Τι είναι “ψώνιο”?

By


Πάει τώρα τόσος καιρός που θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, εσάς τους αναγνώστες του pswnio! Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι..

η σελιδούλα ονομάστηκε pswnio επειδή έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι επειδή είμαστε οι καλύτεροι (αυτό εννοείται χαχα)

Υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσει να τους αποκαλούν “ψώνιο” και υπάρχουν κάποιο άλλοι που το παίρνουν με χιούμορ χωρίς να ενοχλούνται από αυτόν το χαρακτηρισμό. Επειδή όλοι μας κρύβουμε έναν ψώνιο μέσα μας.. θέλουμε την άποψη σας σε αυτό το μεγάλο ερώτημα.

Το Μεγάλο Ερώτημα:
Εσείς, τι έννοια δίνετε στη λέξη “ψώνιο” και πως αναγνωρίζεται κάποιος που είναι καραψωνάρα του κερατά ?

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (2,80 / 5 από 5 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

5 Comments
  1. Dennis 13 έτη ago
    Reply

    Σαν διευθύνων σύμβουλος του pswnio.gr θεωρώ ότι υπάρχουν 2 είδη: ψώνιο με την καλή έννοια που είναι τα άτομα που πιστεύουν στο εαυτό τους και στις ιδέες τους, ξέρουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους και η εντύπωση που έχουν για τον εαυτό τους δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα!

    Υπάρχουν όμως και ψώνια που όταν σου λένε “κατσε να δω την ατζέντα μου πρώτα” , το εννοούν και είναι εκείνα τα σπαστικά άτομα που νομίζουν ότι είναι αστέρι στο τραγούδι ή στην τηλεόραση ή γενικά στο κύκλο τους. Έχουν καβαλήσει τελείως το καλάμι και έχουν μια εντύπωση ότι κάποτε θα τους ξέρει όλος ο κόσμος! Αυτά είναι τα ψώνια που η εντύπωση που έχουν για τον εαυτό τους, απέχει τεράστια απόσταση από την λογική και την πραγματικότητα! Αυτοί είναι που μου τη σπάνε..

    το ψώνιο εντοπίζεται: από τα ακριβά ρούχα που φοράει και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι μαϊμού, πολλές φορές σε “γράφει” και δεν απαντάει σε ερωτήσεις που του κάνεις, ξενίζει τα μούτρα του για οτιδήποτε δεν του αρέσει, μιλάει συνεχώς για διάφορους διάσημους και για την κοσμική ζωή, του δείχνεις μια ωραία γκόμενα και είναι 100% σίγουρος ότι της αρέσει και μπορεί να την ρίξει… όπως και από πολλά άλλα που περισσότερο είναι σπαστικά..

  2. jijras 13 έτη ago
    Reply

    Όλοι μας είμαστε “ψωνια”,ο καθένας στο στοιχείο του.
    Υπάρχει κάποιος, που δεν θεωρεί τις παραξενιές του,φυσιολογικές;

  3. dimi 13 έτη ago
    Reply

    Hahahaha ontos h antela dimitriu einai TO pswnio tu eonaaaa!!!!! Dn yparxei allo tetio pswnio!!! Einai telios surgelo to atomo!! Pios logikos anthropos tn eide kai bn eipe “ax panagia mu ti vlepun ta matakia mu!!!!!” Kai dikio tha exei ki olas! Dn yparxei ayto to pragma!

  4. Devil Angel 13 έτη ago
    Reply

    h upsili autoektimisi enos an9ropou pros ton eauto tou.m mia le3h t adi9eto tou metriofron!

  5. Νεφέλη 13 έτη ago
    Reply

    Τι σημασία έχει ; Δε πα να μας λένε όπως θέλουνε, σημασία έχει που είμαστε κουκλάρες και κούκλοι! 😉 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published.