Συνταγή.. για κλαρινογαμπρούς!

klarinogampros-kalirogabros Μετά από έρευνα καταλήξαμε στο τι ορίζεται κλαρινογαμπρός και πως θα γίνεις και εσύ..

Υλικά:
– 1 Μπλουζάκι με βαθύ V για να φαίνεται το καλοξυρισμένο στήθος
– 1 Τατουάζ
– 1 Μούσι
– Πολλές Γνωριμίες
– 1 Νυχτερινό μαγαζί
– 1 Φίλος φωτογράφος

Προετοιμασία:
Αφήνετε μούσι ενός μήνα, κάνετε το κούρεμα–κλαρίνο και χτυπάτε ένα τατουάζ σε εμφανές σημείο. Όσο λιγότερο νόημα έχει το τατουάζ, τόσο το καλύτερο. Φοράτε το μπλουζάκι V και βγαίνετε. Αν δεν έχετε μπλουζάκι V πάρτε ένα κανονικό T-Shirt και με το ψαλίδι προσπαθήστε να κάνετε τον λαιμό σε σχήμα V, σκέτη αλητεία θα είναι!

Εκτέλεση:
Πηγαίνετε στο νυχτερινό μαγαζί που ξέρετε τον μπάρμαν και τον πορτιέρη. Μπαίνοντας αγκαλιάζεστε με τον πορτιέρη, ανταλλάζετε 2–3 εξυπνάδες.

Πλησιάζετε στο μπαρ, το κολλάτε με τον μπάρμαν, ενώ ρίχνετε ματιές αριστερά δεξιά να δείτε αν σας κοιτούν τα γκομeνάκια του μαγαζιού. Παραγγέλνετε ένα ποτό, το οποίο το ρουφάτε σιγά–σιγά, για να σας κρατήσει όλο το βράδυ. Λογικά, ο μπάρμαν θα κεράσει και κανένα σφηνάκι.

Φωνάζετε το φωτογράφο του μαγαζιού. Ζητάτε να σας φωτογραφήσουν μαζί με τους τριγύρω μαϊντανούς. Αν στη φωτογραφία βρίσκεται και κανένα γκομeνaκι, ακόμα καλύτερα. Βγάζετε τη γλώσσα έξω ή duck face, κάνετε και μια χαζή γκριμάτσα και περιμένετε την επόμενη μέρα, όταν θα ανεβάσετε τη φωτογραφία στο Facebook, για να κάνετε tag τον εαυτό σας και φυσικά ένα like παραπάνω δεν βλάπτει.
Οι πολλές γνωριμίες βοηθούν στο να αυξηθεί ο αριθμός στα like. Το ίδιο και τα γκομeνaκιa.

Συγχαρητήρια! Από αυτή την στιγμή είστε κι εσείς ένας περιζήτητος Νεοέλληνας γαμπρός.


Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *