Τα καλά κορίτσια Vs. Τα κακά κορίτσια

By

good_girls_and_vs_bad_girls_devil
Σε αυτό το κόσμο , δεν είναι όλες αγίες ούτε όλες διαβολίνες . Υπάρχουν τα καλά κορίτσια ή όσες έχουν μπεί για τα καλά στο ρόλο αυτό , οι οποίες είναι οι χειρότερες , μπορώ να πω ! Υπάρχουν και τα κακά κορίτσια ….

που και το δείχνουν και το λένε από μόνες τους , αυτές τις συμπαθώ ιδιαίτερα επειδή είναι ειλικρινής και μερικές φορές μας φέρονται με πολύ καλούς τρόπους (άντρες ! με καταλαβαίνετε , έτσι?) . Δεν μπορώ να πω , τα κακά κορίτσια μας χαρίζουν πολλές ευχάριστες στιγμές , αλλά μέχρι εκεί !

Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο … τα κακά κορίτσια πάνε παντού!

–  Τα καλά κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό …. Τα κακά κορίτσια ξενυχτάνε γενικώς (με ένα ποτό , σε ένα κρέβατι ..)

Τα καλά κορίτσια δεν την πέφτουν ποτέ στον γκόμενο της φίλης τους … Τα κακά κορίτσια την πέφτουν στον γκόμενο της φίλης τους αλλά και στον αδερφό του !

– Τα καλά κορίτσια ξεκουμπώνουν μερικά κουμπιά, όταν έχει ζέστη … Τα κακά κορίτσια ανεβάζουν την θερμοκρασία ξεκουμπώνοντας μερικά κουμπιά.

***

– Τα καλά κορίτσια φοράνε άσπρα βαμβακερά βρακιά .. Τα κακά κορίτσια δεν φοράνε καν εσώρουχο

– Τα καλά κορίτσια κοκκινίζουν στις ερωτικές σκηνές των ταινιών … Τα κακά κορίτσια πιστεύουν ότι θα το έκαναν καλύτερα.

– Τα καλά κορίτσια δεν θα πήγαιναν ποτέ με το αφεντικό τους… Τα κακά κορίτσια επίσης δεν θα πήγαιναν, εάν δεν είναι πολύ, πολύ πλούσιος !

– Τα καλά κορίτσια φορούν ψηλά τακούνια στη δουλειά … Τα κακά κορίτσια φορούν ψηλά τακούνια στο κρεβάτι.

good_girl_versus_bad_girl_evil

– Τα καλά κορίτσια έχουν μία πιστωτική κάρτα και τη χρησιμοποιούν σπάνια … Τα κακά κορίτσια έχουν ένα σουτιέν και το χρησιμοποιούν σπάνια.

– Τα καλά κορίτσια προτιμούν την ιεραποστολική στάση … Τα κακά κορίτσια την προτιμούν μόνο όταν θέλουν να το παίξουν παρθένες

– Τα καλά κορίτσια πιστεύουν ότι δεν είναι πλήρως ντυμένες χωρίς ένα μαργαριταρένιο κολιέ … Τα κακά κορίτσια πιστεύουν ότι είναι πλήρως ντυμένες απλώς φορώντας ένα μαργαριταρένιο κολιέ.

– Τα καλά κορίτσια λένε:»Μη & σταμάτα»… Τα κακά κορίτσια λένε:»Μη σταματάς»

***

– Τα καλά κορίτσια μαζεύουν χρήματα για ώρα ανάγκης … Τα κακά κορίτσια μαζεύουν χρήματα για να αγοράσουν μια τσάντα Louis Vuitton.

– Τα καλά κορίτσια θεωρούν ότι το γραφείο είναι το λάθος μέρος για μια ρομαντική στιγμή … Τα κακά κορίτσια θεωρούν ότι δεν υπάρχει «λάθος μέρος».

– Τα καλά κορίτσια έχουν προτίμηση στο ιταλικό φαγητό … Τα κακά κορίτσια έχουν προτίμηση στους Ιταλούς σερβιτόρους.

– Τα καλά κορίτσια δεν «το κάνουν» ποτέ από το πρώτο ραντεβού … Τα κακά κορίτσια περιμένουν μέχρι να δούν τι μάρκα αυτοκινήτου οδηγεί.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

1 Comment
  1. helen 11 έτη ago
    Reply

    diafono,uparxoun kai kales gynaikes

Leave a Comment

Your email address will not be published.