Διακοσμητικά πλαίσια Swarovski για iPhone

By

iphone_gold_swarovski1iphone_silver_swarovski
Αν είστε gadgetάκιας τότε θα προσέχετε τα gadgets σας , σαν τα μάτια σας , είδικά αν είναι iPhone και τα έχετε χρυσοπληρώσει ! Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας και να κάνετε το iPhone σας ξεχωριστό από τα άλλα , έχουμε την λύση ! Αν δεν έχετε βρεί ακόμα το κατάλληλο decor για το iPhone 3G ή iPod Nano ,σας προτείνουμε τα χειροποίητα πλαίσια από κρύσταλλα Swarovski ειδικά για το iPod touch, iPod Nano, και iPhone 3G.

Τα διακοσμητικά πλαίσια ,κατασκευασμένα από 100% κρύσταλλα Swarovski είναι διαθέσιμα σε ασήμι, χρυσό ή με επιχρωμίωση. Τα διακοσμητικά πλαίσια , έχουν εσωτερικό κάλυμμα προστασίας και μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να έχουν μαύρα πολυτελή κρύσταλλα Swarovski. Τα decor πλαίσια δεν έχουν μεγάλο κόστος , αφού το πλαίσιο για iPhone 3G κοστίζει μόλις 45 ευρώ, 40 για το iPod Touch και 32 για iPod Nano.
iphone_gold_swarovski_backiphone_gold_swarovski_corner

Αυτά τα πλαίσια δεν είναι μόνο για να θαυμάζετε την ομορφιά και την γιαλάδα τους αλλά , προστατεύουν επίσης τα προσωπικά πολύτιμα gadgets σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το site Audrey Charm .

iphone_gold_swarovski_frame

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.