Γιατί το Facebook γέμισε με φωτογραφίες cartoon

By


Θα έχετε προσέξει ότι πολλοί φίλοι σας στο facebook, έχουν για φωτογραφία προφίλ ένα cartoon αντί για την πραγματική τους φωτογραφία. Γιατί γίνεται όλο αυτό..

Όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα, το οποίο ήρθε και σε μένα:

Aπό 15 έως 20 Νοέμβρη ας αλλάξουμε όλοι τις φωτογραφίες των προφίλ μας, αντικαθιστώντας τις με κάποια φωτογραφία ήρωα των παιδικών μας χρόνων. Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να μην υπάρχει ανθρώπινη φωτογραφία για λίγες μέρες στο Facebook.

Αυτό το σκέφτηκε κάποιος , του κατέβηκε από το μυαλό από το πουθενά και επειδή δεν είχε τι να κάνει είπε να το στείλε σε μερικούς φίλους … έτσι το θέμα πήρε διαστάσεις και το έμαθαν όλοι! Φυσικά αυτός που σκέφτηκε το concept μπορεί να το έκανε έτσι χωρίς λόγο ή να έχει το σκοπό του . Όπως, να δει αν είμαστε όλοι πρόβατα και θα κάνουμε αυτά που μας λέει κάποιος και πόσο εύκολα μπορούν να μας αλλάξουν γνώμη ή τρόπο σκέψης.

Ακούγετε επίσης ότι όλο αυτό είναι επειδή η 19η Νοεμβρίου έχει κηρυχθεί Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης του παιδιού. Τώρα, σε τι θα εξυπηρετήσει αυτό το concept, δεν έχω ιδέα!!

Το καλό της υπόθεσης πάντως είναι ότι θα γυρίσουμε λίγο πίσω στο χρόνο, θα θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια, θα νοσταλίσουμε τις στιγμές που ξυπνούσαμε μόνοι μας από τα άγρια ξημερώματα για να δούμε τις σειρές με τους ήρωες του Disney ενώ όταν είχαμε σχολείο με το ζόρι μας ξυπνούσαν!

Αχ τι ωραία που ήταν .. πω πω, τόσο πολύ μεγαλώσαμε ??

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.