Το πιο μικρό κατασκοπευτικό ελικοπτεράκι

By
spy-mikro-elikopteroΤο spy ελικοπτεράκι του James Bond !

Το PD-100 Black Hornet είναι ένα καταπληκτικό μίνι ελικόπτερο που έχει πολλά χαρακτηριστικά σε σχέση με τα συνηθισμένα RC παιχνίδια , αφού επιταχύνει και επιβραδυνθεί όπως τα κανονικά ελικόπτερα. . Στη πραγματικότητα το gadget αυτό έχει σχεδιαστεί για κατασκοπευτικούς σκοπούς και για να χρησιμοποιηθεί από τον στρατό , αφού είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να ανιχνευθεί εύκολα από τους εχθρούς. Το Black Hornet ή “Μαύρη Σφήκα” αποτελείται από τα μικρότερα και ελαφρύτερα υλικά στον κόσμο.

Ζυγίζει μόλις 0,5 γραμμάρια , μεταφέρει μια μικροσκοπική ψηφιακή κάμερα και ο ηλεκτρικός κινητήρας του Black Hornet δίνει την δυνατότητα να πετάξει με ταχύτητα 20 mph/ώρα ή 32.2 km/ ώρα .Έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ,με πολύ δυνατούς ανέμους. Δυστιχώς, αυτά τα gadget θα πωλούνται μόνο στην κυβέρνηση και τα όργανα της , όπως στην αστυνομία , το στρατό και δεν θα είναι διαθέσιμα για τον καθένα μας , αλλά εκτός από την στρατιωτική έκδοση που δεν είναι διαθέσιμη για όλους , θα κυκλοφορεί και μια άλλη έκοδοση που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας μας .Φυσικά θα υστερεί σε σχέση με την στρατιωτική έκδοση .. με λιγότερες δυνατότητες και μεγαλύτερο μέγεθος!

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πως οι άνθρωποι θα αξιοποιούσαν αυτό το κατάσκοπευτικό gadget . Αν και πολύ φοβάμαι , θα μπορούσε η χρήση να καταλήξει σε κατάχρηση, αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό ! Τα ελικοπτεράκια Black Hornets είναι τεχνολογικά θαύματα και θα ήταν καλό να αποκτήσουμε ένα για την πλάκα μας !
Δείτε το σε ένα τεστ

και εδώ σε μυστική αποστολή ¨

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.