Γίνε εξώφυλλο σε περιοδικό

By

c1_fame_sil hiphopmagazine c1_sexy_sil c1_hot_sil

c1_motormania_sil c1_rockstar_sil c1_riches_sil c1_sportstoday_sil

Θέλεις να γίνεις πρωτοσέλιδο ?
Επειδή είναι λίγο δύσκολο να γίνει πραγματικότητα .. αν θέλετε να ψωνιστείτε λίγο , να κάνετε πλάκα με τους φίλους σας και να ξοδέψετε δημιουργικά και ευχάριστα το χρόνο σας στο Facebook , έχουμε την λύση !

Eπισκεφτείτε το PosterMyWall , ανεβάστε μια φωτογραφία σας , διαλέξτε ένα εξώφυλλο περιοδικού και μετά διαδώστε την δημιουργία σας παντού . Αυτό ήταν ! Σε λίγα δευτερόλεπτα γίνατε διάσημοι ..έστω για τα μάτια των φίλων σας!

Το PosterMyWall είναι μια σελίδα που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την εικόνα σε εξώφυλλο περιοδικού και στη συνέχεια να μοιραστούν την εικόνα αυτή σε όλο τον παγκόσμιο ιστό ,συνήθως σε sites τύπου Facebook . Ο χρήστης ανεβάζει εικόνες από τους φίλους, την οικογένεια, και όποιον θέλει, και επιλέγει από το ευρύ φάσμα των περιοδικών. Ο χρήστης μπορεί ακόμη να προσαρμόζει με ακρίβεια την θέση της εικόνας στο εξώφυλλο. Μερικά εξώφυλλα περιοδικών που προσφέρονται είναι : SportsToday , Heroes , Fantastics Friends , Fame , Motormania , Sexy , Rockstar , Model , Vague , PetFancy , Teengirl , Hot , Player , Riches , Glamour Girl , Million Dollar Man , Shining Star , Sexy Beast , Best Friends , Style και άλλα πολλά.

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.