Τα 10 πράγματα που δεν πρέπει να πείτε ποτέ σε έναν άντρα

By

antras-vs-gynaika-man-vs-woman Δείτε 10 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πείτε σε έναν άντρα. Αναφερόμαστε σε εσάς τις γυναίκες..

10. Ποτέ μην τον συγκρίνετε με κάποιο χαρακτήρα από ταινία, τραγουδιστή, ηθοποιό ή γενικά κάποιον άλλον άντρα εκτός και αν είναι για τα προτερήματα του.

9. Αν είστε με κάποιον για λίγο καιρό, μην αρχίζετε να τον στριμώχνετε στην γωνία για το που πάει η σχέση σας, απλά αναμένετε την συνέχεια των εξελίξεων. Θα δείτε και μόνη σας!!

8. Σε καμία περίπτωση μην του πείτε ότι ενδιαφέρετε πιο πολύ για τους φίλους του παρά για εσάς. Αυτό δεν γίνεται σχεδόν ποτέ εκτός και αν πρέπει να σας στεναχωρήσω για τα συναισθήματα του.

7. Ποτέ μην τον ρωτήσετε αν σας αγαπάει. Αν είναι έξυπνος, η απάντηση θα είναι «ΝΑΙ» πάντα, κι ας μην ισχύει, άσε που μπορεί να βρεθείτε σε αμήχανη θέση και οι δύο σας. Αν θέλετε να πάρετε τις απαντήσεις σας σε αυτό το θέμα, θα τις πάρετε από τις πράξεις του.

6. Ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ, μην τον ενοχλήσετε όταν βλέπει μπάλα!!

5. Μην προσπαθήσετε να του αλλάξετε κάτι που δεν αρέσει σε εσάς. Η σχέση στηρίζεται σε συμβιβασμούς, δεχτείτε και αυτό!

4. Μην του πείτε να πάει στο γυμναστήριο. Αν νομίζετε ότι πρέπει να χάσει μερικά κιλά και το χρειάζεται πραγματικά πείτε του κάτι έμμεσα, και ίσως το πιάσει. Αλλιώς μην του πείτε τίποτα.

3. Αν σας υποσχέθηκε ότι θα σας τηλεφωνήσει και δεν το έκανε μην αρχίζετε την γκρίνια. Μην δώσετε και πολύ σημασία και θα είστε ευτυχισμένη, αλλιώς θα βρεθείτε σε χειρότερη μοίρα. Απλά κάποιες φορές οι άντρες ξεχνάνε και παρασύρονται από κάποιες ασχολίες, ε δεν θέλει και πολύ!

2. Ποτέ μην αναφέρεστε σε πρώην σας και στις πράξεις τους, ούτε καν στα ονόματα τους. Οι άντρες είναι από τη φύση τους πολύ εγωιστές και ίσως να αλλάξει η συμπεριφορά τους απέναντι σας όταν ακούσουν για άλλους άντρες.

Και το νούμερο 1:
ΠΟΤΕ μην κάνετε αστεία για την σεξουαλικότητά του. Οι άντρες είναι υπερβολικά ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα και δεν σηκώνουν κουβέντα. Θέλετε να του πείτε κάτι που κάνει λάθος και δεν σας αρέσει, αρχίστε με μια σοβαρή συζήτηση όχι κάνοντας πλάκα, τα αστεία πολλές φορές παρερμηνεύονται.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (5,00 / 5 από 1 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.