Πως να σκύψεις και να σηκώσεις με ασφάλεια το σαπούνι στη φυλακή ή στο στρατό

By


Θα γνωρίζετε όλοι τον χρυσό κανόνα της φυλακής και του στρατού: πρόσεξε μην σου πέσει το σαπούνι! Επειδή όμως είμαστε άνθρωποι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το σαπούνι να γλιστρήσει, θα σας πούμε 3 τρόπους για να μαζέψετε το σαπούνι με ασφάλεια..

Επειδή είναι επικίνδυνο να σκύψετε και να το πάρετε.. με τον κλασικό τρόπο, χρησιμοποιήστε έναν από τους παρακάτω τρόπους.

1) Καλύψτε την τρύπα. Σκύψτε καλύπτοντας τα οπίσθια σας με το δεξί χέρι, παράλληλα σηκώστε και λυγίστε το αριστερό πόδι προς τα επάνω για να υπάρχει απόσταση ασφαλείας από τους ανεπιθύμητους κινδύνους. Δείτε και την εικόνα..

2)  Το κόλπο του ποδοσφαιριστή . Χτυπήστε ελαφρά το σαπούνι και ετοιμαστείτε για μια γρήγορη αρπαγή με το χέρι . Αν θέλετε να εντυπωσιάσε την σειρούλα σας , κάντε το κόπλο πίσω από την πλάτη σας χρησιμοποιώντας το κάτω μέρος του ποδιού.

3) Πάτε τοίχο – τοίχο. Αν το σαπούνι πέσει κοντά στον τοίχο, τότε είστε τυχερός γιατί μπορείτε να το πιάσετε με απόλυτη ασφάλεια πηγαίνοντας με την πλάτη στον τοίχο . Σκύψτε άφοβα και αρπάξτε το σαπούνι. Προσέξτε όμως πως θα σηκωθείτε..

Αν τρέμετε στην ιδέα να πέσει το σαπούνι ή  δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τα καταφέρετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους, τότε υπάρχει απλή και εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήστε υγρό σαπούνι!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (2,25 / 5 από 4 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.