Αυτό που σκέφτομαι..

By

ekfrasou-eleythera-express-yourself
Ξεκινώντας το άθρο μου αυτήν την φορά θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου χαρά για την δημιουργία αυτού του περιοδικού που σπάει τα κατεστημένα και δίνει τον χώρο σε νέους ανθρώπους να εκφραστεί…απο μικρό παιδί μου αρέσε να …

εκφράζομαι μέσω διάφορων δραστηριοτήτων…και τωρα που ΄μεγαλώσα’ κατάλαβα οτι ζείς, υπάρχεις μόνο οταν μπορείς να εκφράζεσαι ,μεσώ της δουλειάς σου,μεσά απο ένα χόμπι σου,μέσα απο την ζώη σου…κάντε τον εαυτό σας να είναι ο ήρωας της παραμύθενιας ζωής σας..ο πρωταγωνίστης σε αυτο το θέατρικο έργο της ζώης άπλα παίζοντας τον ‘ρόλο’ του πρωταγωνιστή όσο καλύτερα γίνεται.. εκφραστείτε, ζείστε το ονείρο σας και ξέχαστε όλα τα λάθη που μπορεί να μας πόνεσαν γιατί απλά είμαστε εδώ για να κάνουμε λάθη και να προχωράμε πιο δυνατοί και πιο ώριμοι..και όπως λέει και η Αγγελική στο καινούριο της κομμάτι (κομματάρα-τα σπάει,με τα συγχωρήσεως) προχωράω..με μοτο ‘χαμογελάτε ότι και αν κάνετε’, με το περιοδίκο μας για να μπορούμε να εκφραζόμαστε και το καινούριο κομμάτι της Αγγελικής Ηλιάδη που μας χαρίζει μια αισιοδοξή νότα,θέλω να σας ευχηθώ..enjoy your life…πολλά φιλιά..

By ELIAS

To pswnio.gr είναι ένα ανοιχτό περιοδικό. Μπορεί ο καθένας να γράψει τα δικά του άρθρα. Το υλικό που βλέπετε , το διαμορφώνετε εσείς οι ίδιοι !
Γράψε και συ το άρθρο σου και μοιράσου τις ιδέες σου με άλλους αναγνώστες. Μπορείς να δημοσιεύσεις άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο, φιλοσοφίες, συμβουλές events, δικό σου υλικό και άλλα πολλά .

Στείλε το τώρα !

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.