Γιατί οι γυναίκες ποστάρουν στο Facebook ονόματα ποτών?


Αν αναρωτιέστε γιατί αυτές τις μέρες οι γυναίκες γράφουν στο status τους στο Facebook: Τεκίλα, Jack Daniels, Ρούμι, Red Bull κτλ … δεν είστε οι μόνοι με αυτήν την απορία.

By


Αν αναρωτιέστε γιατί αυτές τις μέρες οι γυναίκες γράφουν στο status τους στο Facebook: Τεκίλα, Jack Daniels, Ρούμι, Red Bull κτλ … δεν είστε οι μόνοι με αυτήν την απορία.
Όλο αυτό είναι ένα νέο meme στο Internet για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, και εκατομμύρια γυναίκες χρησιμοποιούν αυτό το meme ως πολεμική κραυγή για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την έγκαιρη διάγνωση του.

Το μήνυμα που στέλνουν οι γυναίκες μεταξύ τους
(το υπέκλεψα από μια φίλη μου, με δόλιο τρόπο :P)

Κάποιος έριξε την ιδέα, ότι εμείς οι γυναίκες πρέπει να κάνουμε και πάλι μια ιδιαίτερη δράση στο Facebook, ώστε να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου για το πρόβλημα του καρκίνου του στήθους. Η κίνηση είναι πολύ απλή και εύχομαι όλες σας να συμμετάσχετε και να το μεταδώσετε και στις δικές σας φίλες.
Πέρσυ, γράψαμε απλά το χρώμα του στηθόδεσμου που φορούσαμε και κάναμε τους άνδρες να αναρωτιούνται τι είναι αυτά τα «ροζ» ή τα «μαύρα». Φέτος θα γράψουμε για την κατάσταση της προσωπικής μας ζωής. Γράψτε στο status σας τον κωδικό που αντιστοιχεί στη δική σας πραγματικότητα. Μόνο το όνομα του ποτού, όχι την επεξήγηση. Στη συνέχεια στείλτε με μήνυμα το κείμενο στις φίλες σας.
Τεκίλα: ελεύθερη
Jack Daniels: είναι μπερδεμένο
Ρούμι: ριψοκίνδυνη
Σαμπάνια: αρραβωνιασμένη
Red Bull: βρίσκομαι σε σχέση
Μπύρα: παντρεμένη
Βότκα: είμαι η «άλλη»
Sprite: δεν μπορώ να βρω τον κατάλληλο
Λικέρ: μακάρι να ήμουνα ελεύθερη
Τζιν: θέλω να παντρευτώ

Αυτό το meme έχει ως στόχο να μας βάλει σε σκέψεις ώστε να σχολιάσουμε την κατάσταση και να μάθουμε τι εννοεί η φίλη μας , έτσι το θέμα παίρνει διαστάσεις , συζητιέται και η συζήτηση θα σε παρακινήσει να ενημερωθείς για το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθώς αυτή η ασθένεια θα σκοτώσει 10 εκατομμύρια γυναίκες στα επόμενα 25 χρόνια

Αν θυμάστε, πέρσυ , οι γυναίκες έγραφαν στο status τους 36 cm , 37 cm , 38 cm, 39 cm.. και δεν εννοούσαν το μέγεθος (ξέρετε εσείς) αλλά το νούμερο παπουτσιού που φοράνε ακολουθούμενο από το cm και μια θλιβερή φατσούλα… το παιχνίδι έγινε ανάρπαστο στους γυναικείους κύκλους και οι άντρες αναρωτιόντουσαν τι στο καλό είναι αυτό, έγιναν όλες.. τόσο απελευθερωμένες!

Pswnio.gr: Κορίτσια ελπίζω αυτό το παιχνίδι να σας ευαισθητοποιήσει..

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.