Μια αλεξίσφαιρη Mercedes με τον CEO της εταιρείας μέσα, δέχεται πυροβολισμούς από ένα ΑΚ-47

By

pirovolontas-mia-aleksisferi-mercedes-me-ak47-me-antropo-mesa Η εταιρεία Texas Armoring Corporation ασχολείται με την θωράκιση οχημάτων και είναι τόσο σίγουρη για τη δουλειά της που βάζει τον CEO της σε μια Mercedes και του ρίχνουν με ένα ΑΚ-47..

Η εταιρεία ειδικεύεται στον κλάδο της θωράκισης οχημάτων από το 1997. Για να αποδείξει στους πελάτης της ότι τα αυτοκίνητα που θωρακίζει είναι ασφαλέστατα, έβαλε τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας Trent Kimball σε μια Mercedes-Benz GL-Class και πυροβόλησαν 12 φορές το αυτοκίνητο ενώ αυτός βρισκόταν μέσα.

Πράγματι, το παρμπρίζ άντεξε τους πυροβολισμούς και ο Trent βγήκε σώος από την Mercedes. Έτσι κερδίζεται η εμπιστοσύνη των πελατών!

Η TAC ισχυρίζεται ότι η δοκιμή είναι πραγματική, δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα ειδικό εφέ και για να είναι τα πράγματα τελείως ξεκάθαρα, ανέβασε και ένα δεύτερο video από το εσωτερικό του αυτοκινήτου για να βεβαιωθούμε ότι μέσα ήταν ο διευθύνων σύμβουλος και όχι κάποια πλαστική κούκλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια εταιρεία κυκλοφόρησε ένα τέτοιο βίντεο, εδώ στο pswnio.gr δημοσιεύσαμε πριν 3 χρόνια αυτό το άρθρο που δείχνει τον CEO της TAC να κάθεται πίσω από ένα αλεξίσφαιρο τζάμι και να δέχεται πυροβολισμούς από ένα αυτόματο όπλο ΑΚ-47.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (2,50 / 5 από 2 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.