Η Megan Fox «κλέβει» τα ρούχα του θετού της γιου

By


Η Megan Fox αντί να πηγαίνει για ψώνια και να αγοράζει ρούχα για τον εαυτό της, έχει επιλέξει έναν πιο οικονομικό τρόπο – κλέβοντας ρούχα από την ντουλάπα του 8-χρονου θετού της γιού, Kassius..

Η 24χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι φορώντας ένα μικροσκοπικό Star Wars μπλουζάκι, καθώς και ένα πράσινο T-shirts που όπως αποκαλύφθηκε ανήκουν στον Kassius, τον γιο του Brian Austin Green , με τον οποίο η Megan έχει σχέση.

Μάλλον η Megan Fox θα κάνει συχνές επιδρομές στην ντουλάπα του μικρού Κάσιους . Αναρωτιέμαι αν ο ίδιος το έχει καταλάβει.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, τα T-shirts είναι φαρδιά και αεράτα στον Κάσιους ενώ στην Μέγκαν είναι σφιχτά και κοντά .

Στην Μέγκαν άρεσε πάντα το casual ντύσιμο και προτιμάει να φοράει τζιν και απλά μπλουζάκια αντί για φανταχτερά φορέματα.

Ωστόσο, όταν είναι να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί και σε εκδηλώσεις ντύνεται επίσημα και αφήνει άφωνους τους θαυμαστές της με τα αποκαλυπτικά της φορέματα. Το pswnio.gr αγαπάει την Megan Fox και δεν θέλουμε να την εκθέσουμε , είναι θεά ακόμα και με τα ρούχα του Κάσιους , και χωρίς ρούχα, ακόμα καλύτερη!!

Πάντως, αν ήμουν στη θέση του Κάσιους δεν θα είχα κανένα παράπονο! Θα έβαζα της μπλούζες στο ebay και όλα κομπλέ..

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.