Ρε τι κάνουν αυτοί οι τρελοί.. είναι και πολλοί

By

poria-papua-new-guinea

Δεν ξέρω τι ακριβώς παριστάνουν οι τύποι εδώ, που “χορεύουν” (χοροπηδάνε, θα έλεγα) αλλά το video σου προκαλεί μια αίσθηση , μια αφύπνιση να βγεις , να πετάξεις, να διασκεδάσεις, να τρέξεις, να παίξεις, να γελάσεις, να ταξιδέψεις, να ερωτευτείς και γενικά να χαρείς την ζωή ξεφεύγοντας από την βαρεμάρα που συχνά νιώθουμε!

Το βίντεο αυτό χρειάστηκε 14 μήνες για να ολοκληρωθεί, γυρίσματα έγιναν σε 42 χώρες και το casting περιλαμβάνει χιλιάδες απλούς ανθρώπους !

Ο τύπος που βρίσκεται στη μέση και είναι σε κάθε σκηνή ¨είναι ο Matt ..o Ματ είναι ένας 32-χρόνος από το Κονέκτικατ, που σκεφτόταν πως το μόνο που ήθελε να κάνει στη ζωή του, ήταν να φτιάχνει και να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Ο Matt επίτευξε αυτόν τον στόχο πολύ νωρίς και το απόλαυσε για λίγο, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι μπορεί να είναι άλλα πράγματα που του έλειπε από την ζωή. Τον Φεβρουάριο του 2003, σταμάτησε τη δουλειά του στο Brisbane της Αυστραλία και χρησιμοποίησε  τα χρήματα που είχε μαζέψει για να περιηγηθεί γύρω από την Ασία μέχρι που ξέμεινε από χρήματα . Έκανε αυτό το site, ώστε να μπορεί να κρατήσει ενήμερους την οικογένεια και τους φίλους του, σχετικά με το πού είναι.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.