Με σκότωσε ενώ… την αγαπούσα!

By

Ήταν μια πέμπτη απόγευμα όταν την γνώρισα… είχα πάει σε ενα πάρτυ μιας κοινής φίλης και απλά απο την πρώτη στιγμή που την είδα, ξεχώρισε ανάμεσα σε όλους και όλες,  η προσφορά μου για γνωριμία ήταν άμεση και ξαφνικά..

..βρεθήκαμε να συζητάμε και να φλερτάρουμε ο ένας τον άλλο.

Κάπως έτσι ξεκίνησε μια σχέση που πραγματικά κανείς δεν περίμενε να πάρει την μορφή που πήρε…
Στην αρχή προφανώς υπήρχε μόνο έρωτας αλλά η αγάπη δεν άργησε να παρουσιαστεί.. αγάπη μοναδική χωρίς όρια. Είχα φτάσει να κάνω τα πάντα για εκείνη.

Η σχέση δεν άργησε να πάει και σε ένα ανώτερο επίπεδο και μετά από έναν υπέροχο αναγνωριστικό χρόνο, ήρθε ενας “χαζός” και αθώος αρραβώνας χωρίς οικογένειες και τέτοια, απλά μπροστά σε φίλους μια πιθανή δέσμευση για το μέλλον.
Ταυτόχρονα ήρθε όμως και το εμπόδιο της απόστασης.Αναγκάστηκα να εγκαταλείψω την Αθηνα λόγω σπουδών αλλα παρόλα αυτά δεν εγκατέλειψα την αγάπη μου. Όμως η αγάπη λένε νικάει τα πάντα, και εγώ την αγαπούσα πάρα πολύ, οπότε κι εγω εγκατέλειψα τις σπουδές μου για να είμαι μαζί της.

Γύρισα πίσω ενώ ταυτόχρονα είχαμε κλείσει ήδη 1,5 χρόνο σχέσης. Με την ολοκλήρωση 2 χρόνων σχέσης μου παρουσιάστικε μια ευκαιρία να κάνω αίτηση για εισαγωγή στο στράτευμα ώστε να έχω σίγουρη και σταθερή εργασία γιατί υπήρχε ήδη το κλίμα και η διάθεση (τουλάχιστον από την μεριά μου, όπως φάνηκε) για κάτι παραπάνω, κάτι πιο μαγικό, μια οικογένεια ίσως..

Εύκολα ή δύσκολα αυτή η εισαγωγή ήρθε και μαζί ήρθαν και δεσμεύσεις από την μεριά και των 2, μεγάλες μεν, αλλά θελημένες δε. Σίγουρα η πρόκληση ήταν μεγάλη για το αν θα αντέξουμε αλλά τα φόντα υπήρχαν και όπως φαινόταν δεν υπήρχαν προβλήματα στην σχέση. Ωστόσο πριν την εισαγωγή μου σε αυτόν τον κλάδο υπήρξε μια σοβαρά συζήτηση ώστε να προστατευθούμε και οι δύο σε πιθανή αποτυχία της σχέσης, όμως με παρότρυνση εκείνης συνεχίσαμε, υποσχόμενη κι’όλας ότι θα αντέξουμε.

Κατά την εκπαίδευση μου και εφόσον είχα εξασφαλίσει το δικαίωμα μόνιμης πληρωμής, ήρθε και μια πρόταση γάμου που ήταν αποδεχόμενη και μάλιστα με μεγάλη χαρά! Εξ’άλλου είχαμε κλείσει κι’όλας 3 χρόνια σχέσης!
Μετά από αυτό εγώ συνέχισα να εκπαιδεύομαι όπως προβλεπόταν από την νομοθεσία και εκείνη ήταν μόνη της πίσω ενώ περιμέναμε να έρθει και η τοποθέτηση μου σε κάποιο μέρος της επαρχίας.

Ο καιρός πέρασε και ήρθε και αυτή μέσα από διάφορα προβλήματα και συζητήσεις, κυρίως λόγω μοναξιάς και αποστάσεως.Έτσι ξεκίνησε η συγκατοίκηση η οποία όπως φαινόταν πήγαινε εξαιρετικά καλά. Προβλήματα δεν υπήρχαν και ούτε φαινόταν τίποτα.

Και ξαφνικά ένα πρωί έσκασε μια βόμβα μεγατόνων… Μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε γιατί δεν άντεχε άλλο την μοναξιά όταν εγώ έλειπα τα βράδια λόγω υπηρεσιών, γιατί απλά δεν πήγαινε άλλο. Εμένα όμως δεν με ρώτησε ποτέ το πόσο μοναξιά εχω νιώσει για εκείνη, και το τι έχω τραβήξει (διότι η επιλογη του στρατεύματος έγινε καθαρά για εκείνη για να μπορώ να την ζήσω).

Απλά μου το ανακοίνωσε και εγώ έπρεπε απλά να το δεχτώ και να το αποδεχτώ χωρίς να κρίνω την απόφαση της, απλά να την σεβαστώ.

Ειλικρινά, με διέλυσε, με έλιωσε, με έριξε πιο κάτω από οτιδήποτε! Δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί και πόσο μάλλον έτσι ξαφνικά.Τελικά η αιτία αποκαλύφθηκε, δυστυχώς για εκείνη είχε εκμυστηρευτεί σε μια κοινή φίλη ότι μια βδομάδα πριν ξεκινήσει η συγκατοίκηση, δηλαδή όταν εγώ έλειπα ακόμα σε εκπαίδευση, εκείνη με είχε απατήσει με έναν κοινό μεν, ποοολυ φίλο μου(σχεδόν κολητό μου)δε.

Όταν το έμαθα έγινα τρελός γιατί πονούσα επειδή την αγαπούσα, και εκείνη είχε πάει με φίλο μου, όμως γιατί και αυτός δεν της αρνήθηκε στο όνομα της φιλίας μας και της στήρηξης που του είχα δώσει. Η πλάκα είναι ότι ακόμα και τώρα όταν λέω και στους δύο ότι ξέρω τι έχει γίνει δεν το παραδέχεται κανείς τους, λες και είμαι κανένας ηλίθιος και με κοροϊδεύουν μέσα στο πρόσωπο μου. Έτσι 3,5 χρονια πήγαν χαμένα μαζί με τόοοσα όνειρα.

Πραγματικα θέλω να θέσω ένα ερώτημα.Ποιόν μπορείς να εμπιστευτείς πλέον ?

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

9 Comments
 1. ...S... 13 έτη ago
  Reply

  Φαίνεται να είσαι ένα πολύ γλυκό αγόρι stranger…Ερωτεύτηκες και πληγώθηκες…Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος! Άκουσες την καρδιά σου και ακολούθησες την γυναίκα που αγαπούσες…Αυτό δηλώνει πως δεν είσαι ούτε κομπλεξικός ούτε εγωιστής…Κι επειδή νομίζω πως μοιάζουμε ξέρω ακριβώς πως νιώθεις…Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει; Είτε γυναίκα είτε άντρας είναι ο σύντροφός σου, όταν σε έχει δεδομένο δεν σου δίνει σημασία πια…Έπρεπε να της δοθείς μεν, σταδιακά δε…Είδες πως κατέληξε η σχέση σου με αυτά που έκανες για εκείνη και είμαι σίγουρη ότι αν γύριζε ο χρόνος πίσω πάλι το ίδιο λάθος θα έκανες…Υποθέτω…Ερωτευμένος ήσουν! Και για να απαντήσω και στο τελικό σου ερώτημα…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ! Σε μια κοινωνία που έχουν χαθεί όλες οι αξίες και οι καθαρές έννοιες άτομα σαν εσένα σπανίζουν…Μάθε να μην αναλώνεσαι σε άτομα που δεν αξίζουν να είναι δίπλα σου…Είδες τελικά έτσι; Πρώτες οι γυναίκες λένε πως δεν υπάρχουν σωστοί άντρες πια, και όταν βρουν τον σωστό όχι μόνο δεν τον εκτιμάν αλλά τον απατάνε κι απο πάνω…Και στο λέω αυτό εγώ κι ας είμαι γυναίκα (και μάλιστα 17 χρονών). Ανακεφαλαιώνοντας κάνε αυτό που σου αρέσει και μη δίνεσαι με τη μία στους ανθρώπους που αγαπάς…Κράτα πισινές γιατί οι άνθρωποι είναι πονηροί…Δεν είναι κακό να φυλάς την ψυχή σου…Θα συμφωνήσω με τον φίλο Dennis απο πάνω πως πρέπει να σταθείς στα πόδια σου και η ζωή προχωράει 😉

  Υ.Γ.: Είδες δεν σχολίασα τον “κολλητό” σου, που παρεμπιπτόντως είναι άνανδρος και πολύ μεγάλος μαλάκας (είδες δεν σχολίασα :Ρ), τέτοια άτομα ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!
  (Ήθελα να τα πω πιο συμμαζεμένα δομικά, αλλά τελικά έγραψα τις σκέψεις όπως μου ερχόντουσαν)

  Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να πετύχεις όλους σου τους στόχους!!! Φιλιά!!!

 2. ...S... 13 έτη ago
  Reply

  Αχ…τι να πω…Αυτά είναι τα άσχημα…Έτσι όμως δημιουργούμε εμπειρίες…Οπότε move on…Βρες μια κοπέλα να περνάτε καλά, να γελάτε και όσο κι αν το θέλεις μην ξεκινήσεις τις θυσίες ξανά αν δεν βεβαιωθείς για τα συναισθήματά της πρώτα! Θα έρθουν και οι θυσίες και όλα τα σοβαρά στην ώρα τους 😉

  Και να θυμάσαι, αργά ή γρήγορα όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει…Τα καλύτερα έρχονται 😉

 3. oti_nanai 13 έτη ago
  Reply

  Φίλε μου πηρες ενα (κακό μεν απαραίτητο δε)μαθημα ζωής..μη προσαρμόζεις ποτέ τη ζωη σου με γνωμονα τις ανάγκες του συντρόφου σου διότι Α)δεν θα κάνει το ίδιο για εσένα B)πιθανόν να μην είστε για πάντα μαζί
  Πάντως εγώ στη θέση σου θα ανησυχούσα περισσότερο για τον “φίλο” σου… πως μπόρεσε να σου το κάνει κατι τέτοιο..οκ η κοπελιά αποδείχθηκε τσουλάκι αλλά και ο φιλος?ειδικά οπως λες κολλητός..και τους μιλάς ακόμα?
  Προσωπικά Bάζω πολύ πιο πάνω τους φίλους/φίλες μου απο τις κοπελιές που έρχονται κ φεύγουν, τους εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια και ξερω πως δεν θα μου κάνουν πουστιά..το ίδιο BέBαια ισχύει κ από την μεριά μου..

 4. peter 13 έτη ago
  Reply

  φιλε μου εκανες ενα λαθος ,εμαθες!
  μην το ξανακανεις!
  Δεν πρεπει να τα δινουμε ολα κρατα και πισινη !
  Τιποτα δεν ειναι αναντικαταστατο ακομη και η αγαπη που εχασες και τα χρονια που σπαταλησες για παρτυ της.
  Εγω θα σου πω κατι αυτο που εζησες εσυ το εχω ζησει και εγω
  Και ειμαι 100% τις 100% σιγουρος οτι θα βρεις την πραγματκη αγαπη!
  Οπως την βρηκα και εγω!
  Γιατι αυτη που νομιζες οτι ηταν η τελεια αγαπη ητανε φουσκα και εσκασε !!!
  Καποιο τραγουδι λεει ( αν σαπισει ενας κρινος, εχει κι αλλους ο μπαξες)
  Νασαι καλα και καλη τυχη !
  Η πραγματικη αγαπη ειναι μονο της ΜΑΝΑΣ!

 5. duke 13 έτη ago
  Reply

  θα σου πω κι εγω κάτι φίλε. Ο καλυτερος τρόπος να ψήσεις μία μπριζόλα είναι ο εξης: Αφου την πασαλίψεις με λίγο ελαιόλαδο αλατι πιπερι την πετας σε ζεματιστο τιγανι η ψησταρια και αφήνεις δύο λεπτά απο τι μία δύο απο την άλλη. Στην συνέχεια γυρίζεις καθε λεπτο μέχρι να περάσουν συνολικά 8 λεπτά. Σερβίρεις στο πιάτο και αφήνεις 2 λεπτά να ηρεμίσει πριν αρχίσεις να τρως.

 6. giannis 13 έτη ago
  Reply

  αδερφέ ένα μόνο:Μήν σκάς για τίποτα.Και ότι κάποιος μας φέρθηκε άσχημα δεν σημαίνει οτι και μείς θα γίνουμε μαλ@κες.Αλλιώς δημιουργήτε ένας φαύλος κύκλος
  Ένα τραγούδι για σένα :

  http://www.youtube.com/watch?v=YbUtY3w-qWI

  ελπίζω να σου έφτιαξα έστω λίγο το κέφι.
  Ά και κάτι τελευταίο.Οι φίλοι δεν είναι συγγενείς.Τους διαλέγουμε.Αυτοί που δεν αξίζουν είναι πολύ εύκολο να τους απομακρύνουμε.Τους άλλους τους κάνουμε ακόμα και αδέρφια.
  Και ξανά κάτι τελευταίο:Ποτέ πισωγυρίσματα.Οι άνθρωποι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αλλάζουν να το θυμάσαι.Τους συγχωρούμε-καλά να είναι αλλά μακριά απο μας.Μας αξίζουν καλύτεροι

 7. Xar7 13 έτη ago
  Reply

  Πω πω ! Μεγάλη απογοήτευση σε καταλαβαίνω μετά από αυτό ποιον να μπορέσεις να εμπιστεύτης ; κ πόσο μάλλον σε μια σχέση ειδικά ME TON KOΛΛHTO Σ που υποτίθετε ότι είναι παρά πολύ κοντινό σου άτομο! Πραγματικά εγώ δάκρυσα ! Κ πίστεψε με δεν άξιζε η κοπέλα ! Αν σε αγαπούσε πραγματικά δεν θα σου το έκανε αυτό !

 8. Stranger 12 έτη ago
  Reply

  Καλησπερα και παλι…μετα απο σχεδον ενα χρονο απο την συγγραφη του αρθρου αλλα και του γεγονοτος…εχω να προσθεσω οτι η συγκεκριμενη “κυρια” μου απεδειξε οτι δεν νοιαζοταν καθολου για μενα και τα συναισθηματα της ηταν απλα ανυπαρκτα…το καλοκαιρι και συγκεκριμενα τελη Ιουνιου επαθα ενα σοβαροτατο τροχαιο ατυχημα με το αυτοκινητο μου,που μου απεφερε 3 χειρουργια,με νοσηλεια στο νοσοκομειο ενα μηνα και 6μηνη αποκατασταση που ειμαι ακομα…λοιπον ενημερωθηκε απο την κοινη μας φιλη που ανεφερα και στο αρθρο για την σοβαροτητα της καταστασης μου..αλλα η αντιδραση της ηταν μηδενικη.Δεν εκανε τον κοπο να στειλει ουτε ενα μυνημα για τα τυπικα περαστικα,που ετσι κι αλλιως δεν προσδοκουσα κατι παραπανω οταν εμαθα οτι ενημερωθηκε.Δηλαδη μου απεδειξε ακομα μια φορα οτι ηταν ενα τιποτα.

 9. bla 12 έτη ago
  Reply

  τον οκτωβρη εκλεισα 3 χρονια σχεση! αλλα τον τελευταιο μηνα μαλωναμε συνεχεια!! αρχισε να κανει παρεα με εναν γνωστο μου μεν αλλα οχι φιλο.. μιλησαμε και της ειπα πως αν με εχει βαρεθει και θελει αυτον (γιατι αυτο συμπερενα) μου ελεγε οχι οτι με αγαπαει και οτι δεν εχει αναγκη να παει με καποιον αλλο… τελικα τα ξαναβρηκαμε ομως πριν 5 μερες μας ειδε να φιλιομαστε ο αλλος και ηρθε.. μιλησαμε και οι 3 και τελικα τα καταλαβα ολα! ειχαν κανει κατι ηδη.. οχι σεξ ουτε στοματικο αλλα ολα τα υπολοιπα… μου κοπηκαν τα ποδια οπως και εκεινου οταν εμαθε οως ολο αυτο το διαστημα δεν ημασταν χωρισμενοι… μας κοροιδευε και τους 2… του ειπε οτι ειναι ερωτευμενοι μαζι μου! μου το ειπε ο ιδιος! αρχησε αυτη να κλαιει και να βριζει τον εαυτο της για αυτο που εκανε!! με παρακαλαει!! αλλα πληγωθηκα παρα πολυ!! μου εχουν κοπει τα ποδια! δεν ξερω τι να κανω! κλαιω χτυπιεμαι!! θελω να πεθανω!! καθε στιγμη εχω την εικονα του τι εκαναν στο μυαλο μου και δεν μπορω να το φανταζομαι! αρρωσταινω! αηδιαζω!! της τα εδωσα ολα!! ημουν παντα πιστος και την αγαπαω με ολη μου την ψυχη.. δεν εχω την δυναμη και το κουραγιο ναα σικωθω στα ποδια μου! και νιωθω μονος! νιωθω οτι δεν εχω κανεναν να με παριγορησει! σκεφτηκα να κανω το ιδιο.. αλλα τελικα καταλαβα πως δεν γινεται… εχω χασει καθε αυτοπεποιθηση και αξιοπρεπεια! φανταζομαι τον εαυτο μου με αλλη και το σιχαινομαι!!! γιατι απλα δεν θελω να κανω οτι εκανε αυτη!! ειμαι τρελα ερωτευμενος μαζι της!! δεν εχω ιδεα το τι να κανω… την ακουω να κλαιει και να μου λεει οτι εχει μετανιωσει αλλα δεν μπορω να δεχτω το οτι το εκανε αυτο!!! εχει χασει τον σεβασμο μου! ηταν κατι μοναδικο για μενα να ειμαι μονο δικος της και αυτη μονο δικια της!! δεν της εφτανα?? δεν ημουν αρκετος για αυτην?? δεν ξερω τι να κανω!! θα ηθελα πολυ την βοηθεια καποιου.. ειμαι 18 ειναι η πρωτη μου μεγαλη σχεση και ειναι η μονη που εχω παει οπως και αυτην.. αλλα ηταν ενα βημα πριν γινει και το χειροτερο!! δεν εχω την εμπειρια και την δυναμη να ανταπεξελθω… χρειαζομαι μια γνωμη! κατι… σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Leave a Comment

Your email address will not be published.