Άντρες… μήπως γίνατε όλοι φλώροι?

By

guy-flirting-flirt-a-girl
Εντάξει , για να λέμε την αλήθεια δεν θεωρώ όλους τους άντρες φλώρους αλλά οι περισσότεροι πάνε από το κακό στο χειρότερο. Προσωπικά είμαι απογοητευμένη..

..από μερικούς.
Περίπτωση!! Χτες βράδυ ήμουν με μια φίλη μου σε ένα καφέ στο κέντρο της πόλη (στο Βόλο αλλά it doesn’t matter)! Απέναντι μου καθόταν ένα ωραίο παιδί , μου ψιλό-άρεσε από εμφάνιση αλλά ήθελα να τον γνωρίσω και εσωτερικά. Να δω πως μιλάει, πως συμπεριφέρεται και άλλα τέτοια ..

Με κοιτούσε συνέχεια , χαμογελούσε και κάναμε παιχνίδι με τα μάτια για αρκετή ώρα , αλλά ως εκεί ! Δεν έλεγε με τίποτα να σηκωθεί από την καταραμένη καρέκλα .. είχε μείνει μόνο στο να κοιτιόμασταν .
Τι κι αν εγώ του άναψα πράσινο φωτάκι … αυτός τίποτα. Δεν το έπιανε το μήνυμα. Και αυτό είναι το παράπονο μου! Είχα βαρεθεί να κοιτιόμαστε , ήθελα να προχωρήσει η κατάσταση .. είμαι σίγουρη ότι και αυτός ήθελε αλλά δεν έκανε καμιά κίνηση!

Και αναρωτιέμαι .. γιατί να συμβαίνει αυτό ? Μήπως θα έπρεπε να κάνω εγώ κίνηση.. ? Μπα δεν είναι σωστό .. εγώ του είπα με την γλώσσα του σώματος να με πλησιάσει και αυτό είναι αρκετό!! Αν τον πλησιάσω θα νομίζει ότι είμαι καμιά …** ξέρετε εσείς!

Για να μην σας τα πολυλογώ .. κάτι τέτοια περιστατικά έχουν γίνει πολλές φορές όταν βγαίνουμε έξω! χωρίς να είμαι ψώνιο, είμαι αρκετά εμφανίσιμη αλλά λίγοι άντρες με πλησίασαν .. ακόμα και αν ήξεραν ότι ενδιαφέρομαι! Αυτά ακούω και από φίλες μου ..

flirting-boys-girls-out

Δεν τα αντέχω αυτά , οι άντρες έχουν χάσει τον ανδρισμό τους , φοβούνται την χυλόπιτα και περιμένουν την κοπέλα να κάνει το πρώτο βήμα, μετά λένε ότι δεν τους άρεσε που έκανε αυτή το πρώτο βήμα και την λένε p0uτάν@ !! Εμείς φταίμε ?? Αφού εσείς είστε χέστιδες και δεν την πέφτετε .. δεν κυνηγάτε τις κοπέλες και δεν τους δίνετε την αξία που αξίζουν . Αυτό που θέλει μια γυναίκα είναι να νιώθει ότι αρέσει .. αυτό της δίνει ζωή και όρεξη να φτιάχνεται !Μια γυναίκα θέλει να νιώθει και να ακούει ότι είναι όμορφη! Έτσι επιβεβεώνεται ότι είναι γυναίκα!

Δεν λέω, οι γυναίκες τώρα έχουν γίνει οι κυνηγοί! Α !! υπάρχουν και γυναίκες που πραγματικά είτε είναι είτε δείχνουν ότι είναι p0uτ@ν€ς αλλά φταίνε και οι άντρες σε αυτό! Παλιά οι άντρες δεν άφηναν θηλυκιά γάτα.. για αυτό και ο πατέρας μου έχει μια ανησυχία κάθε φορά που βγαίνω έξω! Στην εποχή του γινόταν άλλα
… έχει την ιδέα ότι οι άντρες μας πολιορκούν , αλλά που τέτοια τύχη? Αυτά δεν γίνονται πια .. έχουμε ξεφύγει τελείως !!

Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει για αυτό , μπορεί να φταίει και η σκ@το-κοινωνία που ζούμε! Ένα έχω να πω πάντως ..

Μια συμβουλή προς τους άντρες..

Μην χάνετε την ευκαιρία μέσα από τα χέρια σας.. μπορεί να μην σας ξαναδοθεί! Και αν φάγατε χυλόπιτα , δεν πειράζει .. δεν χάσατε και τίποτα! Άντρες είστε .. ! Διεκδικήστε αποκλειστικά και μόνο , την γυναίκα που σας αρέσει και όχι όλες τις γυναίκες. Φερθείτε σαν άντρες ..

To Yolo.gr είναι ένα ανοιχτό περιοδικό. Γράψε και συ το άρθρο σου , τις δικές σου σκέψεις και μοιράσου τις ιδέες σου!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (5,00 / 5 από 1 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

37 Comments
  1. Νικολας 11 έτη ago
    Reply

    Συμφωνω με τους παραπανω φυλους και θα συμφωνησω οτι οι ξενερωτες ελληνιδες γυναικες εχουνε πεσει σε τετοιο επιπεδο που πραγματικα δεν θα επρεπε κανενας ανδρας να τους της πεφτει! Βλεπεις την καθε πατσαβουρα να νομιζει οτι ειναι η θεα η μοναδικη , τουπε και ιστορια , να της μιλας και ουτε ενα χαμογελο, ουτε μια νορμαλ απαντηση παρα μονο συμπεριφορα σαν ναναι η κοτα πουκανει το χρυσο αυγο και εσυ ο μαλακας. Προσωπικη μου συμβουλη και πραξη ως μεγαλος οπαδος του φλερτ? Κοψτε τις ελληνιδες μαχαιρι! Αφηστε τες αγαμητες! τους αξιζει! Εχει τοσες γυναικες νορμαλ απο αλλες χωρες οπου θα σας αντιμετοπισουν σαν αρσενικα, θα δεχθουν το φλιρτ σας και αν δεν θελουν , απλα θα σας κανουν να το καταλαβεται με ωραιο τροπο, με ενα χαμογελο η μια κουβεντα που θαπιασουν μαζι σας σε φιλικο επιπεδο. Αφηστε τις βλαχουλες που κατεβαινουν απο τα χωρια τους και θελουνε να νοιωσουν ολες τα ποθητα σουπερ μοντελα αγαμητες. Αφου ετσι και αλλιως αγαμητες μενουνε, αφηστε τες να λιωσουνε στην αγαμια! Μακρια λοιπον απο τις πατσαβουρες ελληνιδες, ασχοληθητε με κανονικα θυληκα μεχρι(εαν ποτε, που δνε το πιστευω) και αυτες οι δικες μας να βαλουνε μιαλο καινβα αλλαξουν συμπεριφορα! Αφηστε τες αγαμητες κυκλοφορουν θυληκα κανονικα εξω οχι αυτα τα αντισεξουαλικα χοντροκωλα κοντα πλασματα !!! Μην την πεφτετε σε ελληνιδες, τους αξιζει !!!!

  2. Δημητρης 11 έτη ago
    Reply

    Α ,ρε Νικόλα Πόσο δίκιο εχεις.και εγω μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να ριξω ελληνιδα στο κρεβατι.Αν και έιμαι μικρος ακομα σχετικα καταλαβαινω οτι θα δυσκολευτω με αυτη την φαρα.Πραγματικα αυτες οι γυναικες εχουν χασει πληρως την σεξουαλικοτητα τους,δεν εχουν κανενα σεβασμο στον αντρα.Μεχρι τωρα νομιζα οτι εγω εχω καποιο προβλημα,οτι κατι δεν κανω σωστα,αλλα τελικα καταλαβα οτι κατι συμβαινει και οι φιλοι μου δεν μπορουν να βρουν.Αν καταφερεις να βρεις γκομενα σιγουρα θα ειναι μεσα απο κοινη παρεα.και μια να βρεις θα κοιτας πως να την κρατησεις και να μην την χασεις.

  3. tasos87 11 έτη ago
    Reply

    Εσυ ρε κοπελα μου γιατι δε σηκωθηκες απο την καρεκλα να μιλησεις στο παιδι αφου σε κοιταζε? Για να σε κοιταει παει να πει του αρεσες. Ολα στο πιατο δηλαδη, και να μην κανετε κινηση και να ερχονται οι αλλοι και να τους ριχνετε και χιλοπιτες? Και μην ακουσω οτι ο αντρας ειναι κυνηγος, και η γυναικα τοτε εινια για να καθεται σπιτι και να μαγειρευει, αυτα ομως τα φυσικα ενστικτα τα εχουμε ξεπερασει πια. Εσεις μας εχετε κανει ετσι γιατι μας κανετε να νιωθουμε αχρηστοι ενω δεν κοιτατε και την δικη σας φατσα στον καθρεφτη ορισμενες

  4. αλεξα 9 έτη ago
    Reply

    κατ αρχην κοπελια ο αλλος σε κοιταζε .ουτε καν σ μιλησε και εσυ εχεις βγαλει 3 παραγραφους ψυχολογικα μονο για ενα κοιταγμα.Ποοοοοοσο πια ψυχολογικα εχετε. και μν μ πεταξεις παλι το μπαλακι οτι εμεις οι αντρες φταιμε.ΟΧΙ.δε μπορει να τρωμε χιλοπητα κοροιδια και και και.αυτα να δω αν τα θελεις μεθαυριο απο το παιδι σου αν ειν αγορι.εκει να σε δω . ο ανθρωπος μπορει να ειχε δεσμο . η να ηταν παντρεμενος.αλλα βεβαια . δεν παρατησε την γυναικα του για σενα .και αρα για σενα δεν ηταν αντρας.ή μηπως απο την ματια που σου εριξε καταλαβες πως δεν ειχε δεσμο?..ερε γι αυτο μια ζωη μονες σας θα μεινετε.απλα ο αντρας προσεχει τι σοι σχεση θελει να κανει γιατι η γυναικα ειναι οτι ναναι.και επειδη δεν θελει να καταστρεψει ενα γαμο με παιδι δεν δινει συνεχεια γτ δεν πρεπει.δε μπορει να εχουμε γεμισει γυναικες που εχουν φυγει απο το σπιτι τους και ζητανε σπιτι και αντρα αλλου.ουτε η μανα τους δεν τις αντεξε κ τις αφησε να φυγουν μπας και παντρευτουν και δεσουν…ερε γαγραινααα. οταν κανεις σχεση με εναν αντρα βαλε στο μυαλο σου πως δεν ειναι οπως πας για ψωνια και αγοραζεις ενα επιπλο.ο αντρας δεν ειν αντικειμενο.εχει αισθηματα.μολις καταλαβεις πως οταν κανεις σχεσει δεν αγοραζεις αντρα τοτε θα δεις ολα να πηγαινουν καλητερα για σενα.
    εχετε ολες καταντησει αηδια.τι κι αν ειστε ομορφες αμα δε ξερεις να κανειςβοικονομια να καθαρισεις και να δεχτεις τον αντρα σου με χαμογελο οταν γυριζει σπιτι απο την δουλεια κερατο θα φας και ψεμα0.και με τον καιρο ουτε στηση για σενα δεν θα εχει.γτ πλεον θα του θυμιζεις την μανα του. μη αυτο μη εκεινο. ε αντε γεια

  5. kosta 9 έτη ago
    Reply

    το οτι γιναμε φλωροι ειναι αληθεια αφου εχουμε χαμηλη αυτοπεποιθηση ειναι και το αλλο για να βγαλεις κοπελα πρεπει να εχεις ενα σπορτ αμαξι εμφανισημο η μια μηχανη 2μισαρα και γεμτο πορτοφολη να δεις για ο ποτε ανεβαινει η αυτοπεποιοθηση σου και ετσι παει αναλογος με το τη οδηγας ανεβαινει και η ψυχολογια σου……..το ιδιο ειναι να οδηγας ενα ποδηλατο και μια 1000λιαρα μηχανη??????? οχι φυσηκα ειναι θεμα και αν εχεις κλικα δικια σου παρεα μονο ετσι θα γνωρισεις κοπελα αλλιω γιοκ

  6. KOSTANTINOS 8 έτη ago
    Reply

    Απλα οι Ελληνες Αντρες δεν τη πεφτουμε πια γιατι πεταξαμε πετσετα… Προσπαθησαμε 100 φορες ο καθενας πολλοι και περισσοτερο σε μπαρ καφετεριες τρενα παραλιες κλαμπ κλπ. Οι περισσοτερες δεν διναν τηλεφωνο οσες διναν δεν απαντουσαν.Στο internet οταν στελναμε μηνυμα δεν απαντουσαν η απαντουσαν για λιγο και μετα εμπαργκο.Οταν διναμε τηλεφωνο δεν περναν ποτε.Πολλες δεν απαντουσαν οταν τις πλησιαζαμε αλλες ενοχλιοντουσταν οταν τις μιλαγαμε.Πολλες δυσανασχετουσαν μονο που τις κοιταγαμε. Εχουμε κανει πολλες προσπαθειες ολοι μας, και εχει καταγραφει πλεον στο μυαλο μας οτι η Ελληνιδα εκτος απο σπανιες εξαιρεσεις ειναι απορθητο φρουριο. Οποτε ξερουμε απο πριν την εκβαση του φλερτ , ξερουμε οτι δεν θα βγει τιποτα εκτος αν ειναι η κοπελα ξενη. Οποτε λογικα σκεπτομενοι λεμε γιατι να χαλασουμε τη βραδυα μας με την απορριψη και να ξοδευτουμε τζαμπα και με κερασμενα ποτα;΄αφου η χυλοπιτα ειναι κατα 99% σιγουρη. Ξερω αδικουνται αυτες που θελουν να τις φλερταρουν αλλα δυστυχως οι αλλες ( που ριχνουν χυλοπιτες) χαλασαν τη πιατσα.

    • Dennis 8 έτη ago
      Reply

      Εκεί είναι η φάση Όταν η γυναίκα είναι απορθητο φρούριο!! Δηλαδή στο πιάτο το θέλετε ρε παιδιά?? Αν δεν παλέψεις λίγο.. τι νόημα έχει? Αν θέλετε ξεπέτες υπάρχουν ένα σωρό κορίτσια για αυτό.. Απλά πρέπει να καταλάβετε ποιες είναι. Αυτές που στο παίζουν δύσκολες απλά δεν θέλουν αυτό που θέλεις εσύ.. ή έχουν ήδη κάτι άλλο στο μυαλό τους ή σας πρόλαβε άλλος που είχε τον τρόπο να τις καταφέρει!!

      • kostas 8 έτη ago
        Reply

        τι να παλεψεις με της δικες αυτες εχουν ανεβασει των πηχη των απαιτησεων ψιλα πας να της μιλησεις κια σε κοιταζουν με ενα βλεμα λες εκανες εγκλημα
        η σε γραφουν κανονικα αυτο ξερουμε και για αυτο δεν κανουμε κινηση και τι μας περιμενει μην σε κανει εντυπωση γιατι οι περισσοτεροι ελληνες παντρευονται αλλοδαπες επειδης οι δικες νομιζουν οτι προερχονται απο βασιληκη οικογενεια(κλασσικα ψωνια)οι οποιες εχουν μεγαααληηηηηηη ιδεα για των ευατο τους

  7. Ρεαλιστής 7 έτη ago
    Reply

    Το πρόβλημα είναι ότι:
    1ον Οι περισσότεροι Άνδρες δεν γ@μ@με όσο πρέπει. Μας έχει φάει το internet και το playstation κλπ κλπ.
    2ον Σκεφτόμαστε σαν πατεράδες που έχουν κόρη και φοβόμαστε μην μας την γ@μήσουν!
    Συμπέρασμα το 2ο Επιβεβαιώνει το πρώτο.

  8. LondonSoonFromAthens.. 6 έτη ago
    Reply

    Καλησπερα μαγκες , συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφετε , εχει τυχει να παω βερολινο 14 μερες και ειχα κανει σ#ξ με οσες δεν ειχα κανει Ελλαδα 2χρονια. μακρια απο Ελληνιδες και ΚΥΡΙΩΣ Αθηναιες, οπως αυτες γινονται φεμινιστριες κλπ ετσι και εμεις πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και να μην της γ@μ@με, εχω σιχαθει τοσο τις Αθηναιες που θα φυγω εξωτερικο και αν και οταν ξαναγυρισω θα τις γ@μ@ω και θα τις παραταω σε ακυρα μεροι λες κ ειναι οι χειροτερες πουτ@νες.

Leave a Comment

Your email address will not be published.