Πως θα γίνετε κορμάρα

By

muscles-sch

Κάθε άντρας , ειδικά το καλοκαίρι θέλει να έχει γυμνασμένο σώμα. Αν θέλετε να κερδίσετε μυϊκή μάζα , χωρίς τη χρήση μη φυσικών ή συμπληρώματων, θα πρέπει να έχετε ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα δίαιτας και ασκήσεων για την επίτευξη αυτού του στόχου. Θα πρέπει να σκεφτείτε το πρόγραμμά σας και να αποφασίσετε πόσο χρόνο θα αφιερώνετε για να γυμναστείτε και να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διατροφή σας .Θα σας δώσουμε 4 συμβουλές για να κερδίσετε μυϊκή μάζα αλλά και καλό σχήμα.

Μόνο μη το παρακάνετε .. το υπερβολικό είναι πιο άσχημο από το καθόλου !

Το Νάτριο

Το Νάτριο δεν αυξάνει μόνο την μυϊκή ανάπτυξη αλλά είναι ένα βασικό συστατικό που χρειάζεται το σώμα μας . Ένα θετικό στοιχείο είναι η ενίσχυση του ποσοστού των υγρών στα κύτταρα, με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες ζημιών των μαλακών ιστών και να βοηθήσει στη βελτίωση και χαλάρωση της μυϊκής δύναμης, ενώ έχετε κάνει γυμαστικές ασκήσεις. Το νάτριο έχει και κάποια άλλη λειτουργία για τη βελτίωση της ανταπόκρισης των μυών στην ινσουλίνη.

Τα τρόφιμα που περιέχουν ωμέγα-3

Καταναλώντας τρόφιμα, όπως τα ψάρια που περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρών οξέων είναι πολύ χρήσιμα για την απόκτηση μυϊκής μάζας. Ο σολομός, η πέστροφα λίμνης, το σκουμπρί, η σαρδέλα, ο τόνος και η ρέγκα είναι ψάρια που περιέχουν πολλά ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Τα τρόφιμα όπως τα λάχανα, το σπανάκι, τα καρύδια, το κουνουπίδι, το μπρόκολο, η ρίγανη, τα φασόλια σόγιας,η μουστάρδα σπόρων λίνου και σπόρων , είναι όλα πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Οι μύες θα είναι πιο ευαίσθητοι στην ινσουλίνη μετά από το αυτά τα φαγητά , αυτά βοηθάνε περισσότερο στην αποθήκευση του γλυκογόνου και δίνει μεγαλύτερη ποσότητα αμινοξέων στους μυς.

Ασκήσεις με βάρη

Προκειμένου να αποκτήσετε μεγαλύτερη μυϊκή μάζα δεν φτάνει η σωστή διατροφή , πρέπει να κάνετε περισσότερα πράγματα. Πρέπει να κάνετε τακτική και για αρκετή ώρα, γυμναστική . Χρησιμοποιήστε αν θέλετε βαρίδια . Είναι ο καλύτερος τρόπος για την απόκτηση και οικοδόμηση των μυών, λόγω του εύρους των κινήσεων που μπορείτε να εκτελέσετε κατά τη χρήση τους. Με ένα μικρό όργανο , μπορείτε να γυμνάσετε πολλές μυϊκές περιοχές και να αποκτήσετε μυϊκή μάζα. Το κόστος των βαριδίων είναι ελάχιστο.

Διαφορετικές Ασκήσεις Για Κάθε Άτομο

Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το σώμα σε διαφορετικές ασκήσεις. Ένα είδος άσκησης που σε κάποιον φέρνει αποτέλεσμα , δεν εγγυάται ότι θα δουλεύει το ίδιο και για εσάς. Θα πρέπει να γνωρίζετε τι είδους ασκήσεις μπορούν να σας φέρουν θετικά αποτελέσματα, δηλαδή μυϊκή μάζα, και πρέπει να προσπαθήσετε να το μάθετε , ιδιαίτερα αν έχετε αποτύχει σε κάποια είδη ασκήσεων . Μην απαγοητεύεστε , το παν είναι να γνωρίζεις τον εαυτό σου ,δεν είμαστε όλοι ίδιοι … μόνο τότε θα μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα . Το πως να μάθετε τον εαυτό σας είναι δύσκολο και εξαρτάτε από σας . Α και να ξέρετε .. τα άχρηστα quizz δεν βοηθάνε !

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.