Ξέρατε ότι … ? #2

By

did_you_agalma_me_alogo_irwas
Δείτε κάποιες χρήσιμες και απίστευτες πληροφορίες που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε μάθει ή ακούσει από κάπου! Π.χ .. Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων !Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες …

Αυτό είναι το δεύτερο μέρος του άρθρου .. το πρώτο είναι εδώ Ξέρατε ότι … ?

Εσείς ξέρατε ότι …

– Οι μύες της καρδιάς έχουν την δύναμη να εκτοξεύσουν το αίμα έως 10 μέτρα ψηλά, στον αέρα!

– Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια .

– Το ξέρατε ότι οι κροκοδειλίνες μπορούν να επιλέξουν το φύλο των τέκνων τους ελέγχοντας την θερμοκρασία της φωλιάς;

– Η χειραψία εξαπλώθηκε ως χειρονομία τον Μεσαίωνα, ώστε οι άνθρωποι που συναντιούνται να δείχνουν ότι δεν είναι οπλισμένοι.

– Το “κουάκ” που κάνουν οι πάπιες δεν δημιουργεί αντίλαλο (echo) ακόμα και σε σήραγγες ή κενούς χώρους και κανείς δεν ξέρει το γιατί!

– Ένα άγαλμα στο πάρκο με ένα άλογο που έχει δύο πόδια στον αέρα σημαίνει ότι ο στρατιώτης σκοτώθηκε σε μάχη! Εάν το άλογο έχει μόνο ένα πόδι στον αέρα αυτό σημαίνει ότι ο στρατιώτης πέθανε από τις πληγές που απόκτησε σε μια μάχη! Και αν το άλογο έχει και τα τέσσερα πόδια στο έδαφος, ο στρατιώτης πέθανε από φυσικά αίτια!

– Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων !

– 144 χώρες παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα , σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας.

– Στη Σκοτία, ένα νέο παιχνίδι επινοήθηκε. Ο τίτλος του ήταν “Gentlemen Only, Ladies Forbidden” έτσι η λέξη GOLF εισήχθη στην Αγγλική γλώσσα.

– Είναι αδύνατο να γλείψεις ή να πιπιλίσεις τον αγκώνα σου!
ΑΑ !! Και είμαι σίγουρος .. το 90% από εσάς θα το δοκιμάσει ..!

Η γνωστή συνοικία των Αθηνών ονομάστηκε «Κολωνάκι» από ένα κολωνάκι που ήταν εκεί για παλούκωμα όπως συνηθιζόταν κατά την Τουρκοκρατία!

Όταν δίνουμε σε κάποιον « πουρμπουάρ » η ακριβής του ερμηνεία είναι ότι του προσφέρουμε χρήματα για να πιει κάτι δηλαδή τον κερνάμε ένα ποτό.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.