Κινητό Nokia που λειτουργεί με Coca Cola

By

coca-cola-powered-cellphone-fillcoca-cola-powered-cellphone-00

Τώρα, δεν χρειάζεται να ψάχνετε για φορτιστή, όποτε ξεμένετε από μπαταρία στο κινητό , απλά κάντε μια στάση στο περίπτερο και αγοράστε μια Coca Cola ή κάτι παρόμοιο. Γεμίστε το κινητό .. και η μπαταρία είναι πλήρης φοτισμένη και μπορεί να κρατάει και περισσότερο από την μπαταρία λιθίου …

coca-cola-powered-cellphone-002

Ο Κινέζος σχεδιαστής Daizhi Zheng έχει δημιουργήσει ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ζαχαρούχα ποτά όπως η Coca Cola αντί για μπαταρίες λιθίου.

Ο Daizhi Zheng έχει ασχοληθεί με αυτό το επαναστατικό αντικείμενο για λογαριασμό της Nokia , την Νο1 εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων , και υποστηρίζει ότι έχει ανακαλύψει έναν τρόπο να δίνει ενέργεια σε κινητά από ανθρακούχα ποτά όπως η Coca Cola . Κάθε ζαχαρώδες ποτό, ακόμη και το ζαχαρούχο νερό θα ήταν αρκετό για να κρατήσει το κινητό τηλέφωνο να λειτουργεί πολύ περισσότερο από ότι με τις μπαταρίες λιθίου.

Η συγκεκριμένη βιο-μπαταρία που εφευρέθηκε από τον Daishi Zheng παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τους υδατάνθρακες, με τη βοήθεια ειδικών ενζύμων ως καταλύτη. Κατά τη διαδικασία αυτή, η συσκευή παράγει οξυγόνο και νερό και καταναλώνεται η ενέργεια του. Ο σχεδιαστής υποστηρίζει ότι η βιο-μπαταρία που εφηύρε διαρκεί έως και τέσσερις φορές περισσότερο από μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία λιθίου και είναι πολύ πιο εύκολο να την επαναφορτίσετε: απλά προσθέστε ακόμη λίγο ποτό .

Το σημαντικό της όλης υπόθεση είναι ότι οι μπαταρίες λιθίου είναι πολύ ακριβές και επιβλαβείς για το περιβάλλον, έτσι η ανακάλυψη του Daizhi Zheng αποδεικνύεται ότι είναι πραγματικά, μια σημαντική εξέλιξη αφού έχει ως βασικό σκοπό , την προστασία του περιβάλλοντος !

eco-friendly-phone-for-nokia-by-daizi-zheng

Μακάρι να το δούμε σύντομα … στην μαζική παραγωγή!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.