Η ταινία του Facebook έρχεται.. και στη Ελλάδα!

By


Η πολυαναμενόμενη ταινία “The Social Network”, που αναφέρεται στην ιστορία της δημιουργίας του Facebook και βρίσκεται ήδη στην κορυφή του αμερικανικού box office αναμένεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους ..

27 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Audio Visual.

Από το σκηνοθέτη David Fincher και το σεναριογράφο Άαρον Σόρκιν, το “The Social Network”, είναι μια ταινία που αποδεικνύει ότι δεν μπορείς να κάνεις 500 εκατομμύρια φίλους, χωρίς να κάνεις και μερικούς εχθρούς.

Μια φθινοπωρινή βραδιά του 2003, ο φοιτητής του Χάρβαρντ και ιδιοφυΐα στις γλώσσες προγραμματισμού, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, κάθεται στον υπολογιστή του και ξεκινά να δουλεύει πάνω σε μια καινούρια ιδέα. Σε μια έξαψη blogging και προγραμματισμού στο φοιτητικό του δωμάτιο, ο Μαρκ αρχίζει κάτι που σύντομα θα μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο και θα προκαλέσει επανάσταση στην επικοινωνία. Μόλις έξι χρόνια, αλλά και 500 εκατομμύρια φίλους μετά, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ γίνεται ο νεαρότερος δισεκατομμυριούχος στην Ιστορία… Όμως για αυτόν τον επιχειρηματία, η επιτυχία οδηγεί τόσο σε προσωπικές όσο και νομικές επιπλοκές.

Η ταινία είναι σε παραγωγή Σκοτ Ρούντιν, Ντέινα Μπρουνέτι, Μάικλ ΝτεΛούκα και Σεάν Σαφίν και βασισμένη στο βιβλίο “The Accidental Billionaires” του Μπεν Μέζρικ.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ
Ηθοποιοί: Jesse Eisenberg, Άντριου Γκάρφιλντ, Justin Timberlake

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.