Το ακριβότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

By


Για να ξοδέψεις $ 11.000.000 για ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο σημαίνει ότι έχεις πολλά περισσότερα. Και ναι, στο Abu Dhabi έχουν πολύ περισσότερα, αν σκεφτεί κανεί ότι το συγκεκριμένεο δέντρο βρίσκεται..

στο ξενοδοχείο Emirates Palace Hotel , 7 αστέρων παρακαλώ!

Το Αμπού Ντάμπι είναι γνωστό για την πολυτέλεια του και ότι προσφέρει δωμάτια που είναι κατάλληλα για βασιλείς και αυτοκράτορες. Μερικές από τις ανέσεις περιλαμβάνουν ιδιωτική παραλία, ιδιωτικά αεροπλάνα, πολυτελή αυτοκίνητα και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να τα ακούσετε… και φυσικά μια τέτοια βασιλική διαμονή μπορεί να κοστίσει έως και $1.000.000 την εβδομάδα.

Το δέντρο ύψους 13 μέτρων κόστισε $ 10.000, αλλά τα 181 πανάκριβα κοσμήματα, τα 5 κιλά χρυσού, οι πέρλες, τα διαμάντια, τα ζαφείρια και άλλα πολύτιμα στολίδια έκαναν το δέντρο ως το ακριβότερο στον κόσμο!

Οι ιδιοκτήτες του υπερπολυτελούς αυτού ξενοδοχείου στο Abu Dhabi προγραμματίζουν να έρθουν σε επικοινωνία με το Guinness Book of Recordsνα για να διεκδικήσουν μια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ καθώς το τρέχων ρεκόρ ακριβότερου Χριστουγεννιάτικου δέντρου κατέκτησε το Τόκιο το 2002. Το δέντρο κόστισε 10,8 εκατομμυρία δολάρια και περιελάμβανε 83 κομμάτια από κοσμήματα.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.