπροστά του και ζει με τις αναμνήσεις και τις τύψεις του. Τύψεις για όλα όσα ήθελε να της πει και δεν πρόλαβε, για τον χρόνο που του ζητούσε να της δώσει και δεν τον έδωσε. Θα έδινε να πάντα για είχε μια ακόμα ευκαιρία να τα κάνει όλα αλλιώς. Όμως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Ή μήπως όχι;

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Ευγενία Δημητροπούλου, καθώς και ο Τάσος Νούσιας σε έναν ρόλο έκπληξη.
Ένας άντρας εύχεται να μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο για να επανορθώσει τα λάθη που έκανε στη σχέση του. Ο χρόνος, η μοίρα και η σημασία που δίνουμε στον έρωτα αποτελούν το θέμα της δραματικής αυτής ταινίας που σκοπεύει να εμπλέξει τους θεατές με έναν μοναδικό τρόπο, μιας και η ιστορία δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί χωρίς την δική τους παρέμβαση.
Πίσω από την ταινία βρίσκονται οι δημιουργοί της επιτυχημένης online σειράς της Lacta “Κάνε το βήμα”, με την Μυρτώ Κοντοβά να έχει γράψει το σενάριο και τον Χρήστο Νικολέρη να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, σε μία παραγωγή της Foss Productions.
Η ταινία εντάσσεται στη νέα καμπάνια της Lacta που επιμελούνται και πάλι η OgilvyOne Athens μαζί με την Bold Ogilvy & Mather.
lacta.gr

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.