Είπε λάθος όνομα στο sex.. και την σκότωσε!

By


Έκαναν έρωτα και περνούσαν ωραίες στιγμές αλλά ξαφνικά όλα μετατράπηκαν σε τραγωδία καθώς η κοπέλα έκανε το μοιραίο λάθος και τον φώναξε με το όνομα ενός άλλου άντρα..

Ο 44 Βρετανός Gary Higgs, θύμωσε πολύ όταν η ερωμένη του τον φώναξε: «Κρις!».
Ο οργισμένος άντρας, τυφλωμένος από τη ζήλια πήγε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι και μαχαίρωσε την άτυχη Joanne Kitchen μία φορά στην πλάτη και μία φορά στο στήθος.

Ο Γκάρι είπε αργότερα αστυνομία: «Τη ρώτησα γιατί με είπε” Chris “, αλλά είπε ότι σκεφτόταν τον γκόμενο της κόρης της, που τον λένε Chris».

Ο Γκάρι θύμωσε ακόμα πιο πολύ όταν άκουσε ότι σκεφτόταν το γκόμενο της κόρης της, καθώς έκανε σεξ μαζί του.

Είπε επίσης: “Δεν ήξερα ακριβώς τι σκεφτόμουν. Πήρα το μαχαίρι και πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Θόλωσα και τη σκότωσα. Λυπάμαι πραγματικά για την πράξη μου”.

«Δεν μπορούσα να βγάλω αυτό το μυαλό μου αυτό που είπε. Δεν ήξερα ακριβώς τι σκεφτόμουν. Πήρα το μαχαίρι μέχρι και επέστρεψα στην κρεβατοκάμαρα. Δεν ήθελα να βλάψω την Jo αλλά ήμουν τρελαμένος. Είμαι πραγματικά βαθιά λύπημένος για ό, τι έχω κάνει ».

Ο Χιγκς, ο οποίος παραδέχθηκε τη δολοφονία, φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών.

Ο δικαστής Andrew Gilbart είπε “Σε πολλές σχέσεις υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες. Μάλλον θα σκέφτηκες ότι η κοπέλα μπορεί να ενδιαφερθεί σεξουαλικά και για άλλους άντρες και να τους καλωσορίσει εύκολα, όπως είχε γίνει και με εσάς . Αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτό που έκανες”.Κατά την άποψή μου, πρόκειται για μια περίπτωση ενός υπερβολικά κτητικού άνθρωπου που σκοτώνει την ερωμένη του σε μια στιγμή οργής. ”

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί ένα χρόνο πριν στο Facebook, παίζοντας poker.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.