Ένας τρόπος για να μην ξοδεύετε πολύ χρόνο στο facebook

By

wasting-time
Αν λάβουμε υπόψιν το ρητό που λέει ότι “ο χρόνος είναι χρήμα” τότε θα είχαμε πλουτίσει αν δεν χάναμε ώρες ατελείωτες στο facebook. Ξεκινώντας με αυτή την σκέψη θα σας πω έναν τρόπο που εφάρμοσα και μου γλύτωσε πολύ χαμένο χρόνο στο facebook..

Κάθε μέρα έβλεπα την αρχική σελίδα, κατεβαίνοντας προς τα κάτω, οι δημοσιεύσεις φίλων εξαφανιζόντουσαν καθώς οι δημοσιεύσεις από εταιρείες και άλλες σελίδες δεν είχαν σταματημό με νέα posts σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο και το κακό είναι ότι είχαν ενδιαφέρον και χανόμουν με τις ώρες μόνο στην κεντρική σελίδα του facebook. Που να φανταστείτε στα υπόλοιπα.

Έτσι αποφάσισα να λάβω δραστικά μέτρα, να διαγράψω όλες τις σελίδες που είχα κάνει Like και με βομβάρδιζαν συνεχώς με νέες δημοσιεύσεις. Οι περισσότερες σελίδες, κυρίως ειδησεογραφικές, έχουν μάλιστα αυτοματοποιημένο σύστημα που δημοσιεύουν ότι χαζομάρα γράφεται στις σελίδες τους.

Επειδή βαριόμουν όμως να μπω σε κάθε σελίδα ξεχωριστά και να κάνω “Δεν μου αρέσει”, μπαίνοντας εδώ βρήκα όλες τις σελίδες που έχω κάνει like. Ήταν πάνω από 500 σελίδες, για τις περισσότερες μάλιστα δεν θυμόμουν καν να είχα κάνει like.

Σε όλες που δημοσίευαν χαζομάρες του τύπου “Συγκλονιστικό”, “Δείτε και θα πάθετε”,”ΣΟΚ” έκανα dislike χωρίς δεύτερη σκέψη, κράτησα περίπου 80 σοβαρές σελίδες γιατί δεν είναι όλες για πέταμα για να ενημερώνομαι για αυτά που με ενδιαφέρουν. Φυσικά κράτησα και το pswnio.gr γιατί εάν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει αλλά από την άλλη το pswnio κάνει ελάχιστες κοινοποιήσεις στο facebook, όσοι θέλουν να μας βρουν, ξέρουν τον τρόπο!

den-mou-aresei-dislike

Οδηγίες
Για να κάνετε και εσείς dislike σε όλες τις σελίδες που σας τρώνε τον πολύτιμο χρόνο σας, η διαδικασία είναι απλή. Πηγαίνετε σε αυτήν την σελίδα και κάντε “Δεν μου αρέσει” στις σελίδες που σας βομβαρδίζουν συνεχώς με νέο υλικό, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Αν δεν δουλεύει αυτό κάντε copy-paste αυτό το link https://www.facebook.com/********/likes_other . Στα αστεράκια συμπληρώνετε το δικό σας username και enter.

Αυτό ήταν, τώρα, χαρείτε τον χρόνο σας σε κάτι πιο δημιουργικό!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.