Ασφαλές GPS, δεν αποσπά την προσοχή από το δρόμο!

By


Ωραία και χρήσιμα τα GPS για να μην χάνουμε το δρόμο αλλά σε περίπτωση που έχουμε χαθεί και μας πιάνουν τα νεύρα, προσέχουμε πιο πολύ την οθόνη του GPS παρα τον δρόμο. Χάνουμε τα μάτια από τον δρόμο και το αν θα φτάσουμε στον προορισμό μας, ένας Θεός ξέρει. Εδώ έρχεται ένα νέο σύστημα πλοήγησης που σώζει ζωές αφού..

η οθόνη του GPS δεν δείχνει έναν χάρτη αλλά ζωντανή εικόνα από τον δρόμο που κινήστε και από πάνω ένα ψηφιακό δρόμο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί σε πλατφόρμα Android και λέγεται Wikitude Drive.

Τοποθετείτε το GPS στο ταμπλό του αυτοκινήτου με την κάμερα του, να βλέπει το δρόμο. Η εφαρμογή Wikitude Drive τοποθετεί πάνω στο ζωντανό βίντεο που λαμβάνει από τον δρόμο ψηφιακά σχεδιαγράμματα της διαδρομής που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Έτσι ο οδηγός, δεν χάνει την προσοχή του από το δρόμο αν ρίξει μια ματιά στην οθόνη του GPS.
Σε περίπτωση που ο οδηγός χάσει τα μάτια από το δρόμο, έστω για ένα δευτερόλεπτο ενώ κινείται με ταχύτητα 100 km/h, είναι τυφλός για 28 μέτρα . Φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί σε αυτά τα κρίσιμα μέτρα!

Δείτε το βίντεο..

Το Flash Player δεν είναι πλέον διαθέσιμο
Από το 2021, η Adobe σταματά να υποστηρίζει την προσθήκη Flash Player.
Τα Flash παιχνίδια και άλλα πολυμέσα (.swf) δεν θα ανοίγουν πλέον στον browser.

Τυχεροί ήταν 2000 άτομα που κατέβασαν δωρεάν την εφαρμογή από το Android Market ως δοκιμαστές (Beta users).

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.