Άγιος Βαλεντίνος.. χρόνια πολλά ερωτευμενάκια!

By

happy-valentines-day
Σήμερα , 14 Φεβρουαρίου, είναι η μέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που θα πουν ότι οι ερωτευμένη γιορτάζουν κάθε μέρα , ναι έτσι είναι ! Αλλά …
happy-valentine-day

.. σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξετε στο ταίρι σας τα αισθήματά σας , και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς το έχετε παραμελήσει λιγάκι.

Αν δεν έχετε βρει ακόμα το ταίρι σας .. τότε δείξτε τα συναισθήματα σας στο υποψήφιο ταίρι σας που μπορεί να σας φτύνει όλο το χρόνο , σήμερα όμως , δια μαγείας , υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανταποκριθεί . Οι γυναίκες γουστάρουν μαλακιούλες , καρδούλες , αρκουδάκια και φιλάκια!!

Προσωπικά δεν δίνω και πολύ σημασία στην αξία του δώρου .. αν δεν θέλετε να κάνετε κάποιο δώρο , απλά κάντε κάτι μαζί με τον έρωτα σας ! Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας η να βγείτε για φαγητό σε ένα ωραίο εστιατόριο , να πάτε για σινεμά και να δείτε κάποια σχετική ταινία ερωτευμένους (Valentine’s Day) .

Τα μικρά πράγματα είναι που κάνουν τη διαφορά, αλλά συχνά τα παραμελούμε. Η ζωή μας είναι μια καθημερινότητα ..  αλλάξτε την !

Δείτε επίσης..  Love Test – Τεστ Αγάπης (just for fun)!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.