Γιατί όλες γράφουν στο Facebook.. “Μου αρέσει στην καρέκλα, στο γραφείο, στο καναπέ, στο πάτωμα..”

By


Αν αναρωτιέστε γιατί όλες οι γυναίκες γράφουν στο Facebook: I like it on… ήΜου αρέσει στην καρέκλα, στο καναπέ, στο γραφείο, στη ντουλάπα, στο πάτωμα, στον πάγκο της κουζίνας κτλ … δεν είστε οι μόνοι με αυτήν την απορία. Όλο αυτό είναι ένα..

νέο meme στο Internet για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Όταν βλέπετε κάτι τέτοιο στο Facebook, μην πάει ο νους σας στο πονηρό(όπως πήγε και εμένα, αρχικά). Το pswnio.gr θα σας αποκαλύψει αυτό το μεγάλο μυστικό των γυναικών!! .
Οι γυναίκες που γράφουν στο status τους ένα “Μου αρέσει στον πάγκο της κουζίνας…” , δεν εννοούν την σεξουαλική τους προτίμηση αλλά το μέρος που τους αρέσει να βάζουν το τσαντάκι / πορτοφόλι.

Όλο αυτό το παιχνίδι έχει τεράστια απήχηση επειδή έχει κάνει εμάς τα αγόρια να σκεφτόμαστε 1002 .. όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο στο status των σεμνών γυναικών που τυχαίνει να είναι φίλες μας!!

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, και εκατομμύρια γυναίκες χρησιμοποιούν αυτό το meme ως πολεμική κραυγή για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την έγκαιρη διάγνωση του.
Αυτό το meme έχει ως στόχο να μας βάλει σε σκέψεις ώστε να σχολιάσουμε την κατάσταση και να μάθουμε τι εννοεί η φίλη μας , έτσι το θέμα παίρνει διαστάσεις , συζητιέται και η συζήτηση θα σε παρακινήσει να ενημερωθείς για το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθώς αυτή η ασθένεια θα σκοτώσει 10 εκατομμύρια γυναίκες στα επόμενα 25 χρόνια

Αν θυμάστε , πέρσυ , οι γυναίκες έγραφαν στο status τους το χρωμα σουτιέν που φορούσαν εκείνη τη στιγμή .. το παιχνίδι έγινε ανάρπαστο στους γυναικείους κύκλους και οι άντρες αναρωτιόντουσαν τι στο καλό είναι αυτό με τα χρώματα..

Pswnio.gr: Κορίτσια ελπίζω αυτό το παιχνίδι να σας ευαισθητοποιήσει..

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.