Όλα άρχισαν όταν αποφάσισα να γραφτώ στην ομάδα μπάσκετ της πόλης μου.Ήμουν κατενθουσιασμένη με την νέα περιπέτεια που ..
ανοιγόταν μπροστά μου και ήμουν πανέτοιμη για τις προπονήσεις.Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε ομάδα μπάσκετ για κορίτσια και έτσι αναγκάστηκα να γραφτώ στην ομάδα των αγοριών.Όχι,δεν είμαι αγοροκόριτσο απλώς τρελαίνομαι για το μπάσκετ.Εκεί,στων αγοριών έκανε προπόνηση και μια φίλη μου.Όπως καταλαβαίνετε,δεν χρειάστηκε και πολύ για να πειστώ καθώς το θεώρησα έναν καλό τρόπο για να ξεφύγω από την αφόρητα βαρετή καθημερινότητα.Έτσι,με τα πολλά,γράφτηκα.Τότε άρχισαν τα προβλήματα.
Τα παιδιά γελούσαν μαζί μου με τα λάθη που έκανα κατά την ώρα της προπόνησης και έλεγαν πίσω από την πλάτη μου πως ήμουν άσχετη και άλλα τέτοια.Πιο πολύ όμως με πείραξε που τα έλεγαν πίσω από την πλάτη μου.Η αλήθεια είναι πως δεν κωλώνω να μαλώσω με κανέναν και δεν είμαι καμιά από αυτές τις ψωνισμένες που λένε όλη την μέρα το πόσο όμορφες είναι και κοιτάζονται όλη την ώρα στον καθρέπτη.Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν περιποιούμαι καθόλου.Μάλιστα,μια φορά που μάρκαρα κάποιον που δεν συμπαθούσα και μόλις με ρώτησε με αυτό το ειρωνικό υφάκι που έχετε εσείς τα αγόρια τσαντίστηκα πολύ,μόνο που δεν παίξαμε ξύλο.
Ο προπονητής βέβαια δεν το κατάλαβε.Και ύστερα από όλη αυτήν την μεγάλη ψυχολογική πίεση -και στενοχώρια- που δέχθηκα,άρχισα να κάνω εντατικές προπονήσεις με μια παλιά μπάλα στην μπασκέτα της αυλής της γιαγιάς μου.Μέχρι που έφτασα στο σημείο να ρωτήσω τον προπονητή για το πού πρέπει να βελτιωθώ.Η μόνη απάντηση που πήρα ήταν πως εκείνος ήταν ευχαριστημένος μαζί μου.Ξεκάθαρη απάντηση δεν πήρα.Το μόνο που μου είπε ήταν πως δεν έχω δικαίωμα να παίξω στους αγώνες γιατί είμαι στην ομάδα των αγοριών.ok,αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα.Το άδικο όμως είναι πως τα παιδιά με αδικούν,αν και νομίζω πως έχω βελτιωθεί.Τα καλάθια μπαίνουν πιο εύκολα,οι ντρίπλες μειώνονται και παίρνω με ευκολία τα ριμπάουντ λόγω του ύψους μου.
Τι γίνεται όμως όταν τα παιδιά είναι απόμακρα,όταν με κοροϊδεύουν με κάθε μου κίνηση και δεν μου δίνουν ούτε μια πάσα κατά την διάρκεια των διπλών που παίζουμε μεταξύ μας?Αυτή η κατάσταση με έχει στενοχωρήσει πολύ και τώρα που άρχισαν οι αγώνες είμαι όλο στην απ’ έξω.
*το μόνο καλό σε όλη την υπόθεση είναι πως γνώρισα τον Νίκο…;)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΣΑΣ