Γιατί καταβάθος όλοι είμαστε ίδιοι

By

antropoi-isoi-idioi
Ζούμε σε μια εποχή οπού η αξία του κάθε ανθρώπου κρίνεται με λάθος τρόπο. Οι άνθρωποι δυσκολεύονται πάρα πολύ να ξεπεράσουν τα στερεότυπα τους και φυλακίζονται στις εντυπώσεις που τους δημιουργεί η εξωτερική εμφάνιση, θρησκεία και καταγωγή..

Είναι λυπηρό ότι στο 2015 να υπάρχουν ακόμα τέτοια στερεότυπα, δεν λέω, δύσκολο να τα ξεπεράσεις, όμως πρέπει, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει αξία.

Για την απόδειξη αυτού, η Coca-Cola και με αφορμή το Ραμαζάνι, δημιούργησε μια πρωτότυπη διαφήμιση. Έξι άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, έκατσαν στο ίδιο τραπέζι στο απόλυτο σκοτάδι. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις ζωές τους, τα πράγματα που τους αρέσουν και τα όνειρα τους. Στην πορεία δημιουργήθηκε ένα πολύ φιλικό κλίμα μεταξύ τους, δεν είχαν να χωρίσουν τίποτα και στην πραγματικότητα υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να κάνουν και παρέα.
Όταν τα φώτα άναψαν, βρέθηκαν με ανοιχτά τα στόματα και οι ίδιοι πήραν ένα πολύ χρήσιμο μάθημα για την ζωή.

Πρέπει λοιπόν να ξεκολλήσουμε από τα στερεότυπα και να μην χρειαζόμαστε σβηστά φώτα για να αναγνωρίσουμε την αξία ενός ανθρώπου, ανεξάρτητος χρώματος ή θρησκείας. Πρέπει εκτός από τα μάτια μας να έχουμε και << ανοιχτό μυαλό >>.

Δείτε το video και τα σχόλια δικά σας…!!!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.