Η Cameron Diaz στη νέα ταινία της είναι.. Bad Teacher

By


Στην νέα ταινία «Bad Teacher», η Cameron Diaz είναι η χειρότερη δασκάλα αλλά για εμάς, η καλύτερη! Δείτε το τρέιλερ της ταινίας..

Λίγα λόγια για την ταινία:

Κάποιοι δάσκαλοι απλά δεν δίνουν δεκάρα. Για παράδειγμα, η Elizabeth (Cameron Diaz), είναι αθυρόστομη, αδίστακτη και φυσικά.. ακατάλληλη! Πίνει, μαστουρώνει και δεν βλέπει την ώρα να παντρευτεί κάποιον με γερό κομπόδεμα και να γλυτώσει από την βαρετή δουλειά της. Όταν την παρατάει ο αρραβωνιαστικός της, θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει έναν πλούσιο, όμορφο αντικαταστάτη (Justin Timberlake) και τότε αρχίζει η κόντρα με μια ενεργητική συνάδελφο, την Amy (Lucy Punch), η οποία του έχει τραβήξει την προσοχή. Όταν η Elizabeth βρίσκει τον εαυτό της να αγωνίζεται για να εμποδίσει την πρόοδο ενός σαρκαστικού, ασεβή δάσκαλου γυμναστικής (Jason Segel), οι συνέπειες των άγριων και εξωφρενικών σχεδίων της θα δώσουν στους μαθητές της, τους συνεργάτες της, αλλά ακόμη και στην ίδια, ένα μάθημα δίχως προηγούμενο!

Αν σας άρεσε η ταινία και θέλετε να την δείτε, να κάνετε υπομονή μέχρι τον Αύγουστο, αφού τότε θα προβληθεί στην Ελλάδα.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.