Όταν είσαι σε σχέση.. Τι κάνεις όταν ένας άλλος άντρας σε πλησιάζει;

By

flert-sto-dromo
Όταν είσαι σε μία σχέση ενίοτε ότι δεν είναι σωστό να κοιτάς άλλους άντρες και να φλερτάρεις μαζί τους.
Επομένως, αν κάποιος άντρας σε πλησιάσει θα πρέπει να τον απορρίψεις ή απλά να τον αγνοήσεις με την ατάκα «Με συγχωρείς αλλά είμαι δεσμευμένη!»

Τι κάνεις όμως σε περίπτωση που αυτός ο άντρας που έρχεται να σου μιλήσει είναι κούκλος και απλά ο τύπος σου;
Προφανώς εκείνη τη στιγμή θα σου είναι πιο δύσκολο ν’απορρίψεις έναν τέτοιο άντρα. Και ακόμη πιο δύσκολο θα σου ήταν αν είχες καιρό να μιλήσεις/δεις το αγόρι σου ή αν είσαι σε περίοδο χωρισμού ή τσακωμού μαζί του.

Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο, γιατί αλλιώς θα ένιωθες μετά από έναν τσακωμό και αλλιώς αν η σχέση σας ήταν μια χαρά και μόλις είχατε ιδωθεί προηγουμένως. Πάντως όπως και να είναι η κατάσταση της σχέσης σου εκείνη τη στιγμή, το μόνο σίγουρο είναι πως θα νιώσεις αρκετά κολακευμένη που ένας τέτοιος άντρας (του γούστου σου και αρκετά εμφανίσιμος) σε κοίταξε. Θα του μίλαγες, λογικά, με έναν μικρό θαυμασμό και με το χαμόγελο στα χείλη. Θα πρέπει όμως να μη βιαστείς να του απαντήσεις ή να τον κοιτάξεις και να σκέφτεσαι την κάθε σου κίνηση ή λέξη. Γιατί χωρίς να το συνειδητοποιείς, εκείνη τη στιγμή, το μυαλό σου ξεχνάει αυτομάτως το τωρινό σου αγόρι και σκέφτεται σαν είσαι ελεύθερη. Και χωρίς να το καταλάβεις του δίνεις τον αριθμό του κινητού σου ή κλείνεις ραντεβού γι΄αργότερα. Θα πρέπει να είσαι πολύ ανισόρροπη σαν άτομο και πολλοί θα λέγανε ανώριμη, για να κάνεις κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό εξαρτάται από το πως είναι η σχέση σου και από το πόσο ερωτευμένη είσαι με το αγόρι σου εκείνη την περίοδο της ζωής σου.

Είναι και ο ενθουσιασμός που θα φταίει, αν ανταποκριθείς στα φλερτ των άλλων.Διότι αν είσαι από μόνη σου ένας χαρακτήρας που ενθουσιάζεται με οτιδήποτε καινούργιο και ωραίο σου συμβεί, εύκολα θα επηρεαστείς και θα ξεχαστείς σε ένα τέτοιο περιστατικό.Αυτό που θα πρέπει να φροντίσεις, λοιπόν, είναι να μην σε ξεγελάσει το χαμόγελό του ή ευγενέστατη συμπεριφορά του και αρχίσεις να πιστεύεις ότι αυτό είναι το τέλειο που έψαχνες.

Όλοι έτσι είναι στην αρχή καλοί και ωραίοι, μετά αρχίζουν να βγαίνουν τα ελαττώματα στη φόρα. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτείς είναι το αγόρι σου και αν αξίζει να χαλάσει η σχέση σας για ένα φλερτ από έναν εντελώς άγνωστο άντρα, που έτυχε να τον συναντήσεις. Πάντως αν ανταποκριθείς στο φλερτ του και αρχίζεις να σκέφτεσαι πως θα ήταν αν τον φίλαγες και τα σχετικά, θεωρείται απιστία και θα αυτό προφανώς σου είναι γνώριμο και αν σου “γκρινιάξει” το αγόρι σου θα ΄χει το δίκιο του.

helensloveblog.wordpress.com

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (4,25 / 5 από 4 αξιολογήσεις)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.