Τι λέει το κάθε ζώδιο όταν θέλει να σε χωρίσει..

By


Αν αισθάνεσαι ότι ήρθε το τέλος της σχέση σου και ξέρεις ότι όπου να ναι θα έρθει η στιγμή που θα σου πει να χωρίσετε, τότε αφού ξέρεις ότι από στιγμή σε στιγμή έρχετε η κεραμίδα, προετοιμάσου και δες πως θα σε χωρίσει ο-η αγαπημένος σου..

Ποιό είναι το ζώδιο του-της ??

ΚΡΙΟΣ
Αν ο σύντροφος ή η σύντροφος σας ανήκει στο ζώδιο του Κριού, τότε εύκολα θα το νιώσετε όταν το τέλος θα πλησιάζει. Οι ρομαντικές φλογερές βραδιές κάτω απ’ τα αστέρια θα ανήκουν εδώ και καιρό στο παρελθόν. Θα σας μιλήσει όμως ευθέως και αυτό ίσως σας πικράνει λιγάκι. Να ξέρετε όμως πως αν φτάσει σε αυτό το σημείο, τότε η απόφαση έχει ήδη παρθεί και οποιαδήποτε προσπάθεια σας για επανασύνδεση θα είναι απλά μάταια!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος διακρίνετε για την μεγάλη αντοχή του. Ακόμη και σε θέματα σχέσεων, δεν θα δυσκολευτούμε να διακρίνουμε αυτό το χαρακτηριστικό στη συμπεριφορά του. Ένας Ταύρος, δεν χαλάει τις σχέσεις του συχνά, αλλά προτιμά να τις διατηρεί όσο το δυνατό περισσότερο, ακόμη και όταν για αυτόν δεν έχουν πλέον καμία ουσία. Φυσικά αυτό δεν είναι απαραίτητα θετικό γεγονός, αφού την ίδια στιγμή ταυτόχρονα το ματάκι του θα παίζει δεξιά και αριστερά. Παρά να σας χωρίσει, θα προτιμήσει να σας εγκλωβίσει σε μια «φυλακή», έτσι ώστε να σας έχει αποκλειστικά για πάρτι του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας Δίδυμος δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικός χαρακτήρας. Ακόμη και όταν δηλώνει 100% ερωτευμένος, τα αισθήματα του δεν μπορούν να διακριθούν με τόση ευκολία. Αυτό ίσως σας βάλει σε μπελάδες, αφού δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε με ευκολία τα σημάδια κατάρρευσης της σχέσης σας. Η αστρολογική επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά απέναντι σε ένα δίδυμο. Όντας όμως εκ φύσεως πονηρός, μάλλον θα είχατε ήδη κερατάκια από τότε που ακόμη πιστεύατε πως ήταν πολύ ερωτευμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο υπερευαίσθητος Καρκίνος αυτές τις τελευταίες στιγμές μιας σχέσης, θα είναι αρκετά συμπονετικός μαζί σας. Θα σας μιλήσει ευθέως για το θέμα που τον απασχολεί και για τη σχέση σας που φαίνεται να καταρρέει. Σε αυτό το σημείο, υπάρχει ακόμη μια μικρή ελπίδα για να αναστήσετε τη σχέση σας μέσα απ’ τις στάχτες της. Αν όμως δεν πάτε με τα νερά του και δεν καλύψετε τις ανησυχίες που θα σας εκφράσει, τότε μόλις πετάξατε για πάντα την τελευταία σας ευκαιρία.

ΛΕΩΝ
Η μεγαλοψυχία του Λέοντα θα τον κάνει να επιμένει σε μια σχέση που φαινόταν τελειωμένη. Θα προσπαθήσει να αγνοήσει τα προβλήματα που υπάρχουν για να συνεχίσει να είναι μαζί σας. Όμως δεν θα το συζητήσει, ούτε θα περιμένει από εσάς την πρώτη κίνηση. Θα αναλάβει δράση και θα δείξει αρκετό και πιο έντονο ενδιαφέρον για εσάς. Αν διακρίνετε μια τέτοια αλλαγή στη συμπεριφορά του, τότε πρέπει να λάβετε το μήνυμα πως θέλει να προσπαθήσετε και εσείς περισσότερο. Αν δεν το κάνετε, μετά από λίγο θα τα παρατήσει οριστικά και αυτός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος, στα τελευταία στάδια μιας σχέσης θα κλειστεί στον εαυτό του. Θα περάσει ένα στάδιο μελαγχολίας στην οποία όμως δεν θα σας εκφράζει τους προβληματισμούς του αλλά θα τους ορίζει ως κάτι αόριστο ή άγνωστο. Θα σας αποφεύγει και θα προτιμάει να μένει κλεισμένος στο σπίτι. Όταν αποφασίσει να επιστρέψει ξανά στη ζωή, τότε να ξέρετε πως έχει ήδη βρει κάτι καλύτερο που του κέντρισε το ενδιαφέρον!

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι αρκετά αναποφάσιστος. Θα τον βλέπετε συχνά να αναπολεί και να διερωτάται αν σας θέλει ή όχι. Προς το τέλος μιας σχέσης θα τον δείτε να σας βάζει ρητορικά ερωτήματα όπως για παράδειγμα, «Τι θα έκανες αν αύριο έφευγα για Αμερική;». Και όντως μετά απο λίγο θα φύγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας Σκορπιός είναι πάντα εκ φύσεως πολύ αινιγματικός. Γενικά όμως, οι Σκορπιοί έχουν την τάση να ζηλεύουν, συχνά μέχρι αηδίας. Κάποιοι απο αυτούς το κάνουν πολύ διακριτικά και με στυλ, άλλοι το εκφράζουν έντονα και με ξεσπάσματα! Όταν προσέξετε πως έχει σταματήσει να σας ζηλεύει (έστω διακριτικά), τότε να ξέρετε πως η σχέση σας έχει τελειώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης σύντροφος, θα σας χωρίσει λέγοντας σας πως βρήκε μια άλλη σύντροφο την οποία ερωτεύτηκε παράφορα. Μην τον πιστέψετε όμως, γιατί είναι απλά μια δικαιολογία με σκοπό να σας χωρίσει. Βέβαια, προς τιμή του που σας «έστειλε» με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, όμως ο απώτερος του σκοπός να ξέρετε πως ήταν το να καυχηθεί δείχνοντας σας πως δεν σας έχει και τόσο πολύ ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας Αιγόκερως δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ να σας μιλήσει ευθέως. Θυμάσαι, ακόμη και όταν ήταν πολύ ερωτευμένος, πάντα αυτά που ήθελε τα ζητούσε με έμμεσο τρόπο. Έτσι και τώρα! Με έμμεσο τρόπο θα σας δώσει να καταλάβετε πως δεν πάει άλλο. Αλλάζοντας τη συμπεριφορά του, έτσι σας στέλνει με τον δικό του τρόπο το μήνυμα πως δεν ενδιαφέρετε πλέον. Αυτός είναι ο τρόπος του, τον θεωρεί πολύ λογικό και περιμένει απο εσάς να τον καταλάβετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο αδιάφορος χαρακτήρας του Υδροχόου (ακόμη και όταν είναι 100% ερωτευμένος) μας βάζει εμπόδια στο να κατανοήσουμε έγκαιρα πως το τέλος είναι κοντά. Δεν θα σας χωρίσει αλλά θα συνεχίσει τη ζωή του, ενώ εσείς θα αγωνίζεστε να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας που βλέπετε να καταρρέει. Θα αντιλαμβάνεστε την «αδιαφορία» του ως κάτι φυσιολογικό, αφού έτσι σας έχει μάθει μέχρι σήμερα. Υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά απ’ την προηγούμενη του αδιαφορία. Τώρα ασχολείται κυρίως με άλλες γυναίκες αντί με οτιδήποτε άλλο.

ΙΧΘΕΙΣ
Αλήθεια, πίστεψες ποτέ πως είχες σχέση με κάποιο Ιχθεί; Αγαπητή μου.. μάθε πως οι Ιχθείς δεν κάνουν σχέσεις. Μάλλον κάτι άλλο θα εννοούσε αλλά εσύ τον παρεξήγησες. Εκτός και αν είσαι η εκλεκτή της καρδιάς του, οπότε τότε (και μόνο τότε) θα αλλάξει τις συνήθειες του. Σε τέτοια περίπτωση όμως, δεν θα μιλάμε για μια απλή σχέση αλλά.. ολοταχώς για γάμο.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.