Κοιμήσου εσύ, το αυτοκίνητο θα σε πάει σπίτι σου

By

saucer-vehicle_1
Φανταστήκατε ποτέ , τι καλά που θα ήταν να μπορούσαμε να αφήσουμε ελεύθερο το τιμόνι του αυτοκινήτου και αυτό να μας οδηγεί από μόνο του ? Ενώ το αυτοκίνητο κινείται , θα μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα .. ακόμα και να κοιμηθούμε! Μπορεί να φαίνεται σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας …

saucer-vehicle4
..
αλλά γίνεται !
Εάν σας αρέσει ένας γρήγορος υπνάκος κατα την διαδρομή προς τη δουλειά ή στο γυρισμό και δεν έχετε την οικονομική ευχέρεια να έχετε προσωπικό οδηγό , τότε η απάντηση είναι , Saucer . Το Saucer είναι ένα αυτο-καθοδηγούμενο αυτοκίνητο σε φάση σχεδιασμού . Το όχημα αυτό έχει μέσα , ένα μονό κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός δεν χρειάζεται να κάνει τον κόπο να οδηγήσει αλλά μπορεί να ξαπλώσει και να απολαμβάνει την στιγμή , καθώς το όχημα κάνει τη δουλειά του και τον οδηγεί προς τον επιθυμητό προορισμό.

Αυτό το όχημα είναι μια καινοτομία, έχει σχεδιαστεί από τον John Bukasa και είναι εμπνευσμένο από τα UFO.
Προορίζεται κυρίως για ανθρώπους που ο χώρος εργασίας τους , είναι μακριά από το σπίτι και δεν έχουν πολύ χρόνο να κοιμηθούν και να χαλαρώσουν. Το όχημα αυτό θα τους βοηθούσε , δίνοντας λίγο χρόνο να κοιμηθούν και να ανανεώσουν τις δυνάμεις τους !

Εκτός όμως από ένα καλό υπνάκο , μπορείτε να ξαπλώσετε και να διαβάσετε την αγαπημένη σας εφημερίδα ή περιοδικό . Και ακόμα καλύτερα … sexxxx , όποτε σας κάτσει !

saucer-vehicle

saucer-vehicle3

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.