Τα καλύτερα δωρεάν online games

By


Το καλό με τα online παιχνίδια είναι ότι μπορείς να παίξεις από όποιον υπολογιστή θέλεις χωρίς εγκατάσταση, αρκεί να έχει ίντερνετ. Μπορείς να παίξεις από το σπίτι σου, από τη σχολή σου, από το σπίτι του φίλου σου και από την άλλη άκρη της γης. Δες παρακάτω τα πιο δυνατά online games που μπορείς να παίξεις.


Ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο κόσμο online!

Το Travian είναι ένα από τα δημοφιλέστερα online browser games στον κόσμο με περισσότερους από 75.000 παίκτες παγκοσμίως!

Σαν παίκτης, θα χτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου! Αναβαθμίστε τα χωράφια και ορυχεία σας για να αυξήσετε την παραγωγή υλών σας, κατασκευάστε τα κτίρια στο χωριό σας, δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις περιπέτειες και μάχες σας και ελάτε σε επαφή με άλλους παίκτες.


Νίκησε τρομακτικά τέρατα και βρες αμύθητους θησαυρούς!

Το 4Story είναι ένα ενδιαφέρον MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) φαντασίας με πολλές εναλλαγές, στο οποίο μπορείς να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε συναρπαστικές μάχες για κάστρα και περιοχές.

Διάλεξε μια πλευρά και πάρε μέρος σε εντυπωσιακές μάχες για να καταλάβεις σημαντικά φρούρια με αμέτρητους παίκτες. Μπες μαζί με τους φίλους σου σε μια φανταστική περιπέτεια γεμάτη αποστολές και ταξίδια στο χρόνο, για να ανακαλύψεις την ιστορία της χώρας. Εξερεύνησε μυστηριώδη μπουντρούμια, νίκησε τρομακτικά τέρατα και βρες αμύθητους θησαυρούς.


Αναπτύξετε την γαλαξιακή αυτοκρατορία σας αποικίζοντας νέους πλανήτες και πολεμώντας τους εχθρούς σας!

Το Nemexia είναι ένα συναρπαστικό διαστημικό παιχνίδι στρατηγικής.

Ξεκινάτε το παιχνίδι με το δικό σας πλανήτη, στον οποίο μπορείτε να αναπτύξετε μια ισχυρή οικονομία, υποδομές και βιομηχανία. Δημιουργήστε ισχυρές συμμαχίες, αποικίστε νέους πλανήτες και εξερευνήστε τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να τελειοποιήσετε την διαστημική αρμάδα σας!
 


Καιρός για νέους ήρωες: το καλύτερο τρισδιάστατο παιχνίδι ρόλων!

Στο Drakensang Online είναι το πρώτο online παιχνίδι του δημοφιλούς έπους του Drakensang.

Γίνε ένας ήρωας και προστάτεψε την ανθρωπότητα από τους κινδύνους του κόσμου του Άντερ. Γίνε μάγος ή πολεμιστής, απόκτησε διαφορετικές ικανότητες και παίξε μαζί ή εναντίον χιλιάδων παικτών!
 


 

Ζήστε τον αρχαίο κόσμο!

Στο Ikariam εκπαιδευμένοι αρχιτέκτονες, έμπειροι στρατιώτες και έξυπνοι διπλωμάτες δημιουργούν μια νέα πατρίδα ανάμεσα στο φωτεινό γαλάζιο της θάλασσας και στην άσπρη άμμο.
Δε χρειάζονται μόνο πόρους και στέγη, αλλά και εμπορικές συμφωνίες με άλλους λαούς. Στο πλευρό σου βρίσκονται τέσσερις σοφοί σύμβουλοι: Γίνε μέρος της ιστορίας, ίδρυσε συμμαχίες και οδήγησε τους κατοίκους του νησιού στην ευημερία ενός δυνατού πολιτισμού.

Ο ήχος της θάλασσας, μια παραλία με λευκή άμμο ήλιος! Σε ένα μικρό νησί κάπου στη Μεσόγειο, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει. Υπό την ηγεσία σας, μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού ξεκινά.
 


Φτιάξε μια κατάφυτη φάρμα σε ένα όμορφο αγρόκτημα πάλι!

Το Big Farm είναι ένα online στρατηγικό παιχνίδι φάρμας.

Ο θείος Γιώργος σας έχει αφήσει στο αγρόκτημά του, αλλά δυστυχώς είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Χρησιμοποιώντας τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες και τη βοήθεια των γειτόνων, της οικογένειά σας και των φίλων σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κατάφυτη φάρμα σε ένα όμορφο αγρόκτημα πάλι.
Φυτέψτε τους κατάλληλους καρπούς, φροντίστε για τη συγκομιδή και την επεξεργασία τους, τη φροντίδα για τα ζώα σας και βεβαιωθείτε ότι οι εργαζόμενοι σας είναι ευχαριστημένοι.
 


Δημιούργησε έναν ισχυρό στρατό!

Το Empire ένα συναρπαστικό online παιχνίδι στρατηγικής

Γίνε ο άρχοντας του κάστρου και μετατρέψε το μικρό σου φρούριο σε πρωτεύουσα ολόκληρου του βασιλείου. Καθιέρωσε ένα αποτελεσματικό οικονομικό σύστημα και δημιούργησε έναν ισχυρό στρατό για να υπερασπιστεί το χώρο σας και να επεκτείνει την επικράτειά σας.
Μπορείτε να συνάψετε συμμαχίες με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο για να συντρίψετε τους εχθρούς σας, και να γίνετε ο μοναδικός κυβερνήτης μιας ισχυρής αυτοκρατορίας!
 


Οδηγήστε την ομάδα σας στην επιτυχία φτιάχνοντας αξιόπιστα μονοθέσια!

Σας αρέσουν οι αγώνες Formula 1? Αν ναι, τότε το Grand Prix Racing Online είναι το παιχνίδι που ψάχνετε!

Οδηγήστε την ομάδα σας στην επιτυχία φτιάχνοντας αξιόπιστα μονοθέσια, δημιουργώντας σωστές στρατηγικές αγώνα, προσλαμβάνοντας τους σωστούς οδηγούς και προσωπικό και κάνοντας μελλοντικά σχέδια . Αλλά όλα αυτά μέσα στα όρια του στενού οικονομικου προϋπολογισμού και με τον ανταγωνισμό να σας ακολουθεί!

 


Ανακάλυψε το Σύμπαν μαζί με χιλιάδες ακόμα παίκτες!

Το Ogame είναι ένα παιχνίδι διαστημικής στρατηγικής εξομοίωσης με χιλιάδες παίκτες ανά τον κόσμο που συναγωνίζονται διαρκώς μεταξύ τους ταυτόχρονα.

Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν έναν ισχυρό στόλο και να αρχίσουν την επέκταση της αυτοκρατορίας του χώρου τους μέχρι εννέα διαφορετικούς πλανήτες, και να διεκδικήσουν το σύμπαν σαν το δικό τους.
 


Η δική σας διαδικτυακή αυτοκρατορία σιδηροδρόμων!

Το Rail Nation είναι ένα online παιχνίδι στρατηγικής που ξεκινά από την πιο ρομαντική εποχή του σιδηροδρόμου.

Ο κάθε παίκτης ξεκινάει ως διευθυντής μιας μικρής επιχείρησης σιδηροδρόμου, με στόχο την μεταφορά όσο το δυνατόν περισσότερων αγαθών, μέσα από τις ιστορικές εποχές σιδηροδρόμου «Steam», «Diesel» και «Electric».

Νικητής αναδεικνύεται ο παίκτης με το περισσότερο γόητρο.
 


Γράψτε το όνομα σας στην μεσαιωνική ιστορία!!

Το Khan Wars είναι ένα δωρεάν μαζικό παιχνίδι ρόλων πολλαπλών παικτών – δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα!

Σε αυτό το μεσαιωνικό παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 12 μοναδικά έθνη, να χρησιμοποιήσετε σύνθετες στρατηγικές σε πραγματικό χρόνο και να εκπαιδεύσετε 16 διαφορετικές μονάδες μάχης και πολιορκίας, 12 μοναδικές μονάδες, διάφορα κτίρια, 13 δεξιότητες και πολλά άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.
 


Καταπολεμήστε το κακό!!

Το League of Angels είναι ένα Online παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο που αποτελείται από αγγέλους, μαγεία, και ήρωες. Οι χρήστες παίζουν ανάμεσα σε χιλιάδες παίκτες προσπαθώντας να καταπολεμήσουν το κακό, να αποφυλακίσουν Αγγέλους και να γίνουν θρυλικοί ήρωες!

 


Επικίνδυνες μάχες σας περιμένουν!

Το Metin 2 σας καλωςορίζει στο φανταστικό Ανατολίτικο κόσμο με γραφικές πόλεις και εντυπωσιακά τοπία στην Άπω Ανατολή. Επικίνδυνες μάχες περιμένουν τους παίκτες!

Μπορείς να καταφέρεις βαριά τραύματα σε πολλαπλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Αλλά πρόσεχε: Όταν νικάς ένα τέρας, τα άλλα τέρατα δεν θα σε αφήσουν μόνο. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις περιοχές γύρω από τους Λίθους Metin!
 


Γίνε βασιλιάς σε μια αυτοκρατορία!

Στο Forge of Empires δημιουργείς την πόλη σου και την ακολουθείς από την αρχή της Λίθινης Εποχής και ανά τους αιώνες. Χτίσε κατασκευές χαρακτηριστικές της κάθε εποχής και επέκτεινε την σφαίρα επιρροής σου μέσω στρατιωτικών εκστρατειών και επιδέξιων συμφωνιών.
Με έναν δυνατό στρατό και την σωστή τακτική, θα υποδουλώσεις τους εχθρούς σου και θα δημιουργήσεις μια τεράστια αυτοκρατορία. Εγγραφείτε τώρα για να παίξετε!
 


Η μάχη μεταξύ του ανθρώπου και των μηχανών έχει ξεκινήσει!

Το Battlestar Galactica είναι ένα MMO browser παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας. Ξεκινάτε το παιχνίδι διαλέγοντας την πλευρά είτε των ανθρώπων είτε των Συλώνων και ξεκινάτε την εξερεύνηση του διαστήματος.
Κάνε βουτιά στο συναρπαστικό κόσμο του διαστήματος στη νέα έκδοση της λατρεμένης σειράς του Syfy. Συνάντησε τους αγαπημένους σου χαρακτήρες της σειράς, ολοκλήρωσε περιπετειώδεις αποστολές μετά από εντολή των ανωτέρων σου και γίνε πιλότος ενός αποικιακού Viper ή ενός Raider των συλώνων ή ενός νέου μοντέλου, το οποίο δεν έχεις δει ποτέ μέχρι στιγμής. Πρώτα όμως πρέπει να αποφασίσεις: θέλεις να είσαι με το μέρος της ανθρωπότητας ή εναντίον της;

 


Επιθέσεις στο σύμπαν!

Το DarkOrbit είναι το απόλυτο παιχνίδι ανάμεσα στα διαστημικά games: Εκατομμύρια παίκτες αλωνίζουν τους γαλαξίες, αναζητώντας συνεχώς πρώτες ύλες, οπλισμένοι για κάθε μάχη.

Απομακρυσμένοι γαλαξίες γεμάτοι κινδύνους σε περιμένουν εδώ.
Καθόρισε την έκβαση των μαχών στο DarkOrbit: Γίνε ένας τολμηρός αστροναύτης και αγωνίσου με την εταιρία σου!


 

Γίνε ο ήρωας του λιβαδιού!!

Το Farmerama είναι το πιο πετυχημένο on-line δωρεάν παιχνίδι για τους λάτρεις της αγροτικής ζωής!

Έτσι έχει η αγροτική ζωή πλάκα! Λειτούργησε ως αρχι-αγρότης το δικό σου προσωπικό χωράφι. Θέρισε, καλλιέργησε, εμπορεύσου και σαμπόταρε τους συμπαίκτες σου!
Δεκάδες απίθανα ζώα και φυτά σε περιμένουν. Συνάντησε τους φίλους σου στο chat του χωριού και άνοιξε τον κήπο σου για τους τουρίστες. Εδώ η Κοινότητα είναι ότι πιο σημαντικό!


 

Μπες στη δράση!

Το Lord of the Rings είναι το online παιχνίδι το οποίο βασίζεται στο περίφημο επικό μυθιστόρημα φαντασίας που γράφτηκε από τον JRR Tolkien. Όλα τα καλύτερα στοιχεία της σειράς έχουν ενσωματωθεί στο παιχνίδι, με την
προσθήκη μίας νέας πλούσιας ιστορίας. Μέσα από το παιχνίδι αυτό δίνεται η ευκαιρία για τους παίχτες να βυθιστούν ως νέοι ήρωες στην ιστορία και να αλλάξουν την πορεία της.


Γίνε ένας πειρατής!

Το Seafight είναι ένα Δωρεάν Online Πειρατικό Παιχνίδι

Γίνε ένας πειρατής πλοηγώντας το δικό σου πλοίο και φέρε τον τρόμο στους Επτά Ωκεανούς. Έλα στον κόσμο των online πειρατικών παιχνιδιών.
 
 


 

MASTER THE COMBAT!

Το Tera Rising είναι ένα παιχνίδι δράσης ανάμεσα στους παίχτες, το οποίο διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο, με σκοπό οι παίκτες να αποφύγουν ενεργά τις επιθέσεις του εχθρού.
 
 
 


Αγωνιστείτε στην πολεμική αεροπορία του 20ου αιώνα!

Το War Thunder είναι ένα online παιχνίδι, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν προσομοιωτή αφιερωμένο στην πολεμική αεροπορία του 20ου αιώνα. Τεθωρακισμένα οχήματα και ναυμαχίες σκαφών είναι τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού όπου οι παίχτες καλούνται να λάβουν μέρος παλεύοντας με πραγματικούς παίκτες σε όλο τον κόσμο.
 


Το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής με θέμα το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Το WAR2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ανήκει στην κατηγορία των MMO (ή Massively Multiplayer Online) browser games, που μπορείς να παίζεις online με άλλους παίκτες, δωρεάν χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση στον υπολογιστή.

Εν καιρώ πολέμου οι παίκτες καλούνται να αναλάβουν τη θέση του στρατιωτικού διοικητή μίας πόλης με στόχο την επιβίωση, την ανάπτυξη και τελικά την εξέλιξή τους σε μία σταθερή και υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη. Το παιχνίδι παρουσιάζει πραγματικούς ήρωες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και περισσότερα από 40 αυθεντικά άρματα μάχης δημιουργώντας μία μοναδική πολεμική ατμόσφαιρα.
 


1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.