Έρχεται Το Κινητό Του Μέλλοντος!

By

Όλοι, ή έστω οι περισσότεροι πλέον έχουμε στην κατοχή μας ένα εξελιγμένο κινητό τηλέφωνο που διαθέτει τις τελευταίες εφαρμογές ώστε να μας βοηθάει να είμαστε σε επικοινωνία σε όποιο μέρος του πλανήτη βρισκόμαστε…

iPhoneiPad κλπ. είναι ότι καινούργιο κυκλοφορεί στην αγορά σήμερα και σχεδόν το 1/4 του παγκόσμιου πληθυσμού το έχουν στη διάθεση τους..

Όμως όταν περάσει και η iPhonemania τι θα εξακολουθήσει ? ? :/

Ψάχνοντας λοιπόν διαφορα video στο YouTube είδα κάτι που μου τράβηξε την προσοχή!

Το Firefox Mozilla όλοι το ξέρουμε από το broswer μας….το Mozilla κινητό θα το μάθουμε στο άμεσο μέλλον…!

Το Mozilla Seabird 2D ή “Το θαλασσο-πούλι” το σχεδίασε ο Billy May και μπορεί ο τίτλος να σας φαίνεται ταπεινός αλλα δεν είναι καθόλου έτσι…

Το τηλέφωνο αυτό εκτος από τις κανονικές λειτουργίες του (WiFi, Blutooth, internet,video call,8 mega pixel photo κλπ.) έχει την δυνατότηρα προβολής σε οποιαδήποτε επιφάνεια αφού λειτουργεί και ως προτζέκτορας καθώς διαθέτει δυο προβολείς τεχνολογίας pico ! Ο ένας projector είναι για την προβολή της εικόνας και ο άλλος για να εμφανίζει το 3D πληκτρολόγιο δίπλα από το κινητό! (δηλ. το αφήνετε πάνω στο τραπέζι και εμφανίζει το πληκτρολόγιο όπως στην πιο πάνω εικόνα)

Το στυλάτο desing και αυτά που προσφέρει μπορεί να προσελκύσουν κάθε αγοραστή… λειτουργεί επίσης με ασύρματη φόρτιση , έχει ενσωματωμένο bluetooth ακουστικό και πολλά άλλα..


Ακόμα δεν πειστήκατε ?

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.