Η μόδα που βλάπτει ..

By

girl-smoking
Έχει γίνει μόδα. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε με τίποτα,θέλουμε,δεν θέλουμε! Είναι ένα επιπλέον έξοδο που μας βλάπτει και μας οδηγεί σε έναν αργό και οδυνηρό θάνατο.Δεν έχετε καταλάβει για ποιο πράγμα μιλάω τόση ώρα…?

Μα,για το κάπνισμα φυσικά!
Πολλά παιδιά,έφηβοι,ενήλικοι αλλά και ηλικιωμένοι είναι εθισμένοι στο κάπνισμα με αποτέλεσμα να καταστρέφουν την υγεία τους για το τίποτα.Οι καπνιστές θεωρούν πως είναι ένας τρόπος να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να ξεχάσουν τα προβλήματά τους. Άλλοι πάλι νομίζουν πως είναι μαγκιά και είναι υπερήφανοι για το
“κατόρθωμά” τους.
Το τσιγάρο γενικά είναι μία βλαβερή συνήθεια που έχει συνέπειες και στα οικονομικά.Το χαρτζιλίκι τους πολλοί το ξοδεύουν για τσιγάρα.Όπως έδειξαν έρευνες με κάθε τσιγάρο κόβει από το χρόνο της ζωής του 5,5 λεπτά της ώρας!!!

Το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει και σοβαρότερες ασθένειες καθώς μπορεί να δημιουργήσει:καρκίνο του πνεύμονα,καρκίνο της στοματικής κοιλότητας,καρκίνο του λάρυγγα αλλά και σοβαρές καρδιακές παθήσεις.Επίσης,σύμφωνα με μια απάντηση στην ερώτηση μιας έρευνας που αφορά το κάπνισμα ,οι περισσότεροι έφηβοι άρχισαν να καπνίζουν επειδή τους επηρέασαν οι ήδη καπνιστές φίλοι τους.
Έτσι,μπορούμε να καταλάβουμε πως το κάπνισμα είναι τις περισσότερες φορές θανατηφόρο και δεν χρειάζεται να κάνουμε τον κόπο να το δοκιμάσουμε.Και μια συμβουλή για τους καπνιστές: κόψτε το πριν να είναι ήδη πολύ αργά!!!

1. Κακό2. Μέτριο3. Καλό4. Πολύ καλό5. Εξαιρετικό! (Αξιολογήστε το άρθρο!)
Loading...

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.