Άντρες Vs Γυναίκες.. Είμαστε διαφορετικοί τελικά!

By

antres-vs-gynaikes Επανερχόμαστε ξανά, στο αγαπημένο μας θέμα “άντρες vs γυναίκες” για να τσακωθούμε και λίγο! Δείτε μερικά πράγματα που μας κάνουν διαφορετικούς..

# Οι γυναίκες κάνουν έρωτα όποτε θέλουν, οι άντρες όποτε μπορούν.

# Κάνοντας έρωτα, η γυναίκα σκέφτεται αν φαίνεται όμορφη. Οι άντρες σκέφτονται άλλα πράγματα.

# Καθώς ντύνεται μια γυναίκα, πρώτα φοράει το πουκάμισο και μετά παντελόνι. Οι άντρες, συνήθως, κάνουν το ακριβώς αντίθετο.

# Οι γυναίκες δεν ξύνουν το κεφάλι τους και δεν τρίβουν τον αυχένα τους μπροστά σε κόσμο. Πρώτον γιατί δε θέλουν να φανούν χαμένες ή μπερδεμένες και δεύτερον για να μην χαλάσουν το χτένισμα.

# Οι γυναίκες πολύ συχνά παίζουν με τα μαλλιά τους ακόμα κι αν αυτά είναι κοντά. Τυλίγουν τις τούφες στα δάχτυλα ή φτιάχνουν “πινελάκι” με τις άκρες και “χαϊδεύουν” το πρόσωπο. Οι άντρες δεν το κάνουν ποτέ ακόμα κι αν έχουν μακριά μαλλιά.

# Η γυναίκα ποτέ δε θα καταλάβει και δε θα νιώσει γιατί οι ποδοσφαιριστές βάζουν τα χέρια τους μπροστά όταν σχηματίζουν τοίχο. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν κάνουν γκριμάτσα πόνου όταν ο ήρωας της ταινίας τρώει κλοτσιά εκεί κάτω.

# Οι περισσότερες γυναίκες έχουν θωρακικό τύπο αναπνοής. Στους άντρες όμως, στη διαδικασία αναπνοής συμμετέχουν ενεργά και οι κοιλιακοί μύες.

# Η γυναίκα δε δαγκώνει το τσιγάρο και ούτε το κρατάει συνέχεια στο στόμα της. Προτιμάει να το κρατά στο χέρι.

# Καθώς χασμουριέται μια γυναίκα, καλύπτει το στόμα της με παλάμη ενώ πολλοί άντρες με γροθιά.

# Αφού λουστεί μια γυναίκα, είτε έχει κοντά μαλλιά είτε μακριά, τυλίγει στο κεφάλι της μια πετσέτα έστω και για ένα λεπτό. Οι αιτίες εμφάνισης αυτού του ανατολίτικου τελετουργικού είναι ακόμη άγνωστες.

# Η γυναίκα δεν ενοχλείται όταν το εσώρουχο μπαίνει ανάμεσα στους γλουτούς. Και εκτός από αυτό με άνεση και ευχαρίστηση φορά όλα αυτά τα β@σανιστικά κiλοτάκι@ τύπου στριvγκ. Γι’ αυτό εξάλλου όταν σηκώνεται από μια καρέκλα δεν κάνει την κίνηση να τα βγάλει από πίσω ενώ στους άντρες αυτή η κίνηση παρατηρείται αρκετά συχνά.

# Όταν μια γυναίκα θέλει να πετάξει κάτι πολύ μακριά σηκώνει το χέρι της και το πάει προς τα πίσω κι όχι στο πλάι σαν τους άντρες. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο ποτέ δεν έστελναν τις γυναίκες να ανατινάζουν τα τανκς.

# Στις γυναίκες αρέσουν αυτές οι ξηραμένες σκούπες που μαζεύουν σκόνες. Ξέρετε… αυτές που ονομάζουν “συνθέσεις από αποξηραμένα λουλούδια”. Ένας άντρας δε θα το σκεφτόταν ποτέ.

# Κάνοντας χειραψία χαιρετισμού, οι γυναίκες δε σφίγγουν πολύ δυνατά το χέρι του άλλου, ενώ οι άντρες είναι σαν να βρίσκονται σε μόνιμο ανταγωνισμό και γι’ αυτό στο υποσυνείδητό τους υπάρχει η φράση “όποιος σφίξει πιο γερά είναι και ο πιο δυνατός”.

# Αν κάποιος φωνάξει μια γυναίκα αυτή θα γυρίσει μόνο το κεφάλι της, ενώ ο άντρας θα γυρίσει και το σώμα του.

# Οι γυναίκες φοβούνται τις αράχνες, τα σκουλήκια και τα ποντίκια. Επίσης δεν τους αρέσουν οι κάμπιες ακόμα και οι πιο όμορφες. (Εντάξει, και μερικοί άντρες)

# Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών πιστεύει ότι δεν κάνει να πλένεις το πρόσωπό σου με νερό και σαπούνι. (αν θέλετε να μάθετε με τι ακριβώς πλένονται ανοίξτε ένα οποιοδήποτε γυναικείο περιοδικό).

# Όταν ζητάνε από έναν άντρα να δείξει τα χέρια του αυτός συνήθως δείχνει τις παλάμες. Οι γυναίκες, γυρίζουν τις παλάμες προς τα κάτω, προφανώς για να αναδείξουν το μανικιούρ τους η τις πέτρες στα δαχτυλίδια τους.

# Λέξεις τις οποίες προφέρει μια γυναίκα όταν χτυπά το χέρι της (το πόδι της, το κεφάλι της κλπ) μπορείς να τις μεταδόσεις ζωντανά στην τηλεόραση. Αυτά που λέει ένας άντρας σε μια παρόμοια κατάσταση χωρίς το χαρακτηριστικό “τουουουτ” δεν γίνεται να μεταδοθούν.

# Οι γυναίκες ανοίγουν τις μπίρες με ανοιχτήρια για μπουκάλια. Οι άντρες με ότι βρουν μπροστά τους όπως αναπτήρες, πιρούνια, δαχτυλίδια, πεζούλια κλπ.

# Όταν οι γυναίκες κατεβαίνουν μια απότομη πλαγιά γυρίζουν το σώμα τους πλάγια. Οι άντρες απλώς κάνουν πιο μεγάλα βήματα.

# Κοιτώντας τις φτέρνες τους οι γυναίκες γυρνάνε το κεφάλι τους προς τα πίσω και σηκώνουν (λυγίζουν στο γόνατο) το πόδι τους ενώ οι άντρες φέρνουν το πόδι τους μπροστά και γυρίζουν την πατούσα προς τα πάνω.

# Στις γυναίκες δεν αρέσει να έχουν άδεια χέρια. Γι’ αυτό πάντα έχουν ένα τσαντάκι για να παίζουν με τα λουράκια της, να κρατάνε την άκρη της και συνέχεια κάτι να ψάχνουν εκεί μέσα. Αν δεν υπάρχει τσάντα υπάρχουν πολλά άλλα υποκατάστατα όπως βεντάλια, γάντια, βιβλίο, λουλούδι, περιοδικό κλπ. Να στέκονται οι να περπατάνε με άδεια χέρια οι γυναίκες δεν μπορούν – στην έσχατη περίπτωση σταυρώνουν τα χέρια τους κρύβοντας τις παλάμες κάτω από τις μασχάλες ή και μερικές φορές υποσυνείδητα πειράζουν τις τιράντες του σουτιέν.

# Οι γυναίκες έχουν μια αδιάφορη ή ουδέτερη σχέση με τα γεννητικά τους όργανα και σχεδόν ποτέ δεν γνωρίζονται. Οι γυναίκες σε αντίθεση με τους άντρες δεν τους μιλάνε και δεν τους δίνουν αστεία ονόματα.

# Πάνω στη ζεστή άμμο οι γυναίκες περπατάνε στις μύτες των ποδιών ενώ οι άντρες στις φτέρνες.

# Όταν οι γυναίκες κάθονται, λυγίζουν τα γόνατά τους ή τα κρατάνε παράλληλα ενώ οι άντρες έχουν ανοιχτά τα πόδια τους και πολύ συχνά τα απλώνουν προς τα εμπρός.

# Όταν οι γυναίκες τεντώνονται λυγίζουν τους αγκώνες ενώ οι άντρες απλώνουν ή σηκώνουν ψηλά τα χέρια τους.

# Μια γυναίκα δεν βγάζει ποτέ τη μπλούζα της λυγίζοντας τα χέρια πάνω από το κεφάλι προς τα πίσω, πιάνοντάς την από το ύφασμα στην πλάτη λίγο πιο κάτω από τους ώμους.

# Η γυναίκα δε δαγκώνει το τσιγάρο και ούτε το κρατάει συνέχεια στο στόμα της. Προτιμάει να το κρατά στο χέρι.

# Και ένα τελευταίο: Μετά το sεξ οι γυναίκες θέλουν αγκαλίτσες και φιλάκια, οι άντρες όμως, συνήθως, θέλουν να κοιμηθούν!

Εντοπίσατε και εσείς, μια διαφορά, γράψτε την στα σχόλια!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.