Το τέλος μιας σχέσης..

By

heart-hands
Πόσες φορές έχεται χωρίσει ή πληγωθεί απο κάποιον? Πόσες φορές προδοθήκατε απο τον άνθρωπο σας και είπατε ΤΕΛΟΣ? Τέλος..

Είτε αυτό σημαίνει το τέλος της σχέσεις σας ή τον συναισθημάτων σας προς αυτόν…
Εκείνο το βράδυ , όχι, δεν τέλειωσε η σχέση μου μαζί του. Αυτή η σχέση μου δίδαξε πόσο αδύναμη είμαι προς τον χωρισμό και τον φόβο να μείνω μονη. Δεν κατάφερα ποτέ να τον αφήσω.

Τον αγαπούσα με έναν παράξενο τρόπο. Ακομα τον αγαπώ και ,ναι, αυτη η σχέση συνεχίζει. Εκείνη την μέρα όμώς ήρθε το ουσιαστικο τελος.
Παραδεχθηκα πως με κάνει κομμάτια και πως πια δεν θα δώσω τίποτα αλλο σε αυτήν την σχέση που με πληγώνει. Οσο και να προσπαθεί να μου δώσει αυτό που θέλω, όσο και να με αγαπάει με πληγώνει.

Ισως φταίει το άστατο παρελθόν του η η διαφορά ηλικίας. Δεν έχει σημασία. Θεωρω πως θέλει κάτι αλλο…Το ξέρω και ας με βεβαιώνει για το αντιθετο. όλα τα χαρακτηριστικά που κατα καιρούς μου ανέφερε για “την τελεια κοπέλα” δεν συμπίπτουν με εμένα.
Πόσο μπορεί να σε πληγώσει μια απλή σκέψη? Και γιατί να αναλώνομε με εναν ανθρωπο που με κάνει να νιώθω ετσι? Και όμως ξέρω την απάντηση, Οταν τον βλέπω νιώθω ευτυχισμένη. Έστω και για λίγο.

ΟΜΩΣ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ? ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ?ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΣΧΙΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ?

Αυτά θέλω κάποιος να μου απαντήσει..  Περιμένω..

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

2 Comments
 1. Athena 13 έτη ago
  Reply

  Καλησπέρα σου, και εγώ έτσι ακριβώς ήμουν με τον πρώην μου άσε που πίστευα ότι εαν χώριζα θα μου έκανε πολύ καιρο να τον ξεπεράσω. Είναι 1 δευτερολέπτου απόφαση. Εγώ την πήρα, τον χώρισα και μετά από 3 μέρες σταμάτησα να τον σκέφτομαι….!!! ίσα ίσα που θα νιώθεις και καλύτερα!!

 2. trelos 13 έτη ago
  Reply

  Είμαι σίγουρος ότι τα προβλήματα επικοινωνίας που κατά καιρούς έχετε πηγάζουν από εξωτερικές πιέσεις ή αλλιώς από πιέσεις που αφορούν τοον καθένα ξεχωριστά σαν προσωπικότητα κι όχι από τη σχέση αυτή καθεαυτή. Για μένα όταν υπάρχει συναισθηματικό υπόβαθρο (που λές ότι σεε αγαπάει και τον αγαπάς με ένα παράξενο τρόπο) είναι το πιο σημαντικό. Αν υπάρχει αγάπη όλα τα άλλα ξεπερνιούνται. Πολλοί εδώ μέσα λένε ότι μια “διαδρομή” έχουμε και δεν αξίζει να χαλιόμαστε. ΝΑΙ! Αλλά αξίζει αυτή η διαδρομή χωρίς πραγματική αγάπη? Αλήθεια πόσο καιρό είστε μαζί? Για να μπαίνεισ σε τέτοια διαδικασία πρέπει να έχετε περάσει πολλά μαζί!
  Εγώ νομίζω ότι ουτε εσύ αλλά ούτε κι αυτός θα βρει τάτοια αγαπή ποτέ. Μην το χαλάς. Το να σηκώνεσαι να φεύγεις είναι πάντα η εύκολη λύση. Σκέψου τι θα μπορούσες εσύ κι αυτός να κερδίσετε αν κάνατε τη σχέση να δουλέψει για εσάς (αφού υπάρχουν συναισθήματα)

  Υ.Γ. Το comment είναι λίγο ετεροχρονισμένο. αλήθεια τι έγινε τελικά?

Leave a Comment

Your email address will not be published.