Πως θα γίνεις η γυναίκα των ονείρων του

By

13246_antras
Αγαπημένη φίλη γυναίκα,
Στο σημερινό μου άρθρο, θα σου δώσω χρήσιμες συμβουλές στο πως θα τραβήξεις κοντά σου τον άνδρα που σου αρέσει και θα τον κάνεις δικό σου αλλά και πως θα σε ξεχωρίσει σε σχέση με τις άλλες.

Άκου λοιπόν, τι θα κάνεις..

Ο άνδρας είναι πλάσμα οπτικό και κακά τα ψέματα το πρώτο πράγμα που θα τον προσελκύσει είναι το πρόσωπο σου και μετά θα θελήσει να σε μάθει καλύτερα αλλά τι θα τον κάνει να σε ξεχωρίσει από τις άλλες γυναίκες και πως θα ξεκλειδώσεις την καρδιά του:

1. Προσοχή στην συμπεριφορά. Όταν αρέσεις σε έναν άντρα ή όταν θέλεις να έλξεις έναν άντρα το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι η συμπεριφορά σου. Οι άνδρες είναι οπτικά πλάσματα αλλά σίγουρα δεν θα χαρούν ιδιαίτερα όταν θα δουν μια γυναίκα να φέρεται ή να μιλάει σαν νταλικέρης. Ουσιαστικά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πιστέψει ότι βρίσκεται με ένα φιλαράκι στο γήπεδο πάρα με γυναίκα.
Οπότε προσοχή στις κινήσεις και την συμπεριφορά σου.

2. Μην γκρινιάζεις. Ξέρω θα μου πεις ότι όλες οι γυναίκες γκρινιάζουν. Και ναι είναι φυσιολογικό αλλά πίστεψε με κάνεις δεν αντέχει μια γυναίκα που γκρινιάζει όλη την ώρα και την ενοχλούν τα πάντα και όλοι γύρω της. Είναι πολύ κουραστικό και ρουφάει αρκετή ενέργεια από αυτόν.

3. Δώσε του χώρο. Πάρα πολύ βασικό φίλη μου γυναίκα, το να δώσεις χώρο στον άνδρα είναι κάτι που θα είναι μόνο στα υπέρ σου καθώς θα το εκτιμήσει και εκείνος και θα καταλάβει ότι τον συναισθάνομαι και τον καταλαβαίνεις.

4. Χαμογελά του. Δεύτερο πολύ βασικό, το γιατί, θα σου το πω αμέσως. Αν ήσουν παιδί και έβλεπες δυο γυναίκες, η μία σου χαμογελούσε και σε κοίταζε και η άλλη ήταν πιο στρυφνή και απόμακρη.
Εσύ ποια θα διάλεγες; Την χαμογελαστή φυσικά!
Να θυμάσαι, η ενέργεια σου, οι κινήσεις σου και ο τρόπος που μιλάς παίζουν επίσης βασικό ρόλο.

Να θες να τον κάνεις δικό σου και να τον εθίσεις στην μυρωδιά σου. Δοκίμασε αυτά τα μικρά πραγματάκια και θα δεις, δεν θα χάσεις. Θα σε κυνηγάει και θα θέλει να προχωρήσετε την σχέση σας αμέσως!

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (4,33 / 5 από 3 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.