Γιατί δεν θα γίνω μηχανόβιος

By


1. Γιατί δεν μου αρέσει το ζειν επικινδύνως προκειμένου να κερδίσω λίγα λεπτα, για να περνάω ξυστά από τα αυτοκινήτα και να εξαρτώμαι αν θα με δει ο οδηγός του αυτοκινήτου, αν θα βγάλει φλας για να στρίψει ή αν θα του φύγει εστω λίγο το τιμόνι επειδή μιλάει στο κινητό..

2. Γιατί δεν θέλω το κράνος να τσαλακώνει μονίμως τα μαλλιά μου

3. Γιατι δεν θελω οπου πηγαίνω να κουβαλάω το κράνος μαζί μου. Από τον κινηματογράφο μέχρι το 5χ5.

4. Γιατι δεν θελω να γίνομαι μούσκεμα από τη βροχή, να τρώω το χιόνι και να παγώνω από το κρύο απροστάτευτος.

5. Γιατί μου αρέσει να ακούω τα CD μου ή ραδιόφωνικές εκπομπές και καπνίζω χαλαρός.

6. Γιατι μου αρέσει από το παραθυρο του αυτοκινήτου να χαζεύω το τοπίο και όχι να εχω καρφωμένο το βλέμμα στην άσφαλτο.

7. Γιατί όταν κάνει ζέστη, στο αυτοκίνητο βάζω το a/c ενώ στη μηχανή φοράω μπλουζάκι, κράνος και σκάω!

8. Γιατί δεν αισθάνομαι ιχνος ασφάλειας να στηρίζομαι σε δυο ρόδες που σε ολισθηρό οδόστρωμα ( και τέτοια στη χώρα μας εχουμε πολλά ) είναι σκέτη ακροβασία

9. Γιατί 1 ωρα οδήγησης στη μηχανή αντιστοιχεί σε 3 ωρες στο αυτοκίνητο. Πρέπει να είσαι μονίμως συγκεντρωμένος και να μη χαλαρώσεις ουτε δευτερόλεπτο, ενώ στο αυτοκίνητο μπορείς και να «αράξεις»

10. Γιατί σε περίπτωση ατυχήματος, φιλάς το χώμα ενώ στο αυτοκίνητο τους πρώτους κραδασμούς τους απορροφούν οι λαμαρίνες. Και ο αερόσακος.

11. Γιατί δεν θυσιάζω τη συντομία και το παρκάρισμα για την ασφάλεια και την άνεση.

12. Γιατί μπορώ να εχω παρέα ενώ στη μηχανή ο δεύτερος επιβάτης με δυσκολεύει και εχω πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από ότι στο αυτοκίνητο

13. Γιατί το αυτοκίνητο προσφέρεται για μεταφορά, αποθήκη, σεξουαλικές περιπτύξεις, ενίοτε και ύπνο. Η μηχανή μόνο πηγαίνει.

14. Για όλα αυτά λοιπόν δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω μηχανή. Ακομα και να την κερδίσω σε κλήρωση, θα την πουλήσω με το καλησπέρα.

Ναι ρε φίλε , συμφωνώ! Το αμάξι έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από την μηχανή αλλά υστερεί σε άλλα! Και δεν είπαμε να γίνεις και μηχανόβιος .. Μπορείς να είσαι και easy rider! Η μηχανή είναι τρέλα και ας είναι και επικίνδυνη.. Αν είσαι χέστης και φοβάσαι ακόμα και την σκιά σου, εννοείται πως θα φοβάσε και τις μηχανές ..

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (3,00 / 5 από 3 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

23 Comments
  1. Panos 13 έτη ago
    Reply

    1. Στους περισσοτερους δεν αρεσει το ζειν επικιμδυνος.
    Γι αυτο πρεπει να τηρουνται οι κανονες ασφαλειας:
    π.χ. οταν περνας αναμεσα πας μεχρι +20 Km απο τα αυτοκινητα που περνας
    2. Ουτε εμενα μου αρεσει γι αυτο επελεγεις σχετικο κουρεμα που να βολευει
    3. Βαλε μπαγκαζιερα (ολοι αυτο κανουμε και αφηνουμε το κρανος εκει)
    4. Παρε αδιαβροχα και οταν ολοι θα ειναι μποτιλιαρισμενοι εσυ θα περνας αργα αλλα σταθερα και θα αισθανεσαι τη βροχη στο αδιαβροχο χωρις να βρεχεσαι – φοβερη αισθηση
    5. Κι εμενα γι αυτο χρονια τωρα ειχα αρχικα walkman μετα cd man και τωρα ακουω μουσικη απο το κινητο μου με bluetooth
    6. Κι εγω χαζευω που και που αλλα δεν το παρακανω γιατι οταν οδηγω αυτοκινητο ή Μοτο ΠΡΕΠΕΙ να κοιταζω το δρομο
    7. Φορα ισοθερμικο χειμωνα καλοκαιρι και θα εισαι οκ
    8. Πρεπει να οδηγησεις μεγαλη ΜΟΤΟ και οχι σκουτερ ή παπι με μαλακα λαστιχα για να καταλαβεις οτι ολα ειναι οκ (μαλακά λαστιχα και θα τα αλλαζεις μια φορα το χρονο)
    9. Παρε ενα FJR 1300 και πηγαινε μεχρι Θεσσαλονικη (θα φτασεις πολυ πιο γρηγορα δεν θα κουραστεις και θα προλαβεις μεχρι να ελθουν οι φιλοι σου με το αυτοκινητο να εχεις ξεκουραστει)
    10. Με εκλεισε αυτοκινητο και αν ημουν κι εγω με αυτοκινητο θα ειχα πεσει επανω του με 120 Km (αυτος ηταν σχεδον σταματημενος) με την μηχανη μπορεσα και τον χτυπησα στο πλαι και περασα απο ενα στενο περασμα χωρις γρατσουνια). Με το αυτοκινητο θα ημουν πανω στους ανοικτους αεροσακους με το αυτοκινητο λαμπογιαλο
    11. Δες το 10. Η Μοτο εχει πολυ μεγαλυτερη ενεργητικη ασφαλεια. Γκαζι, Φρενα, Μικρο ογκο, ευεληξια.
    12. Παρεα εχεις και στην ΜΟΤΟ μονο που συνηθως η παρεα εχει κι αυτη ΜΟΤΟ (δες ποσες λεσχες υπαρχουν και ποσες εκδρομες οργανωνονται)
    13. Μεταφορα? Εχω μεταφερει 1 πανι του σερφ 2 ματσες και 1 αλμπουρο με μηχανη. Το αυτοκινητο σιγουρα υπερεχει σε αυτον τον τομεα αλλα σιγουρα προσπαθω οπου μπορω να το αποφευγω. Για sex και υπνο υπαρχουν τα ξενοδοχεια
    14. Καλυτερα δεν χρειαζεται η ΜΟΤΟκινηση καποιους σαν εσενα.

    Δεν αναφερω κανενα ‘ατου’ απο αυτα που εχουν οι ΜΟΤΟ δεν εχει ουσια δεν θελω να μεταπεισω κανεναν.
    Εχω ενα RAV και 2 Μοτο μια Super Sport για να μπαινω στις πιστες και μια ΜΟΤΟ για ταξιδια και καθημερινη οδηγηση (κανω 20.000 km το χρονο με τις ΜΟΤΟ και 6.000 με το αυτοκινητο)

  2. thanasis 13 έτη ago
    Reply

    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ “ΧΑΛΑΡΩΝΟΝΤΑΣ” ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ.ΑΝΤΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ “ΓΡΗΓΟΡΑ” ΚΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ IBIZA FR ΕΧΩ (ΚΑΙ ΕΝΑ Ζ)ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ!Η ΜΗΧΑΝΗ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ … ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΝΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ…Τ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ???/ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΗ!!

    • Thanasis 10 έτη ago
      Reply

      Συνονόματε με έβγαλες από το κόπο να απαντήσω στο χαλαρό κύριο που γράφει εξυπνάδες του τύπου “εφόσον οδηγώ αυτοκίνητο μπορώ να χαζεύω και στα @@ μου τι γίνεται δεξιά αριστερά ή μπρος πίσω… εγώ άλλωστε έχω αερόσακους και είμαι ασφαλής”

    • Προτεσίλαος 10 έτη ago
      Reply

      Να αγιάσει το στόμα σου (και το χέρι σου που τα έγραψες). Αλλα που να καταλάβει απο τέτοια ο κλαρινογαμπρός. Το μόνο που τον νοιάζει είναι η χαλαρότητα, το τσιγαράκι και το γκομενάκι (που σιγά μην τον πλησιάζει και καμιά γκόμενα τέτοιος λούλης που θα είναι).

  3. MaTiNa 13 έτη ago
    Reply

    Dennis den xerw an to egrapses esy to arthro h allos, alla anyway, ola auta ta reasons einai akyra.
    ———–
    Ena einai to reason gia na mhn exw mhxanh: “NA ZHSW”
    ———–
    Einai arrwstia, einai kollhma h mhxanh, to katalavainw. Omws den katalavainw pws vazoun mia mhxanh panw apo th zwh tous kai tous dikous tous anthrwpous. Exw akousei, exw dei kai exw gnwrisei atoma pou eite trakaran (asxhma) me mhxanh eite pethanan apo auth.. e loipon oxi!
    ———–
    Vreite allh arrwstia, pio ygieinh 🙂

  4. Onyx 13 έτη ago
    Reply

    Φίλε εκτός απο άσπρο και μαύρο, υπάρχει και το γκριζο.
    Εγώ οδηγάω και τα δύο. Το καθένα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

    Πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο. Ούτε όμως και το αυτοκίνητο τη μηχανή. Έχω ταξιδέψει στη μισή Ευρώπη με μηχανές και πίστεψέ με η εμπειρία είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Δεν είναι όλα θέμα άνεσης και ασφάλειας. Έτσι όπως το θέτεις ο ιδανικότερος τρόπος να ταξιδέψει κανείς είναι βλέποντας ταξιδιωτικές εκπομπές στον καναπέ του σαλονιού του.

    Μη ξεχνάς ότι η ζωή δεν μετριέται απο το πόσες φορές αναπνέεις αλλά με το πόσες φορές σου κόβεται η ανάσα.

    Να προσέχεις και να μην χαλαρώνεις πολύ και με το αυτοκίνητο, γιατί υπάρχουν και μοτοσυκλετιστές.

    Και να ξέρεις ότι πολλές φορές το βάρος των τύψεων ότι προκάλεσες ένα σοβαρο τραυματισμό ή ένα θάνατο, πονάει πολύ περισσότερο από ένα σπασμένο πόδι ή χέρι . . .

  5. Λεωνίδας 12 έτη ago
    Reply

    Καταρχήν, να ξεκινήσω με αυτό:
    Είτε έχεις αυτοκίνητό, είτε έχεις μηχανή, είτε μηχανή του γκαζόν,
    θέλει προσοχή, σοβαρότητα και υπευθυνότητα!
    Δε φταίει η μηχανή που ο οδηγός του αυτοκινήτου πιάνει το μπούτι της γκόμενας με το ένα χέρι, με το άλλο αλλάζει σταθμό και παράλληλα έχει και σφηνωμένο μεταξύ ώμου και αυτιού το κινητό και μιλάει στον κολλητό του για μπάλα.
    Εάν το αυτοκίνητο ακολουθεί μια σωστή σταθερή πορεία, τι το νοιάζει από που θα περάσει η μηχανή? Εάν πηγαίνει ζικ-ζακ σα ζώο, του φταίει η μηχανή που χώθηκε, ε?
    Απλά βαριέμαι να γράψω και άλλα. Πιστέψτε με, θα μπορούσα να γράψω πάαααρρρραααααα πολλαααααα!!!!!
    Φιλικά, Λεωνίδας.

  6. Στελιος 10 έτη ago
    Reply

    Μη γίνεις ποτέ σου… Με γειά σου με χαρά σου…Αλλά αυτο ποιος σου είπε οτι επειδή οδηγας τουτου ε να μωρε, χαζεύω λιγάκι,δε πειράζει;;; Εισαι υποχρεωμένος (όπως όλοι άσχετα με το όχημα) να χεις την προσοχή σου στο δρόμο…Και μόνο που το λες ελαφρά την καρδία είσαι επικίνδυνος…

    • Στελιος 10 έτη ago
      Reply

      χμμμ τώρα είδα ότι το χεις γράψει στα “αστεία” … να υποθέσω ότι θέλεις να κάνεις χιουμοράκι

  7. Kirkchania 10 έτη ago
    Reply

    Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι πιο ασφαλής παθητικά.
    Ο αναβάτης μοτοσικλέτας πιο ασφαλής ενεργητικά.
    Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμε:

    Ο οδηγός είναι πιο ασφαλής γιατί:
    1. Είναι προστατευμένος από λαμαρίνες 2. Φορά ζώνες ασφαλείας 3. Διαθέτει 2-4-6-8 αερόσακους 4. Διαθέτει ABS 5. Ενίοτε και ASR/ESP.

    Ξέχασα κάτι; Α, το κακό είναι ότι παρααισθάνεσαι ασφαλής παρότι ή έχει λαδώσει για να βγάλει δίπλωμα, ή δεν ξέρει να πιάνει το τιμόνι και να ρυθμίζει το κάθισμα, ή δε γνωρίζει καν να οδηγεί. Κι αυτό είναι το ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    Ο αναβάτης είναι πιο ασφαλής γιατί:
    1. Κινδυνεύει περισσότερο – άρα είναι ετοιμοπόλεμος (alert) – ανά πάσα στιγμή, 2. Έχει πάντα τα δύο χέρια στο τιμόνι, 3. Φρενάρει με τα δύο ή τρία δάχτυλα (πιο ευαίσθητα – έξυπνα – άκρα από την πατούσα) 4. Δεν μπορεί να βάζει χέρι στην καλή του ενώ οδηγεί 5. Δεν καπνίζει ενώ οδηγεί 6. Δεν μπορεί να μιλάει εύκολα με το συνεπιβάτη του 6. Δεν σκαλίζει τη μύτη του (αν φορά κράνος) 7. Δεν μιλάει στο κινητό 8. Δεν αλλάζει σταθμούς στο ραδιόφωνο (δεν έχει συνήθως!) 9. Φοράει κράνος

  8. Βασίλης 10 έτη ago
    Reply

    Ελπίζω εσυ και οι όμοιοι σου να παγιδευτειτε στο φλεγόμενο οχημα σας να καπνισετε τα πλαστικα που καίγονται μαζί με το άχρηστο κουφαρι σας ξαι να μας αδειάσετε τη γωνιά, φοβισμενα ανασφαλη κακοποιημένα παιδάκια.
    αλίμονο στα ζώα που εχουν τέτοια νοοτροπία, αν εκλείψουν, θα ζούμε σε ένα πιο ευχάριστο κόσμο!
    ψοφηστε λοιπον!

  9. George 10 έτη ago
    Reply

    πρεπει να σαι πολυ καμενος η να σου χει φαει το γκομενακι σου καποιος αντρας μηχανοβιος, αναφερω την λεξη αντρας γιατι με αυτα που γραφεις μαλλον εισαι παιδακι. Εισαι απο τους τυπους που κανεις ολα αυτα που γραφεις οτι κανουν ολοι οι υπολοιποι που οδηγουν αυτοκινητο (μιλανε στο κινητο κ ¨αραζουν¨στο αμαξι) κ δεν προσεχουν τους μηχανοβιους, λοιπον σου εχω νεα, προσεχουν οι μηχανοβιοι για σενα. Ενας μηχανοβοιος βλεπει οσο κ αν σου φαινεται περιεργο 3-4 αμαξια μπροστα ολη την ωρα για κατι τυπους σαν κ εσενα χωρις να εχει την απαραιτητη προσοχη για βολταρει αμα γουσταρει. Αντι για παολα κ Scorpions ακουμε Supertrapp, Yoshimura κ οτι αλλο μπουρι κυκλοφορει η φτιαχνετε κ καραγουσταρουμε. Παντα κοιταμε να βελτιωθουμε. Κ για να γουσταρουμε τραβαμε κ καμια φωτογραφια στην Καταρα Ιανουαριο μηνα το 2006 που ολη η Ελλαδα ειχε 3 μετρα χιονι. Κατσε σπιτι λοιπον παιξε Playstation κ καψε ενα Cd να ακους στο αμαξακι σου μιλοντας στο κινητο σου κ κανοντας τσιγαρακι ταυτοχρονα.

  10. Emiliano Zapata 10 έτη ago
    Reply

    Περιμενω το επομενο αρθρο ‘γιατι δε θα πηδηξω ποτε’

    1. Ιδρωνεις
    2. Ταλαιπωρια
    3. Μπορει να κολλησω καμια ασθενεια
    4. Δε βρισκω…

    κτλ κτλ..

  11. spyros 10 έτη ago
    Reply

    Ασε τις μηχανες φιλε και το αυτοκινητο μη σου πω.Γαλλικα μαμα και πιανο μαθε και κατσε σπιτι.

  12. Γιάννης 10 έτη ago
    Reply

    15. Γιατί για να είσαι μηχανόβιος θέλει @@, και εγώ είμαι ποuστάκι.

  13. Thanasis 10 έτη ago
    Reply

    Μάλιστα… το Διαβάσαμε κι αυτό…
    Φιλαράκο δικαίωμα σου να μη γουστάρεις μηχανές αλλά δε γίνετε να δηλώνεις ότι στην οδήγηση του αυτοκινήτου μπορείς και να προσέχεις λιγότερο να χαλαρώνεις και να χαζεύεις το τοπίο. Συνέχισε έτσι και αργά η γρήγορα θα καταλάβεις από τη κακή πλευρά ότι χρειάζεσαι την ίδια ακριβώς συγκέντρωση ότι και αν οδηγάς… 1 δευτερόλεπτο σε χωρίζει από το σοβαρό ατύχημα και πολύ σου λέω… Απλά εύχομαι όταν θα τη πάθεις χαζεύοντας και χαλαρώνοντας ή όταν ανάβεις το τσιγαράκι σου να μη πάρεις άλλον στο λαιμό σου (άνθρωπο σκύλο μηχανή ή αυτοκίνητο).

  14. Μεφιστοφελής 10 έτη ago
    Reply

    Την ανηψιά μου να βάλω να γράψει επιχειρήματα κατά των αυτοκινήτων, θα βρει πολυ πιο βάσιμα!

    Επίσης “κύριε” (επίτηδες σε εισαγωγικά γιατί ούτε καν νοήμον ον χαρακτηρίζεσαι με αυτά που λες) καλό θα ήταν να μην ξαναπιάσεις ποτέ στη ζωή σου τιμόνι γιατί για τα περισσότερα ατυχήματα ευθύνονται κάτι κοιμισμένοι οδηγοί σαν και του λόγου σου που όπως λες “μου αρέσει από το παραθυρο του αυτοκινήτου να χαζεύω το τοπίο και όχι να εχω καρφωμένο το βλέμμα στην άσφαλτο”.

    Ότι όχημα και να οδηγείς ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να έχεις τα μάτια σου στο δρόμο και πουθενά αλλού!

    Υ.γ. 18 χρονών είσαι και ακόμα χρησιμοποιείς το αμάξι για σεξ;;

    Άνοιξε λίγο τα μάτια σου και ξεκόλλα με την μπουρναζιώτικη και εγωιστική νοοτροπία σου. Χάνεις πολλά πράγματα απο τη ζωή έτσι (κ δεν εννοώ να πας να πάρεις μηχανή).

    Ένας οδηγός για πολλά χρόνια αυτοκινήτου και αργότερα μηχανής…

  15. Νωντας Τζαβαρας 10 έτη ago
    Reply

    Οποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.

  16. polat 10 έτη ago
    Reply

    Τώρα τι να πω? Και καλά προκλητικό άρθρο για να τρολάρεις και να έχει επισκεψιμότητα το site? Είσαι πολύ ρηχός στη ιδεολογία σου, που βγάζει φόβο αυτού που δεν καταλαβαίνεις και δεν γνωρίζεις..πρότασή μου είναι πάρε ένα 3τροχο σκούτερ για λίγο και δες τα πράγματα και από την άλλη όχθη..μπορεί να εκπλαγείς ή μπορεί και όχι. Τουλάχιστον θα έχεις την εμπειρία και γνώση να εκφέρεις άποψη…

  17. George Konidis 10 έτη ago
    Reply

    To διαβασα σημερα , εχοντας γυρισει χθες (με την μηχανη μου) από μια κηδεια ! Ο Τασος 40 ετων , η Σοφια (γυναικα του ) 36 , ο Αλεξης 9 και η τασουλα 7 ετων, τα παιδια τους.Πεθαναν ολοι μαζι , γυριζοντας από το Αγρινιο , όταν το Hyundai Atos που ηταν ολοι μαζι μεσα, επεσε από ένα γεφυρακι….
    Αγαπητε …..αντιμηχανοβιε, δεν διαβαζεις τα στατιστικα της τροχαιας.
    Το 2013 πεθαναν 1550 ομοεθνεις μας , σε τροχαια ατυχήματα.
    79 από αυτους , πεθαναν οδηγώντας μοτοσυκλετα, η σαν συνεπιβάτες.
    Να το θυμασαι το νουμερο αυτό, όταν βλέπεις καποιον να τον ξεκολλάνε με την σπατουλα από αεροσακο. Ευχομαι ολοψυχα να μην εισαι εσυ.

  18. CHRIS 10 έτη ago
    Reply

    ευτυχως που ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ… και αναθεμα μου αν ξερεις τι σημαινει αυτη η λεξη…την ακουσες απο την μαμα σου απο την γιαγια σου και σου σφηνωθηκε στο μυαλο… δεν θα σου μαθω τι σημαινει η λεξη….. για να γραψεις τοσους λογου που δεν γουσταρεις την μηχανη για να μην πω φοβασαι την μηχανη θα σου αφησω αυτη την λεξη μπονους…. να κατσεις να ψαξεις…το γκαζι της μηχανης ειναι οπως και στο αυτοκινητο…. αν εισαι μοσχαρι και το ανοιγεις οπου πιστευεις οτι μπορεις σκοτωνεσαι…. με την μηχανη μπορεις να απολαυσεις ενα τοπιο οχι μονο με το ματι… αλλα και με το αυτι και με την μυτη…αν εσυ γουσταρεις να ακους παολα και να το βαζεις τερμα για να σε ακουσει η γκομενα στο πεζοδρομιο εμεις εχουμε εξατμισεις…. για να γαμισεις οπως λες στο αμαξι για μενα εισαι λιγο πισω… καβαλα στην μηχανη…. και μια βολτα στο εξοχικο η στην εξοχη γιατι δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα με την μηχανη μπορεις να χω8εις εκει που δεν παει το αμαξακι σου…. οσο για το μαλλι…. να το αφησεις να μακρυνει… να το πιανεις κοτσο και να το αφησεις να ανεμιζει……τιποτα δεν συγκρινεται με την αισθηση του αερα στο προσωπο και το μαλλι να ανεμιζει… γιαυτο εγιναν τα καμπριο… για φλωρους που φοβουνται σε δυο ροδες….αλλα το γκομενακι τους πριζει για μηχανη….. αποθηκευτικος χωρος… φθηνη δικαιολογια…. αν θες να κουβαλας μπαγαζια κοσμο να παρεις η ταξι η φορτηγακι…. η μηχανη ειναι προσωπικη υποθεση φιλαρακο…. διακοπες….. με την γυναικα σου και την μηχανη σου…. οχι με την γυναικα σου την μανα της την θεια της κτλ…. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ… αυ8υμερων ταξιδακια μονοι μας!!!! κρυο βροχη ζεστη…. βρεχει??αδιαβροχο… εχει κρυο??ισοθερμικο…. εχει ζεστη??? 8α ζεσταθω!!!! εσυ οταν παρεις το αμαξακι σου με 40 βαθμους για να φυγεις???? καιγεσαι σαν το κοτοπουλο.. αλλα εχεις κλιμα… εγω θα εχω φτασει μεχρι να ξεκινησεις!!!!

  19. ntafy 10 έτη ago
    Reply

    Δεν θα καταλάβεις ποτε σου τι θα πει μηχανή και ξέρεις γιατί γιατί εσυ είσαι αυτός που από την άνεση σου πετάς τα τσιγάρα σου έξω στο δρόμο για να μην βρομίσεις το λουστρίνι “αμαξι σου” γιατί εσυ είσαι αυτός που χαλαρώνεις με την άνεση σου και σε παίρνει ο ύπνος και περνάς με κόκκινα και δημιουργείς ατυχήματα σκοτώνοντας κόσμο γιατί εσυ είσαι που πάντα παρκάρεις σε διαβάσεις και σε θέσεις αναπηρων γιατί εσυ είσαι αυτός που δεν θα προσέξεις ποτε μηχανόβιο και πολλά αλλα αλλα ξέρεις γιατί γιατί δεν ξέρεις γενικά είμαι τυχερός που δεν έχω τη γυναικα μου συνοδηγό να μου τα πρήζει

  20. Bicilindrico 10 έτη ago
    Reply

    Φίλε καλέ, προσωπικά δεν μπορώ-όσο κι αν θα το ήθελα-να λάβω σοβαρά υπόψη τους απαριθμημένους λόγους περί μοτοσικλετιστικής αποστροφής διότι είναι ξεκάθαρο πως ουδεμία σχέση είχες ποτέ με μοτοσικλέτα και μόνο από ένα άτομο με εμπειρία στην μοτοσικλέτα θα αξιολογούσα τις οποιεσδήποτε απόψεις του, είτε υπέρ η κατά μοτοσικλέτας.
    Και πάνω από όλα: ένας μοτοσικλετιστής “αναγκάζεται” να οδηγήσει μέσα σε μια πόλη για να εξυπηρετηθεί, πάντα με την δέουσα προσοχή και σύνεση (παντού υπάρχουν εξαιρέσεις) γιατί αυτό που κυρίως περιμένει και καρτερεί είναι η κυριακάτικη βόλτα στο βουνό για ένα καφέ, για να απολαύσει την χαρά της οδήγησης, σε στριφτερό δρόμο, για να γευτεί την απόλαυση του γυροσκοπικού φαινομένου και την μοναδική εμπειρία να χρησιμοποιείς ολόκληρο το κορμί σου, παίζοντας με το κέντρο βάρους, για να στρίψεις όντας ένα σώμα μοτοσικλέτα-αναβάτης. Με άλλα λόγια ένας μοτοσικλετιστής δεν βλέπει να φύγει από την πόλη για να ανακαλύψει εκ νέου την τέχνη του στρίβειν. Κι εσύ φίλε μου μου αναφέρεις τους λόγους που ένα αυτοκίνητο είναι πιο παθητικά ασφαλές.
    Προφανώς όπως είπα και στην αρχή, ζήτημα να έχεις πάει ως δικάβαλος στο περίπτερο για τσιγάρα.

Leave a Comment

Your email address will not be published.