Οι γυναίκες και το κυνήγι των χαμένων αγοριών

By

1371abab3c4aabc3692f4afcfda574f7_XL
Σίγουρα αρκετοί θα αναρωτιέστε τι θέλει να πει ο τίτλος. Σίγουρα δεν αναφέρεται σε κάποιο παιχνίδι-κυνήγι αγοριών από το αντίθετο φύλο, όχι όχι δεν υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός εδώ και ούτε κάποιο έπαθλο..

Βασικά για να είμαστε και σωστοί σε αυτά που λέμε “έπαθλο” θα υπάρχει, και αυτό θα είναι να απαντηθεί ένα μεγάλο αντρικό (κυρίως) ερώτημα: τι προσελκύει τελικά τις γυναίκες από το αντίθετο φύλο. Ξέρω με σιγουριά πως ο μεγαλύτερος ανδρικός πληθυσμός  θα έχει αναρωτηθεί. Εδώ είμαι λοιπόν να προσπαθήσω να σας διευκολύνω με την απάντηση.

Οι γυναίκες είναι πλάσματα περίεργα, ειδικά αν πρόκειται στο ζήτημα του αντίθετου φύλου. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως παντού υπάρχουν εξαιρέσεις και πως αυτά που λέω δεν είναι απόλυτα. Το θέμα λοιπόν είναι πως οι γυναίκες αναζητάνε διαφορετικά πράγματα από τους άνδρες με την πάροδο των χρόνων, π.χ. όταν μια κοπέλα αποφασίζει να ξεκινήσει μια σχέση στην ηλικία των 15 δεν θα την ενδιαφέρει η επαγγελματική του αποκατάσταση ούτε το αν ζει με τους γονείς ή είναι μόνος. Καθώς η γυναίκα μεγαλώνει όμως, σίγουρα αυτά που δεν έδινε σημασία σιγά σιγά αρχίζουν να αποκτούν ζωτική σημασία, μιλάω και σας δίνω παραδείγματα και δεν βάζω μέσα το θέμα ομορφιά γιατί είναι πολύ λεπτό. Ποτέ η ομορφιά δεν είναι αντικειμενική ή τουλάχιστον σχεδόν ποτέ. Γενικά με την πάροδο των χρόνων λοιπόν καθώς και το μυαλό ωριμάζει και γενικά μια γυναίκα έχει γεμίσει με εμπειρίες την ζωή της αρχίζει να σκέφτεται πιο πολύ πριν κάνει κάποια επιλογή, και ειδικά στις μέρες μας πλέον το να έχεις δουλειά θεωρείτε μεγάλο συν. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν λέω πως οι γυναίκες ψάχνουν αναγκαστικά κάποιον άνετο στο θέμα επάγγελμα, αλλά κορίτσια ας είμαστε ρεαλιστές, σε όλες σας αρέσει η λίγο πιο άνετη ζωή και πολλές φορές, τα λούσα. Εδώ δεν μιλάω για την κοπέλα των 16 όμως αλλά για την κοπέλα που σιγά σιγά θα πλησιάζει τα 30 και θα ψάχνει (λογικά) κάτι το πιο σοβαρό. Τώρα θα μου πεις που ξέρεις αν είναι κάτι σοβαρό και που ξέρεις ότι θα ψάχνετε τότε.

Εδώ μπορώ να πω πως βοήθησαν λίγο και κάποιες φίλες. Από τις 10 κοπέλες λοιπόν που ρώτησα οι 6 απάντησαν πως γύρω στα 30 θέλουν να έχουν πάρει μια σειρά. Οι 2 μου απάντησαν πως δεν έχουν κάνει τέτοια σχέδια και οπότε δεν ξέρουν. Οι 2 τελευταίες είπαν πως αν δεν είναι ιδανικός δεν κάνω τίποτα ακόμα και 40 να είμαι.

Αλλά επειδή σας κούρασα λοιπόν σας λέω το εξής: oι γυναίκες όντως αλλάζουν γνώμη εύκολα και σχεδόν πάντα, είναι αναποφάσιστες, αυτό που ζητάνε είναι απλό και περίπλοκο την ίδια στιγμή. Κάθε γυναίκα σκέφτεται και δρα διαφορετικά, το σίγουρο όμως είναι πως θα σε κοιτάξει λίγο διαφορετικά αν είσαι ανεξάρτητος και ώριμος (η δύναμη αρέσει) και να θυμάστε κάτι, οι γυναίκες μπορεί να μην το παραδέχονται αλλά πολλές φορές θέλουν τον άνδρα οδηγό, να ξέρει τι θέλει και να τις καθοδηγήσει διότι όσο και αν αλλάξουν οι εποχές ο ρόλος του άνδρα σε μια σχέση μπορεί να αλλοιωθεί, όμως δεν θα αλλάξει ποτέ.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

1 Comment
  1. Kalomoira 8 έτη ago
    Reply

    της γυναικας η καρδια ειναι μια αβυσσος!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.