350.000.000 οι χρήστες του Facebook!

By

facebooklogo

Οι χρήστες του FaceBook αυξήθηκαν ραγδαία και έφτασαν τους 350 εκατομμύρια χρήστες! Εξωφρενικό νούμερο που αυξάνεται συνεχώς … καμία άλλη υπηρεσία που διαχειρίζεται προσωπικά στοιχεία πελατών δεν έχει τόσους ανθρώπους που με το πάτημα μερικών πλήκτρων, μπορεί να δεί τα πάντα για την ζωή τους .Φτάσαμε σε σημείο όπου η SIA μπροστά στο Facebook είναι ένα τίποτα .. μη σας πώ ότι άμα συνεργάζονταν θα είχε περισσότερα αποτελέσματα !

Τι είναι αυτό όμως που ελκύει τους χρήστες να εμπιστεύονται και να αφιερώνουν αρκετές ώρες στο Facebook ?

Νομίζω ότι ο άνθρωπος είναι σαν τα πρόβατα , ακολουθεί και αντιγράφει τους άλλους … έτσι αφού έγινε το πρώτο βήμα και ο αριθμός των χρηστών έφτασε τα 350 εκατ. .. σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει άνθρωπος στη γη που δεν θα έχει facebook ,A ! Εκτός από τους ανθρώπους που ζούν σε τριτοκοσμικές συνθήκες .

Προσωπικά είμαι υπέρ του facebook αλλά δεν τρελαίνομαι και όλας … το μόνο που δεν με αρέσει είναι ότι πολλοί άνθρωποι το παρακάνουν και το θεωρούν σαν τρόπο ζωής .. δεν θα μπορούσαν να φανταστούν την ζωή τους χωρίς facebook .. ευτυχώς στη Ελλάδα αυτοί είναι λίγοι ! Οι χρήστες τους Facebook στην Ελλάδα , προς το παρών είναι 2.000.000 αλλά το νούμερο αυτό .. συνέχεια αυξάνεται !

Υπάρχουν μερικοί οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτοί κάνουν εξυπηρέτηση στο facebook και όχι το facebook σε αυτούς …νομίζουν ότι όλα είναι free και το fb θεωρεί την παρουσία τους βάρος . Όταν διάβασα ένα μήνυμα που έστειλαν καμιά 20 φίλοι .. ότι αν δεν στείλεις αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους σου , θα διαγραφείς ! Ε τότε έσκασα στα γέλια … ! Αισθάνονται ευγνωμοσύνη .. αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ακόμα και την ανάσα που πέρνουν καθώς χρησιμοποιοούν το fb ..και αυτήν την πληρώνουν !

Μή ξεχνάτε.. όλα έχουν σκοπό το κέρδος ,τα ευρά !

Άμα δεν υπήρχε κέρδος το Facebook θα ήταν δημόσια επιχείρηση και θα λεγόταν ” Όλος ο κόσμος μια παρέα ” !!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.