Τέστ εξυπνάδας.. Game #1

By

help-this-family-to-cross-to-the-other-side-of-the-bridge
Για να δούμε πόσο έξυπνος είσαι , αυτό το παιχνίδι είναι ένα τεστ για να βάλεις τον εγκέφαλο σε λειτουργία! Βοήθησε την οικογένεια να περάσει στην άλλη πλευρά της γέφυρας..

Πώς να παίξετε:

Είναι βράδυ. Υπάρχει μόνο 1 λάμπα. Μέχρι δύο άτομα μπορούν να διασχίσουν τη γέφυρα ταυτόχρονα και πρέπει να έχουν τη λάμπα μαζί τους.
Κάθε μέλος της οικογένειας περπατά με διαφορετική ταχύτητα: 1 sec, 3 sec, 6 sec, 8 sec, 12 sec αντίστοιχα. Το ζευγάρι περπατάει μαζί , με την ταχύτητα του πιο αργού. Η λάμπα έχει αρκετή ενέργεια μόνο για 30 δευτερόλεπτα!

Στο πάνω μέρος της οθόνης θα δείτε τα μέλη της οικογένειας. Επιλέξτε δύο άτομα. Στη συνέχεια, πατήστε το GO! Όταν οι δύο τους διασχίσουν τη γέφυρα – διαλέξτε έναν από αυτούς να επιστρέψει , να έρθει με την λάμπα στους υπόλοιπους και κάντε κλικ στο κουμπί GO. Στη συνέχεια, διαλέξτε ένα άλλο ζευγάρι να διασχίσει τη γέφυρα .. μέχρι να τους περάσετε όλους απέναντι!


1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (5,00 / 5 από 1 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

2 Σχόλια
  1. marina 12 έτη ago
    Reply

    χασιμο χρονου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. νικη 7 έτη ago
    Reply

    εγω το ελισα

Leave a Comment

Your email address will not be published.