Νέο μοντέλο.. τετρακίνητη και τετραθέσια Ferrari FF

By


H Ferrari παρουσίασε ένα νέο 4θέσιο μοντέλο που ακούει στο ονόμα Ferrari FF . Είναι ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων και εξέλιξη.. της προηγούμενη γενιάς 612 Scaglietti με μια ριζική επιμήκυνση στο αμάξωμα.

Η Ferrari Four (FF) διαθέτει ολοκαίνουργιο σασί με ανεξάρτητη ανάρτηση που έχει μαγνητικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Τα φρένα είναι εξοπλισμένα με κεραμεικούς δίσκους της Brembo.Το pswnio.gr θεωρεί: το σημαντικότερο από όλα είναι η 4κίνηση (4RM τεχνολογία) που μπορεί να ανταπεξέλθει με πρωτοφανή επίπεδα πρόσφυσης, σε κάθε είδους βαρβαρότητα σε ότι αφορά το έδαφος και τις συνθήκες καιρού, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Κάτω από το καπό κρύβεται ένας V12 κινητήρας 6.3 λίτρων που αποδίδει 651 ίππους με με 683 Νm ροπή.
Διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων με διπλό συμπλέκτη που επιτρέπει τα 1790 kg να επιταχύνουν από 0-100 km/h σε 3,7 δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει την τελική ταχύτητα των 335 χλμ/ώρα (208 mph). Επιπλέον, το FF έχει μέση κατανάλωση καυσίμου 15,4 λίτρα/100 km και εκπομπές CO2 360 g/km.

Να αναφερθεί ότι το επίσημο ντεμπούτο της Ferrari Four (FF) θα γίνει το Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Και αν είστε από εκείνους τους λίγους που σας συγκίνησε και θέλετε να την αγοράσετε. Η τιμή της ανέρχεται πάνω από 300.000 ευρώ , χωρίς τους φόρους για τα ελληνικά δεδομένα.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.