Μπορεί άραγε να υπάρξει φιλία μεταξύ του αντίθετου φύλου ?

By


Αυτό είναι ένα ερώτημα  που πολλές φορές μένει αναπάντητο θα ΄λεγα! Διότι από την μια στιγμή  είσαι σίγουρος ότι μπορεί να υπάρξει τέτοιου είδους φιλία και από την άλλη μπορεί να παρασυρθείς και να αφεθείς στο φίλημα του-της.Πολλοί  είναι δηλαδή  αυτοί που έχουν..

«δαγκώσει την λαμαρίνα» με την δήθεν κολλητή τους ή και το αντίθετο.Πλέον μόνο αν κάποιος είναι αδιάφορος για το αντίθετο του φίλο (δηλαδή αν είναι γκέι) , θα μπορούσε να υπάρξει αληθινή φιλία, όμως όχι απαραίτητα.

Γιατί όπως και να το πάρεις το θέμα κάποια στιγμή όταν εσύ και ο κολλητός σου βρεθείτε μόνοι σας και πόσο μάλλον απογοητευμένη από την προηγούμενη σας σχέση, το ποσοστό στο να μην συμβεί τίποτα απολύτως αγγίζει το 30% (κατά τη γνώμη μου πάντα) !

Υπάρχουν φυσικά και φιλίες που κρατάνε για πολύ και είναι ισχυρές και καθαρές, χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό μεταξύ τους! Όπως και να το πάρουμε όμως το θέμα αυτό ο καθένας μας έχει ανάγκη από ένα φίλο, μια συντροφιά. Κάποιον που να μας κατανοεί και να μοιράζεται τα  προβλήματά μας.Έχουμε και τις φίλες μας θα μου πείτε, αλλά και αυτές πολλές φορές γίνονται πιο «ενοχλητικές» και από τον σύντροφο μας. Άλλο να έχεις έναν κολλητό και άλλο να έχεις μιά κολλητή φίλη.

Υπάρχουν διαφορετικά κοινά  και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ποτέ δε θα τσακωθείτε για κάποιο αγόρι. Άλλο ένα καλό είναι ότι μπορεί να σου δίνει  πιο σωστές συμβουλές από μια άλλη φίλη σου, γιατί βλέπει τα πράγματα όπως ένας άντρας (όπως το αγόρι σου δηλαδή)! Μπορεί να σου λέει κατά κάποιο τρόπο πως σκέφτεται αυτός και τι θέλει να σου δείξει με αυτό για παράδειγμα ή να σε συμβουλέψει για το κατάλληλο ντύσιμο.! Στην τελική αυτοί που πιστεύουν ότι τέτοια φιλία (μεταξύ άντρα και γυναίκας) δε μπορεί να υπάρξει, είναι αυτοί που δε μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους σε δύσκολες στιγμές, στιγμές αδυναμίας.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (5,00 / 5 από 1 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

2 Σχόλια
  1. danay 10 έτη ago
    Reply

    Πιστευω πως κατα τη διαρκεια της «φιλιας», καποια στιγμη, ενας απο τους δυο η και οι 2 (ειτε ταυτοχρονα, ειτε σε διαφορετικες χρονικες περιοδους) θα δει τον αλλον με αλλο ματι..!

  2. Y.O.U.D.O.N.T.K.N.O.W.W.H.O. 10 έτη ago
    Reply

    Danay, ΠΙΣΤΕΥΕ. Φυσικά και μπορεί να υπάρξει μια τέτοια φιλία. Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 2 καλούς ΦΙΛΟΥΣ μου του αντίθετου φύλου από μένα…

Leave a Comment

Your email address will not be published.